Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

QUOTE(Ducky @ 2011 05 05, 21:26)
Dekavoju  4u.gif ir man labai nostalgija kelia rusiški multika, šiuolaikiniai vaikai to nesupanta ir pagarba tiems tėveliams, kurie rodo vis gi juos bent per kompą  wub.gif į temą pasižvengt kas kart žiūriu ir kas kart mirštu juoku  lotuliukas.gif

gerulis cia video! dabar dar karta mb ziuri lotuliukas.gif
is tu multiku heroju mano favoritai cebureska ir mike pukuotukas su knysliuku user posted imagewub.gif

nu vienu zodziu DUCKY - fantastiska!zaviuosi visais tavo darbeliais! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ojojojIeva: 05 gegužės 2011 - 21:32
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 05 05, 22:30)
gerulis cia video! dabar dar karta mb ziuri  lotuliukas.gif
is tu multiku heroju mano favoritai cebureska ir mike pukuotukas su knysliuku user posted imagewub.gif

No money no honey lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 05 05, 21:26)
Dekavoju  4u.gif ir man labai nostalgija kelia rusiški multika, šiuolaikiniai vaikai to nesupanta ir pagarba tiems tėveliams, kurie rodo vis gi juos bent per kompą  wub.gif į temą pasižvengt kas kart žiūriu ir kas kart mirštu juoku  lotuliukas.gif

Nu cia tai geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, dedu savo darbeli ivertinimui smile.gif patarkit nuo ko jus pradejote tuo uzsiimineti (pagal uzsakymus), as sudejus skelbimus esu (taciau naudos is to nelabai), taip pat juos dariau vienai floristei kuri juos pardavinejo savo geliu parduotuveleje, taciau mane apgavo ir dabar jai ju nebedarau.kaip susirasti klijantu? schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rimantevid @ 2011 05 06, 11:35)
Sveikos mamytes, dedu savo darbeli ivertinimui smile.gif

Koks įdomus rolleyes.gif .

Ducky - nerealu, esi jau profiu profė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimantevid @ 2011 05 06, 10:35)

idomus darbelis, cia malunas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimantevid @ 2011 05 06, 11:35)
Sveikos mamytes, dedu savo darbeli ivertinimui smile.gif

darbelis idomus bet man asmeniskai jis nelabai kazkaip ziurisi, aisku realybej kogero kitaip atrodo nei foto g.gif cia malunas?
Atsakyti
Na va butelaitis pakoreguotas wink.gif user posted image
Ir tuo paciu parodau nauja augaleli wink.gif nezinau kaip pavadinti g.gif Ramune gal biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
knielita butelis dabar jau man tikrai atrodo uzbaigtas ir labai graziai atrodo 4u.gif o ramune tai fantastiska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimantevid @ 2011 05 06, 10:35)
Sveikos mamytes, dedu savo darbeli ivertinimui smile.gif patarkit nuo ko jus pradejote tuo uzsiimineti (pagal uzsakymus), as sudejus skelbimus esu (taciau naudos is to nelabai), taip pat juos dariau vienai floristei kuri juos pardavinejo savo geliu parduotuveleje, taciau mane apgavo ir dabar jai ju nebedarau.kaip susirasti klijantu? schmoll.gif

Na patareja kaip klientu susirasti tikrai nebusiu, gaminu savam malonumui, tad masine gamyba ir pardavimais nepasizymiu ax.gif Ar turi issipirkusi patenta ar verslo liudijima issiemusi? Tuomet galetum nesti i parduotuvytes gal. Nors vel saldainiai - maisto produktas ir nezinau ar floriste turejo teise prekiauti tokiais gaminiais, nebent turi leidima prekiauti maisto prekemis smile.gif nera taip paprasta kaip atrodo smile.gif is salies smile.gif O ir teikdama tokius gaminius turi tureti dokumentus apie saldainius, ju galiojimo laikas, ju isigijimo vieta ir pan.
Jei visa tai turi tada kaip minejau gali pasiulyti kad ir nedidelese parduotuvytese savo medelius, manau gal ir sutartumet su pardavejom del ju pardavimo g.gif O siaip klientu kaip ieskoti daugiau ir nezinau gal kitos pasidalins sava patirtimi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 06, 16:10)
knielita butelis dabar jau  man tikrai atrodo uzbaigtas ir labai graziai atrodo  4u.gif  o ramune tai fantastiska  4u.gif

Aciu wub.gif wub.gif
Del ramunes esu labai savikritiska, visu pirma saulegraza tikrai buvo labiau pasisekus, dailiau atrode, si g.gif na nezinau, antra - mintis skolinta ir nera mano blush2.gif Zodziu galit metyt akmenimis, priimu kritika, nes ir pati nesu galutinai ja patenkinta, na bet uzauginta, nenaikinsiu jos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 06 gegužės 2011 - 16:15
QUOTE(knielita @ 2011 05 06, 17:18)
Del ramunes esu labai savikritiska, visu pirma saulegraza tikrai buvo labiau pasisekus, dailiau atrode, si  g.gif na nezinau, antra - mintis skolinta ir nera mano  blush2.gif Zodziu galit metyt akmenimis, priimu kritika, nes ir pati nesu galutinai ja patenkinta, na bet uzauginta, nenaikinsiu jos  blush2.gif

o man atvirksciai sita grazesne nei saulegraza 4u.gif biggrin.gif matyt skonio reikalas liezuvis.gif ner cia ka kritikuoti labai grazu 4u.gif

tik man tuose medeliuose nervuoja kad issiskiria plauso spalva nuo lapo... o gal kliuna del to kad ten plausas o cia lapas ... nzn as ne profe ir is manes tokia patareja lotuliukas.gif ale gal bandyciau deti tamsiai zalia plausa g.gif arba daryti is plauso lapa g.gif tipo ant is vielutes islankstytos formos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 06 gegužės 2011 - 16:39
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 06, 16:37)
o man atvirksciai sita grazesne nei saulegraza  4u.gif  biggrin.gif  matyt skonio reikalas liezuvis.gif ner cia ka kritikuoti labai grazu  4u.gif

tik man tuose medeliuose nervuoja kad issiskiria plauso spalva nuo lapo... o gal kliuna del to kad ten plausas o cia lapas ... nzn as ne profe  ir is manes tokia patareja  lotuliukas.gif  ale gal bandyciau deti tamsiai zalia plausa  g.gif  arba daryti is plauso lapa g.gif   tipo ant is vielutes islankstytos formos g.gif

Ieskojau tamsesnio plauso, bet nelabai ka radau g.gif O lapa daryt, na is esmes galima, tik man norisi kad butu viskas stabilu, o vielute lengvai keicia savo forma jei is plonos daryt, is storos jau lapas gaunas storas storas ir sunkiai formuojamas jau doh.gif Niu zodziu esu labai priekabi medziu gamintoja, nenorinti net pirsto pajudinti grozio labui lotuliukas.gif rolleyes.gif
Nors smagu kad ramune patiko, nuosirdziai dekui wub.gif Panasu i tai kad ji greitai tures jaunesne sese irgi ramune lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 06 gegužės 2011 - 16:48