Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

QUOTE(knielita @ 2011 05 06, 17:47)
Ieskojau tamsesnio plauso, bet nelabai ka radau  g.gif O lapa daryt, na is esmes galima, tik man  norisi kad butu viskas stabilu, o vielute lengvai keicia savo forma jei is plonos daryt, is storos jau lapas gaunas storas storas ir sunkiai formuojamas jau  doh.gif Niu zodziu esu labai priekabi medziu gamintoja, nenorinti net pirsto pajudinti grozio labui  lotuliukas.gif  rolleyes.gif
Nors smagu kad ramune patiko, nuosirdziai dekui  wub.gif Panasu i tai kad ji greitai tures jaunesne sese irgi ramune  lotuliukas.gif

as pirkau CIA tik neimk didelio maiso jei sumastysi pirkti... nes ten kokiem 20 vazonu bus doh.gif o as pasiemiau du maisus tai nzn kur deti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 06, 16:51)
as pirkau CIA tik neimk didelio maiso jei sumastysi pirkti... nes ten kokiem 20 vazonu bus  doh.gif  o as pasiemiau du maisus tai nzn kur deti  lotuliukas.gif

Aciu, reiks gal kada pavaziuot iki jos biggrin.gif
Susinaudos plausas, as anksciau su vienu maiseliu issiversdavau labai ilgai, o dabar jau matau kad maiselio vis trumpiau pakanka. Pamatysi sunaudosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 05 06, 18:11)
Aciu, reiks gal kada pavaziuot iki jos  biggrin.gif
Susinaudos plausas, as anksciau su vienu maiseliu issiversdavau labai ilgai, o dabar jau matau kad maiselio vis trumpiau pakanka. Pamatysi sunaudosi  mirksiukas.gif

su mano tokiu aktyviu darymu tai iki gyvenimo galo man jo pakaks doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 06, 16:44)
darbelis idomus bet man asmeniskai jis nelabai kazkaip ziurisi, aisku realybej kogero kitaip atrodo nei foto  g.gif  cia malunas?

Taip cia malunelis, na kiekvienas turi skirtinga skoni, bet siaip siuo darbu labai patenkinti tiek uzsakovai, tiek ir gavejai smile.gif
Papildyta:
[quote=knielita,2011 05 06, 17:18]
Na patareja kaip klientu susirasti tikrai nebusiu, gaminu savam malonumui, tad masine gamyba ir pardavimais nepasizymiu ax.gif Ar turi issipirkusi patenta ar verslo liudijima issiemusi? Tuomet galetum nesti i parduotuvytes gal. Nors vel saldainiai - maisto produktas ir nezinau ar floriste turejo teise prekiauti tokiais gaminiais, nebent turi leidima prekiauti maisto prekemis smile.gif nera taip paprasta kaip atrodo smile.gif is salies smile.gif O ir teikdama tokius gaminius turi tureti dokumentus apie saldainius, ju galiojimo laikas, ju isigijimo vieta ir pan.
Jei visa tai turi tada kaip minejau gali pasiulyti kad ir nedidelese parduotuvytese savo medelius, manau gal ir sutartumet su pardavejom del ju pardavimo g.gif O siaip klientu kaip ieskoti daugiau ir nezinau gal kitos pasidalins sava patirtimi biggrin.gif

Na as tai ir darau savo malonumui, bet yra smagu kad darydama tai kas tau patinka dar gali ir kazkiek dasidurti, na nezinau ar gali ar ne floriste pardavinet, bet daug kur istikro maciau kad pardavineja smile.gif
Atsakyti
[quote=Rimantevid,2011 05 06, 20:51]
Taip cia malunelis, na kiekvienas turi skirtinga skoni, bet siaip siuo darbu labai patenkinti tiek uzsakovai, tiek ir gavejai smile.gif
Papildyta:
[quote=knielita,2011 05 06, 17:18]
Na patareja kaip klientu susirasti tikrai nebusiu, gaminu savam malonumui, tad masine gamyba ir pardavimais nepasizymiu ax.gif Ar turi issipirkusi patenta ar verslo liudijima issiemusi? Tuomet galetum nesti i parduotuvytes gal. Nors vel saldainiai - maisto produktas ir nezinau ar floriste turejo teise prekiauti tokiais gaminiais, nebent turi leidima prekiauti maisto prekemis smile.gif nera taip paprasta kaip atrodo smile.gif is salies smile.gif O ir teikdama tokius gaminius turi tureti dokumentus apie saldainius, ju galiojimo laikas, ju isigijimo vieta ir pan.
Jei visa tai turi tada kaip minejau gali pasiulyti kad ir nedidelese parduotuvytese savo medelius, manau gal ir sutartumet su pardavejom del ju pardavimo g.gif O siaip klientu kaip ieskoti daugiau ir nezinau gal kitos pasidalins sava patirtimi biggrin.gif
Na as tai ir darau savo malonumui, bet yra smagu kad darydama tai kas tau patinka dar gali ir kazkiek dasidurti, na nezinau ar gali ar ne floriste pardavinet, bet daug kur istikro maciau kad pardavineja smile.gif
[/quote]

As asmeniskai maciau tik saldainiu parduotuvese siuos medelius, floristikos parduotuvese nesu aptikus, nors tikrai galimas daiktas, bet sakau is savo patirties, domejausi siuo reikalu, nes maniau esat ganetinai perspektyvu smile.gif. Nera taip paprasta, nes saldainiai maisto produktas. Jei nusipirkes zmogus apskustu floristikos salona jis turetu rimtu nemalonumu, beje ir jus, jei tiekiate medelius nuolatos jiems be patento ar veiklos pazymejimo, be atitinkamu leidimu prekiauti maisto produktais.
Atrodo nekaltas reikalas medelis, kurtas groziui, bet viskas kas liecia maista yra ganetinai suvarzyta. O siaip daugiau nenumanau kur ieskotis klientu, faktas tas, kad skelbimu labai daug kas daro medelius, tad ir didelio susidomejimo nera ax.gif Is visos sirdies linkiu kuo daugiau klientu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 06 gegužės 2011 - 21:18
as kazkaip galvoju jei darbai grazus puosnus tvarkingi, su laiku atsiranda ir klientu 4u.gif jei dirbti ne pagal patenta o tarkim aplinkiniam juos daryti ... nes kalbos sklinda greitai mirksiukas.gif gryztu i lt atostogom o jau prase 3 medelius padaryti ax.gif bet kogero teks atsisakyti ...
Atsakyti
Nesenai kažkuri is merginu klausinejo kaip biznis su medeliais NE Lietuvoje ,tada neartasiau , nes labai sunku apibudinti , nes pati nedarau pardavimui , nes nemanau kad daaugau iki tokio lygio .
Pradzioje dariau medelius dovanu , dabar jei kas papraso padarau , bet uz savikaina , nes nemanau , kad esu profas doh.gif schmoll.gif !! Gal po kokia 50 medeliu ..... biggrin.gif thumbup.gif !!!
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2011 05 07, 00:44)
Nesenai kažkuri is merginu klausinejo kaip biznis su medeliais NE Lietuvoje ,tada neartasiau , nes labai sunku apibudinti , nes pati nedarau pardavimui , nes nemanau kad daaugau iki tokio lygio .
Pradzioje dariau medelius dovanu , dabar jei kas papraso padarau , bet uz savikaina , nes nemanau , kad esu profas  doh.gif schmoll.gif !! Gal po kokia 50 medeliu ..... biggrin.gif  thumbup.gif !!!

as tai isviso gal tik kokia 15 tepadarius tai man iki pardavimu tai isviso dar daaaaug zoles reik apsh... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 06, 22:51)
as tai isviso gal tik kokia 15 tepadarius tai man iki pardavimu tai isviso dar daaaaug zoles reik apsh...  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
biggrin.gif man visa pieva doh.gif doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **sea**: 07 gegužės 2011 - 00:56
Sveikos smile.gif

įsivaizduojat vos ne parą elektros nebuvo doh.gif turėjau pabaigt du medelius vakar, tai vieną spėjau, o kitą spėjau tik saldainius suklijuot o padekoruot jau ne, tai grynai šuniui ant uodegos visa diena gavos doh.gif šiandien iš ryto dar nebuvo, tai važiavau pas draugą pabaigt, o kai grįžau jau atsirado... gaidžiai mad.gif o dar miesto centras vadinas blink.gif

Ačiū visoms už pagyras Mikei smile.gif
Knielita - gražiai išbaigei buteliuką, o ir ramunė lux atrodo thumbup.gif dar geriau nei saulėgrąža smile.gif

Rimantevid - man kūrimas iš saldainių tik hobis, man patinka kurti, taip praleidžiu savo laisvą laiką, atipalaiduoju, o ir vieną kitą kapeiką pavyksta gauti. Iš tiesų tau pasakysiu, kad skelbimai tai tik labai mažą dalį sudaro reklamos. Reik stengtis, pradėti kaip sakant nuo nulio, turėti viziją ir stilių absoliučiai skirtingą nei visų ir tada stengtis stengtis ir dar kartą stengtis kad užsidirbtum pastovius klientus ir kad tie žmonės tave girtų kitiems smile.gif tai štai o aš greitu metu jau į Vokietiją trauksiu, MB jau susirado ten darbą, rojus ten sakau jums bigsmile.gif o aš bandysiu jų rinką užkariaut, dėl to grynai darau užsakymus vos ne už savikainą tik tam kad kuo daugiau pavyzdžių vokiečiams prisirinkčiau biggrin.gif
Knielita - domėjausi ko reikia dirbti pastoviai su saldainiais, nes turėjau galimybę daryti medžius dideliais kiekiais, bet atsisakiau, nes nenoriu čia tuo užsiimit. Nereikia tam jokių higienos pažymėjimų. Nes pačių saldainių juk negamini, tu tiesiog juos kaip sakant įpakuoji įdomiai, nekeičiant jų, parduotuvės yra atsakingos už galiojimą, va kai pirksi saldainius, gausi dokumentą, kur ir bus unikalus tų saldainių kodas su visais ten galiojimais ir pan. Tik kad daug popierizmo plius dar GPM moki, plius dar sveikatos draudimas jeigu nedirbti oficialiai pagal sutartį na ir visi ten išlaidų žiniaraščiai ir aišku deklaravimas gale metų. Va dėl to nenoriu čia pradėti jokių verslų, nes medis aukso vertės patampa po tokių mokesčių biggrin.gif

Tokios tokelės, prikalbėjau belenkiek, o štai dar porą medelių: lazdynėlis ir krikštynoms wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
pries isvaziuodat i anglija nemazai teko padaryt tu medeliu, galvojau ten kazka panasaus daryt, bet butu teke labai daug poperizmo susitvarkyt, o dabar pries koki pusmeti grizau ir teko pradet is naujo viska. paskutinem dienom sulaukiau nemazai skambuciu, bet gaila visi ne is Kauno, o nusiust i kitus miestus kainuoja ir beabejo zmones i tai atsizvelgia siai dienai. O man patinka uzsiimti siais darbeliais, nes pries iseidama motinystes atostogu, dirbau kavinukej kur gaminami ranku darbo saldainiai, tegdavo neretai prie ju darymo prisideti ir man smile.gif rolleyes.gif smile.gif
Papildyta:
[quote=Ducky,2011 05 07, 10:45]
Sveikos smile.gif

įsivaizduojat vos ne parą elektros nebuvo doh.gif turėjau pabaigt du medelius vakar, tai vieną spėjau, o kitą spėjau tik saldainius suklijuot o padekoruot jau ne, tai grynai šuniui ant uodegos visa diena gavos doh.gif šiandien iš ryto dar nebuvo, tai važiavau pas draugą pabaigt, o kai grįžau jau atsirado... gaidžiai mad.gif o dar miesto centras vadinas blink.gif

Ačiū visoms už pagyras Mikei smile.gif
Knielita - gražiai išbaigei buteliuką, o ir ramunė lux atrodo thumbup.gif dar geriau nei saulėgrąža smile.gif

Rimantevid - man kūrimas iš saldainių tik hobis, man patinka kurti, taip praleidžiu savo laisvą laiką, atipalaiduoju, o ir vieną kitą kapeiką pavyksta gauti. Iš tiesų tau pasakysiu, kad skelbimai tai tik labai mažą dalį sudaro reklamos. Reik stengtis, pradėti kaip sakant nuo nulio, turėti viziją ir stilių absoliučiai skirtingą nei visų ir tada stengtis stengtis ir dar kartą stengtis kad užsidirbtum pastovius klientus ir kad tie žmonės tave girtų kitiems smile.gif tai štai o aš greitu metu jau į Vokietiją trauksiu, MB jau susirado ten darbą, rojus ten sakau jums bigsmile.gif o aš bandysiu jų rinką užkariaut, dėl to grynai darau užsakymus vos ne už savikainą tik tam kad kuo daugiau pavyzdžių vokiečiams prisirinkčiau biggrin.gif
Knielita - domėjausi ko reikia dirbti pastoviai su saldainiais, nes turėjau galimybę daryti medžius dideliais kiekiais, bet atsisakiau, nes nenoriu čia tuo užsiimit. Nereikia tam jokių higienos pažymėjimų. Nes pačių saldainių juk negamini, tu tiesiog juos kaip sakant įpakuoji įdomiai, nekeičiant jų, parduotuvės yra atsakingos už galiojimą, va kai pirksi saldainius, gausi dokumentą, kur ir bus unikalus tų saldainių kodas su visais ten galiojimais ir pan. Tik kad daug popierizmo plius dar GPM moki, plius dar sveikatos draudimas jeigu nedirbti oficialiai pagal sutartį na ir visi ten išlaidų žiniaraščiai ir aišku deklaravimas gale metų. Va dėl to nenoriu čia pradėti jokių verslų, nes medis aukso vertės patampa po tokių mokesčių biggrin.gif

ir galiu dar pridurti jai parduodi i menesi uz nedidesne suma kaip 200lt nereikia jokio patento pirkt.. o sita jug galima sutvarkyt jai kad ir daugiau parduoti, jug cia viskas imanoma biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Rimantevid @ 2011 05 07, 10:50)

ir  galiu dar pridurti jai parduodi i menesi uz nedidesne suma kaip 200lt nereikia jokio patento pirkt.. o sita jug galima sutvarkyt jai kad ir daugiau parduoti, jug cia viskas imanoma biggrin.gif

imanoma smile.gif bet manyčiau ne ilgam, o ypač kai pradedi tiekti medelius tam tikrai parduotuvej abejoju ar jie pasirašytų, nes jiems gi reikia deklaruoti VMI iš ko jie perka...
Atsakyti