Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

QUOTE(ojojojIeva @ 2011 05 09, 17:15)
tai vat mano gelytes 7 ir naturalaus dydzio rozes ziedas..net nezinau kaip daryt..jei pries tai bus sunku atitaikyti tikriausiai sad.gif

jergau kame problema, niekas negimė mokėdamas smile.gif daryk taip kaip tau atrodo o su praktiką atrasi kaip tau patogu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 05 09, 16:15)
tai vat mano gelytes 7 ir naturalaus dydzio rozes ziedas..net nezinau kaip daryt..jei pries tai bus sunku atitaikyti tikriausiai sad.gif

O koki burbula darysi? 7 rozes nori vien ant burbulo sutalpinti ar bendroje sumoje bus ju tiek?
As matyt deciau tiesiai jas, o po to komponuociau saldainius g.gif tik paskirstyciau jas ir dali naudociau ant "zemes" o likusiaja dalim puosciau burbula, bet cia mano fantazija tokia.
O burbula isivaziduoju is 1 kg. mazdaug saldainiu, na gal kg. su trupineliu. Jei didesni darys gali ir visas rozes sutalpinti g.gif

Ducky, o futbolo kamuoli darei ant pagrindo? Ar tiesiog tusciaviduris jis? Man juk krikstasiuui reikia, ideali dovana butu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 09 gegužės 2011 - 17:42
QUOTE(knielita @ 2011 05 09, 18:40)

Ducky, o futbolo kamuoli darei ant pagrindo? Ar tiesiog tusciaviduris jis? Man juk krikstasiuui reikia, ideali dovana butu  blush2.gif

ant pagrindo lygiai taip kaip ir medžiui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 05 09, 17:46)
ant pagrindo lygiai taip kaip ir medžiui  smile.gif

Na reiks bandyti, jis pas mus futbolistas, tad kamuolys butu super dovana. Tik va, laiko mazai beliko iki jo gimtadienio, o dar plius galvosukis kaip i lektuva isinesti toki g.gif na teks galvoti kazka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 05 09, 20:16)
Na reiks bandyti, jis pas mus futbolistas, tad kamuolys butu super dovana. Tik va, laiko mazai beliko iki jo gimtadienio, o dar plius galvosukis kaip i lektuva isinesti toki  g.gif na teks galvoti kazka 4u.gif

na tas kur dariau buvo 23cm skersmens, tai nėra jau toks super didelis, kad būtų sunku įsinešt smile.gif tik saldainių daugiau nei 2kg suėjo biggrin.gif nu nemoku aš mažų daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 05 09, 19:28)
na tas kur dariau buvo 23cm skersmens, tai nėra jau toks super didelis, kad būtų sunku įsinešt  smile.gif tik saldainių daugiau nei 2kg suėjo  biggrin.gif nu nemoku aš mažų daryt  lotuliukas.gif

Skrendant vien su rankiniu bagazu, kuris vien nuo asmeniniu daiktu ir lauktuviu pilnas sunku rast daugiau laisvos vietos blush2.gif Butu dar bagazas nesukciau galvos, o sisyk nusprendem pataupyti ir neuzsakem bagazo doh.gif Na galvosiu kazka, gal is mazesniu saldainiu padaryt kaip simboline dovana. Leistu rankose turet toki grozi nesukciau galvos, bet orouoste liepia sukist viska i lagamina doh.gif Tikras grozio platinimo trukdymas sakyciau biggrin.gif
Atsakyti
Ducky ir Bangelia gražūs medeliai 4u.gif
Atsakyti
labas auksarankės gal kuri darėt kompiuterį labai reikia esu čia mačius bet net nenutuokiu nuo ko pradėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2011 05 10, 08:41)
labas auksarankės gal kuri darėt kompiuterį labai reikia esu čia mačius bet net nenutuokiu nuo ko pradėti doh.gif

Labas. Pradėt reiktų nuo pagrindo 4u.gif Idealu būtų atsilenkiančiu dangčiu tuščia saldainių dėžė ar kažkas panašaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 10 gegužės 2011 - 08:02
QUOTE(barbarux @ 2011 05 10, 08:01)
Labas. Pradėt reiktų nuo pagrindo 4u.gif Idealu būtų atsilenkiančiu dangčiu tuščia saldainių dėžė ar kažkas panašaus

turiu tokią
o saldainius kaip klijuot gulščiai???? o kur uodegytes slėpti ir kokie saldainiai tokiam darbui labiausiai tiktų????
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2011 05 10, 10:25)
turiu tokią
o saldainius kaip klijuot gulščiai???? o kur uodegytes slėpti ir kokie saldainiai tokiam darbui labiausiai tiktų????

Saldainių dydis pagal dėžutės dydį jau derinamas, kad panašūs į klavišus būtų, o ne į žirniukus ar du saldainiai per visą a'la notebook'ą biggrin.gif . Uodegytes klijuoja po saldainiu ir ant lentos. Saldainių yra tokių kampuotų beveik kvadratinių, čia parduotuvėje teks parymot prie lentynos 4u.gif biggrin.gif Nepamenu, bet lyg šitoj temoj esu mačius, gal Ducky darė, prisijungus gal daugiau patars, ar ta, kuri darė 4u.gif Bet kokiu atveju - pradžia pagrindas. Kol atsakys galite pasidėlioti kur kas turėtų būti ir kokio dydžio ir kiek saldainių jums reikės mirksiukas.gif Saldainių dėžutės apačia turbūt tuščia, tai ten reikės putoplastu užpildyt, kad lygus pagrindas būtų 4u.gif O pabaigę nepamirškite fotosesijos ir įdėkite mums parodyt ax.gif
Atsakyti
na stai dar vienas - paskutinis darbukas smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flormila: 10 gegužės 2011 - 15:56