Dar šiandienos pora medelių kokie man skanūs tie antrojo saldainiai - jie su nuuga, karamele ir abrikosų gabaliukais gerai kad pora dar liko
Ducky, nu ir pasakiski tavo darbeliai, o jau tos gulbes
QUOTE(Narvile @ 2011 05 01, 17:04)
Ducky, nu ir pasakiski tavo darbeliai, o jau tos gulbes
ačiukas jau vien 6 dėžutės raffaello grieko vertos
Ducky ir knielita ypač patiko Ducky paskutinis medelis tokį jau prabangiai progai dovanų galima nešt
susiduriau su problema niekur nerandu saldainiu su baltu popieriuku...noriu daryti vestuviu medeli
Papildyta:
medeliai pasaka! dar perziurejau viska tavo puslapelyje..nu tiksliau dali,nes ten begale visko....
esi saldainiu feja
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 04 29, 18:20)
Dar šiandienos pora medelių kokie man skanūs tie antrojo saldainiai - jie su nuuga, karamele ir abrikosų gabaliukais gerai kad pora dar liko
medeliai pasaka! dar perziurejau viska tavo puslapelyje..nu tiksliau dali,nes ten begale visko....
esi saldainiu feja
QUOTE(rosebud1 @ 2011 05 01, 22:30)
Ducky ir knielita ypač patiko Ducky paskutinis medelis tokį jau prabangiai progai dovanų galima nešt
ačiū )) na kaip kas supranta tą prabangią progą: pirmasis buvo vesutvėms, dar klausiau kodėl žalias, bet kaip supratau ten pagal temą kažkas, o antrasis bus pamergei dovanų nuo pabrolio, priderinta pagal suknelės spalvą
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 05 01, 22:43)
susiduriau su problema niekur nerandu saldainiu su baltu popieriuku...noriu daryti vestuviu medeli
Papildyta:
esi saldainiu feja
Papildyta:
esi saldainiu feja
ačiū, net susigėdau o dėl baltų saldainių, tai jų tiesiog nėra grynai baltų. Buvo tokie rosheno balta pieniška karamelė, bet jau nerandu, o šokoladinių tai iš viso nėra va man šitie labai gražūs http://www.nruta.lt/...products/32.jpg bet kad jų irgi nemačiau firminėse parduotuvėse, tai nebent Šiaulietėms pasisektų su baltu dar Vilnius, bet jie brangūs gana, na ir raffaello. Kaip ir viskas
sveikos
Jusu darbai labai grazus
as pati bandau daryti jau pirma medelipagaminau tik neturiu kaip nufotografuoti ir parodyt bet pirmas blynas manau pavykes
noriu dabar padaryti gele kaip saulegraza bet noriu kad butu ji ne vazonelyje o su kotu. gal galetumet parasyt kaip jus ta kota padarot?
Jusu darbai labai grazus
as pati bandau daryti jau pirma medelipagaminau tik neturiu kaip nufotografuoti ir parodyt bet pirmas blynas manau pavykes
noriu dabar padaryti gele kaip saulegraza bet noriu kad butu ji ne vazonelyje o su kotu. gal galetumet parasyt kaip jus ta kota padarot?
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 05 03, 12:41)
sveikos
Jusu darbai labai grazus
Jusu darbai labai grazus
gal Knielita atsakys, nes aš nedariau, bet aš manau imčiau tiesiog medžio šaką ilgesnę, traukčiau plaušu, ant galo tvirtinčiau putoplasto rutulį ir tada jau formuočiau
Merginos verksiu: norfoj mano absoliučiai tuoj saldainių nebeliks triufelinių iš AVK fabriko jau gal 2 mėn nėra, ir šeip tų ukrainietiškų neveik normalių nebėr . Jaučiu rašysiu į pardavimų skyrių ką čia jie sau galvoja šiandien dar ir sužinojau kad raudonoji aguona net po 19/kg
radau saldainuku vestuviu medeliui sidabrines spalvos rutuliukai..maxej...laaaaabai dziaugiuosi dabar tik reikes kuria diena uzsiimti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 05 04, 20:37)
radau saldainuku vestuviu medeliui sidabrines spalvos rutuliukai..maxej...laaaaabai dziaugiuosi dabar tik reikes kuria diena uzsiimti
sekmes lauksim foto !!!!
QUOTE(**sea** @ 2011 05 04, 22:22)
sekmes lauksim foto !!!!
butinai
va jau seniai kas rode savo darbelius....
Sakot senokai rodes, na tai tada ikeliu savo butelaiti, nieko naujo, tiesiog temos paivairinimui. Kazko man truksta, bet norisi neperkrauto, nesaukiancio, subtilaus, ramaus. Patarkit gal kas
Ieva, kokius radai saldainiukus?
wilte, imi pagali, aptrauki plausu, tvirtini putoplasto burbula ir tada jau klijuoji plausu, formuoji ziedlapius, o tada jau viduriuka pildai Cia nieko sudetingo ir viskas kaip ir sake Ducky
Ieva, kokius radai saldainiukus?
wilte, imi pagali, aptrauki plausu, tvirtini putoplasto burbula ir tada jau klijuoji plausu, formuoji ziedlapius, o tada jau viduriuka pildai Cia nieko sudetingo ir viskas kaip ir sake Ducky