Aciu merginos uz pagyras , pagrindus pirkau pardej, atskirai kotas ir atskirai tas apvalus, suneriau, suklijavau karstais klijais ir psio.
Man kazko prenumerata sitos temos nebeveikia, nebegaunu pranesimu apie naujas zinutes i elektronini, idomu cia SM grybauja ar gmail?
gal galite padeti... darau medeli vestuvems..tik nesugalvoju is ko padaryti ziedus papuosimui..gal kuri daret,padekit merginos...
dziaugiuosi,kad prisijungiau prie jusu burelio..
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 04 28, 21:31)
gal galite padeti... darau medeli vestuvems..tik nesugalvoju is ko padaryti ziedus papuosimui..gal kuri daret,padekit merginos...
žiūrint kokio storio tau jų reikia... jei nelabai storų, imčiau vielą storesnę, išlenkčiau žiedus ir apvyniočiau aukso spalvos dekoratyvine juostele. Jei reikia dar storesnių, tai tą pačią vielą apvyniočiau dar sinteponu ar medžiaga ir apvyniočiau juostele
Ducky labai labai gražios svarstyklės, žinai aš vis laukiu tavo naujų darbų, nes taip sugebi nustebinti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 04 28, 20:31)
Veriau is karuoliuku
Atrode sitaip
Ducky, jo tas teisingumas sausas ir nykus, bet darbas tikrai liuksiskas
Ir krikstynu medelis patiko, kokius saldainius naudojai?
Sveikos auksarankės
Visų labai nuostabūs darbeliai, kaip visada
Buvau jus apleidus, o ir darbus apleidau. Tuoj mamyčių diena, o visi darbai sustojo. Pas mus namie ROTO virusas prasiautė Tai iš pradžių kitqais, o po to savomi rūpinausi. Tai ir sustojo darbeliai.
Velykom turėjau nemažą užsakimėlį. Deja, per išsiblaškymą ir rūpesčius pamiršau nufotkint. Bet žinau kur jis nukeliavo, tai kada prie progos slapčia nufotografuosiu
Ducky, ar lakuoji kamienus? Man kažkaip kai blizda nelabai jie tikroviškai atrodo.
Visų labai nuostabūs darbeliai, kaip visada
Buvau jus apleidus, o ir darbus apleidau. Tuoj mamyčių diena, o visi darbai sustojo. Pas mus namie ROTO virusas prasiautė Tai iš pradžių kitqais, o po to savomi rūpinausi. Tai ir sustojo darbeliai.
Velykom turėjau nemažą užsakimėlį. Deja, per išsiblaškymą ir rūpesčius pamiršau nufotkint. Bet žinau kur jis nukeliavo, tai kada prie progos slapčia nufotografuosiu
Ducky, ar lakuoji kamienus? Man kažkaip kai blizda nelabai jie tikroviškai atrodo.
Pavasarinukas ::: !!
QUOTE(**sea** @ 2011 04 29, 13:30)
Pavasarinukas ::: !!
Grazu
Ar sunku tokius sladainius graziai, tvarkingai suklijuoti? Turbut reikia labai taikyti, kad tarpu nebutu?
QUOTE(Stebuklinga @ 2011 04 29, 11:58)
Grazu
Ar sunku tokius sladainius graziai, tvarkingai suklijuoti? Turbut reikia labai taikyti, kad tarpu nebutu?
Ačiū !!!
Pirmas dvi eiles kaip pradėjau vos neapsiverkiau , nes saldainius pirkau dėl spalvos , nepagalvojau, dėl formos . Bet paskui jau nusiraminau. , ir visai neblogai ejosi !!!
QUOTE(Ducky @ 2011 04 29, 17:29)
Atsibosiu jums matyt bet gulbes turiu parodyt labai daug darbo su dviem buvo. jau vieną galvą kol padarai , o kai dar dvi tai iš viso
super, pagarba tavo auksinems rankoms kaip galvas padarei? zinai, tik toks pastebejimas, anaiptol ne kritika, bet jei jos snapus butu nuleide tai susijungtu kaklai ir padarytu tobula sirdi bet cia is salies ziurint lengva sakyt O kaklai - viela? Ar is ko?
Sea, super medelis, man jis grynai vasarinukas Labai graziai saldainiai isdelioti
O as padariau kelis standartiskus eilinius medelius, nieko naujo mano fronte
Pakoreguotas saulegrazos var.
ir mamos dienai
QUOTE(knielita @ 2011 04 29, 18:45)
super, pagarba tavo auksinems rankoms kaip galvas padarei? zinai, tik toks pastebejimas, anaiptol ne kritika, bet jei jos snapus butu nuleide tai susijungtu kaklai ir padarytu tobula sirdi bet cia is salies ziurint lengva sakyt O kaklai - viela? Ar is ko?
Ačiū iš vielos ir vamzdžio, sintepono ir juostelės galvas papje maše technika. Žinau kad širdis gautųsi iš kaklų, bet norėjau, kad "jaunikis" būtų aukščiau nei "jaunoji"ir lyg jaunoji prisiglaudusi prie jo galvos. Na tokia mano idėja buvo o norės patys jaunieji suglaus snapus ir gausis širdis
Papildyta:
QUOTE(šneider @ 2011 04 29, 08:31)
nelakuoju ir man nepatinka kai blizga