pries isvaziuodat i anglija nemazai teko padaryt tu medeliu, galvojau ten kazka panasaus daryt, bet butu teke labai daug poperizmo susitvarkyt, o dabar pries koki pusmeti grizau ir teko pradet is naujo viska. paskutinem dienom sulaukiau nemazai skambuciu, bet gaila visi ne is Kauno, o nusiust i kitus miestus kainuoja ir beabejo zmones i tai atsizvelgia siai dienai. O man patinka uzsiimti siais darbeliais, nes pries iseidama motinystes atostogu, dirbau kavinukej kur gaminami ranku darbo saldainiai, tegdavo neretai prie ju darymo prisideti ir man
Papildyta:
[quote=Ducky,2011 05 07, 10:45]
Sveikos
įsivaizduojat vos ne parą elektros nebuvo
turėjau pabaigt du medelius vakar, tai vieną spėjau, o kitą spėjau tik saldainius suklijuot o padekoruot jau ne, tai grynai šuniui ant uodegos visa diena gavos
šiandien iš ryto dar nebuvo, tai važiavau pas draugą pabaigt, o kai grįžau jau atsirado... gaidžiai
o dar miesto centras vadinas
Ačiū visoms už pagyras Mikei
Knielita - gražiai išbaigei buteliuką, o ir ramunė lux atrodo
dar geriau nei saulėgrąža
Rimantevid - man kūrimas iš saldainių tik hobis, man patinka kurti, taip praleidžiu savo laisvą laiką, atipalaiduoju, o ir vieną kitą kapeiką pavyksta gauti. Iš tiesų tau pasakysiu, kad skelbimai tai tik labai mažą dalį sudaro reklamos. Reik stengtis, pradėti kaip sakant nuo nulio, turėti viziją ir stilių absoliučiai skirtingą nei visų ir tada stengtis stengtis ir dar kartą stengtis kad užsidirbtum pastovius klientus ir kad tie žmonės tave girtų kitiems
tai štai o aš greitu metu jau į Vokietiją trauksiu, MB jau susirado ten darbą, rojus ten sakau jums
o aš bandysiu jų rinką užkariaut, dėl to grynai darau užsakymus vos ne už savikainą tik tam kad kuo daugiau pavyzdžių vokiečiams prisirinkčiau
Knielita - domėjausi ko reikia dirbti pastoviai su saldainiais, nes turėjau galimybę daryti medžius dideliais kiekiais, bet atsisakiau, nes nenoriu čia tuo užsiimit. Nereikia tam jokių higienos pažymėjimų. Nes pačių saldainių juk negamini, tu tiesiog juos kaip sakant įpakuoji įdomiai, nekeičiant jų, parduotuvės yra atsakingos už galiojimą, va kai pirksi saldainius, gausi dokumentą, kur ir bus unikalus tų saldainių kodas su visais ten galiojimais ir pan. Tik kad daug popierizmo plius dar GPM moki, plius dar sveikatos draudimas jeigu nedirbti oficialiai pagal sutartį na ir visi ten išlaidų žiniaraščiai ir aišku deklaravimas gale metų. Va dėl to nenoriu čia pradėti jokių verslų, nes medis aukso vertės patampa po tokių mokesčių
ir galiu dar pridurti jai parduodi i menesi uz nedidesne suma kaip 200lt nereikia jokio patento pirkt.. o sita jug galima sutvarkyt jai kad ir daugiau parduoti, jug cia viskas imanoma