QUOTE(Rimantevid @ 2011 05 06, 10:35)
Sveikos mamytes, dedu savo darbeli ivertinimui
patarkit nuo ko jus pradejote tuo uzsiimineti (pagal uzsakymus), as sudejus skelbimus esu (taciau naudos is to nelabai), taip pat juos dariau vienai floristei kuri juos pardavinejo savo geliu parduotuveleje, taciau mane apgavo ir dabar jai ju nebedarau.kaip susirasti klijantu?
Na patareja kaip klientu susirasti tikrai nebusiu, gaminu savam malonumui, tad masine gamyba ir pardavimais nepasizymiu
Ar turi issipirkusi patenta ar verslo liudijima issiemusi? Tuomet galetum nesti i parduotuvytes gal. Nors vel saldainiai - maisto produktas ir nezinau ar floriste turejo teise prekiauti tokiais gaminiais, nebent turi leidima prekiauti maisto prekemis
nera taip paprasta kaip atrodo
is salies
O ir teikdama tokius gaminius turi tureti dokumentus apie saldainius, ju galiojimo laikas, ju isigijimo vieta ir pan.
Jei visa tai turi tada kaip minejau gali pasiulyti kad ir nedidelese parduotuvytese savo medelius, manau gal ir sutartumet su pardavejom del ju pardavimo
O siaip klientu kaip ieskoti daugiau ir nezinau gal kitos pasidalins sava patirtimi
Papildyta:
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 06, 16:10)
knielita butelis dabar jau man tikrai atrodo uzbaigtas ir labai graziai atrodo
o ramune tai fantastiska
Aciu
Del ramunes esu labai savikritiska, visu pirma saulegraza tikrai buvo labiau pasisekus, dailiau atrode, si
na nezinau, antra - mintis skolinta ir nera mano
Zodziu galit metyt akmenimis, priimu kritika, nes ir pati nesu galutinai ja patenkinta, na bet uzauginta, nenaikinsiu jos