Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

Dar šiandienos pora medelių smile.gif kokie man skanūs tie antrojo saldainiai - jie su nuuga, karamele ir abrikosų gabaliukais wub.gif gerai kad pora dar liko biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Ducky, nu ir pasakiski tavo darbeliai, o jau tos gulbes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 05 01, 17:04)
Ducky, nu ir pasakiski tavo darbeliai, o jau tos gulbes  bigsmile.gif

ačiukas 4u.gif jau vien 6 dėžutės raffaello grieko vertos biggrin.gif
Atsakyti
Ducky ir knielita thumbup.gif ypač patiko Ducky paskutinis medelis good.gif tokį jau prabangiai progai dovanų galima nešt 4u.gif
Atsakyti
susiduriau su problema doh.gif niekur nerandu saldainiu su baltu popieriuku...noriu daryti vestuviu medeli smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 04 29, 18:20)
Dar šiandienos pora medelių  smile.gif kokie man skanūs tie antrojo saldainiai - jie su nuuga, karamele ir abrikosų gabaliukais  wub.gif gerai kad pora dar liko  biggrin.gif

medeliai pasaka! dar perziurejau viska tavo puslapelyje..nu tiksliau dali,nes ten begale visko....
esi saldainiu feja smile.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 05 01, 22:30)
Ducky ir knielita thumbup.gif  ypač patiko Ducky paskutinis medelis good.gif  tokį jau prabangiai progai dovanų galima nešt 4u.gif

ačiū smile.gif)) na kaip kas supranta tą prabangią progą: pirmasis buvo vesutvėms, dar klausiau kodėl žalias, bet kaip supratau ten pagal temą kažkas, o antrasis bus pamergei dovanų nuo pabrolio, priderinta pagal suknelės spalvą smile.gif

QUOTE(ojojojIeva @ 2011 05 01, 22:43)
susiduriau su problema doh.gif  niekur nerandu saldainiu su baltu popieriuku...noriu daryti vestuviu medeli  smile.gif
Papildyta:

medeliai pasaka! dar perziurejau viska tavo puslapelyje..nu tiksliau dali,nes ten begale visko....
esi saldainiu feja smile.gif  4u.gif
user posted image

ačiū, net susigėdau blush-anim-cl.gif o dėl baltų saldainių, tai jų tiesiog nėra grynai baltų. Buvo tokie rosheno balta pieniška karamelė, bet jau nerandu, o šokoladinių tai iš viso nėra schmoll.gif va man šitie labai gražūs http://www.nruta.lt/...products/32.jpg bet kad jų irgi nemačiau firminėse parduotuvėse, tai nebent Šiaulietėms pasisektų smile.gif su baltu dar Vilnius, bet jie brangūs gana, na ir raffaello. Kaip ir viskas g.gif
Atsakyti
sveikos
Jusu darbai labai grazus smile.gif
as pati bandau daryti jau pirma medelipagaminau tik neturiu kaip nufotografuoti ir parodyt sad.gif bet pirmas blynas manau pavykes smile.gif
noriu dabar padaryti gele kaip saulegraza bet noriu kad butu ji ne vazonelyje o su kotu. gal galetumet parasyt kaip jus ta kota padarot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 05 03, 12:41)
sveikos
Jusu darbai labai grazus smile.gif
as pati bandau daryti jau pirma medelipagaminau tik neturiu kaip nufotografuoti ir parodyt sad.gif bet pirmas blynas manau pavykes smile.gif
noriu dabar padaryti gele kaip saulegraza bet noriu kad butu ji ne vazonelyje o su kotu. gal galetumet parasyt kaip jus ta kota padarot? g.gif

gal Knielita atsakys, nes aš nedariau, bet aš manau imčiau tiesiog medžio šaką ilgesnę, traukčiau plaušu, ant galo tvirtinčiau putoplasto rutulį ir tada jau formuočiau g.gif smile.gif

Merginos verksiu: norfoj mano absoliučiai tuoj saldainių nebeliks verysad.gif triufelinių iš AVK fabriko jau gal 2 mėn nėra, ir šeip tų ukrainietiškų neveik normalių nebėr . Jaučiu rašysiu į pardavimų skyrių ką čia jie sau galvoja biggrin.gif šiandien dar ir sužinojau kad raudonoji aguona net po 19/kg blink.gif doh.gif
Atsakyti
radau saldainuku vestuviu medeliui thumbup.gif sidabrines spalvos rutuliukai..maxej...laaaaabai dziaugiuosi thumbup.gif dabar tik reikes kuria diena uzsiimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 05 04, 20:37)
radau saldainuku vestuviu medeliui thumbup.gif  sidabrines spalvos rutuliukai..maxej...laaaaabai dziaugiuosi thumbup.gif  dabar tik reikes kuria diena uzsiimti smile.gif

4u.gif 4u.gif sekmes 4u.gif 4u.gif lauksim foto !!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2011 05 04, 22:22)
4u.gif  4u.gif sekmes  4u.gif  4u.gif  lauksim foto !!!! biggrin.gif

butinai smile.gif 4u.gif
va jau seniai kas rode savo darbelius.... g.gif
Atsakyti
Sakot senokai rodes, na tai tada ikeliu savo butelaiti, nieko naujo, tiesiog temos paivairinimui. Kazko man truksta, bet norisi neperkrauto, nesaukiancio, subtilaus, ramaus. Patarkit gal kas g.gif
user posted image

Ieva, kokius radai saldainiukus?

wilte, imi pagali, aptrauki plausu, tvirtini putoplasto burbula ir tada jau klijuoji plausu, formuoji ziedlapius, o tada jau viduriuka pildai 4u.gif 4u.gif Cia nieko sudetingo ir viskas kaip ir sake Ducky biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 05 gegužės 2011 - 16:17