Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

Negaliu susilaikyti - mike pukuotukas NUOSTABUS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rijama: 07 gegužės 2011 - 11:46
Ačiū Rijama 4u.gif

Vakar sutrukdė man padekoruot butelį, tai šiandien gavos smile.gif pasižaidžiau su tom krepinio popieriaus gėlėm ir padariau išvadą, kad nors ir papuošia, bet per daug laiko atima doh.gif

user posted image
Atsakyti
ducky wow wub.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ducky, neuzsiimi maisto gamyba, bet jei perki saldainius is bazes tarkim, jie negali tau pateikti dokumentu Tada ir prasidededa, kad reikia popierizma tvarkyti Nes pati buvau sutarusi su parduotuvyte del medeliu, bet kai prisake visko salia patento ar verslo pazymejimo tai suvokiau, kad man tie medziai gyvenime neatsipirks.
Kas liecia 200 per menesi, yra berods 3000 per metus kad galima teikti, tai isivaizduoju cia tie patys 200 iseina. Tik klausimas ar ims kas nors? Parduotuves turi tureti dokumentus ir kaip man sake geriau 1-2 kartus per metus uz nedidelia kaina atnesti, nes sakoma vienaip, o mokesciai susidometi gali ganetinai greitai O kai pas mus salis stebuklu tai...

Bet siaip jei yra noras, tai manau atrasit ir savo buda klientus susirasti. Juk jei UK gaminot ir turejot sava rata klientu tai jie juk gryzta i LT, jiems reikia isskirtines dovanos ir manau tikrai kreipsis i ta zmogu pas kuri jau pirko medi. Va ir puikiausias budas tuos klientus susirasti O po to is lupu i lupas

Beje, butelis fantastiskas wub.gif Pagrinda is ko darei?Butelaitis laikosi stabiliai? Kaip ji pritvirtinai?
Atsakyti
Ačiukas smile.gif

iš putoplasto išskobiau tokį kaip puslankį ties butelio šonu, nzn kaip čia paaiškint geriau g.gif nu ir jį priklijavau prie butelio. Laikosi labai gerai ir patogu nešti smile.gif
Atsakyti
Ducky, mike pukuotukas tai super ax.gif thumbup.gif gal nepaslaptis kaip padarei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2011 05 07, 22:56)
Ducky, mike pukuotukas tai super  ax.gif  thumbup.gif  gal nepaslaptis kaip padarei?  ax.gif

ačiū smile.gif kaip ir visus darbus darau iš putoplasto, o visa kita tik saldainiai, organza, plaušas ir daug darbo wink.gif beje labai sunku buvo rasti tinkamus saldainius, o organzos sunaudojau visą ruloną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 05 08, 10:42)
ačiū smile.gif kaip ir visus darbus darau iš putoplasto, o visa kita tik saldainiai, organza, plaušas ir daug darbo wink.gif beje labai sunku buvo rasti tinkamus saldainius, o organzos sunaudojau visą ruloną  doh.gif

bet zinok tikrai atrodo super ax.gif negaliu atsistebet tavo darbais ir kuryba ax.gif tikrai turi dideli talenta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2011 05 08, 09:48)
bet zinok tikrai atrodo super  ax.gif  negaliu atsistebet tavo darbais ir kuryba  ax.gif  tikrai turi dideli talenta  ax.gif

ačiū labai blush2.gif bet juk iš karto nesiiėmiau tokių didelių darbų, o pirmą didesnį, t.y. ežiuką, padariau tik po kokių 9 mėn po pirmo medelio. Tiesiog viskas ateina su praktika smile.gif iš viso kai pasižiūriu į savo pirmus medelius ir dabartinius tai gerai, kad jau visus beveik pakeičiau naujais, o tai senieji man jau visi nebegražūs biggrin.gif tik pasilikau pirmojo nuotrauką kaip atsiminimą. Jei įdomu galiu įkelti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 05 08, 09:58)
Jei įdomu galiu įkelti lotuliukas.gif

Aišku įdomu
Atsakyti
Va koks buvo mano pirmas biggrin.gif dariau į gražų molinį vazonėlį , kuris ėmė ir suskilo, ir ačiū Dievui, kad suskilo nes taip atradau foliją biggrin.gif galva ryškiai per didelė lotuliukas.gif bet pas mane kažkodėl pirmas gražesnis nei antras ir trečias biggrin.gif jų tai tikrai nerodysiu biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
jungiuosi prie jusu, stai mano keli darbeliai :

Kaledu medelis

user posted image

ir puokste

user posted image
Atsakyti