Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

Aciu merginos uz pagyras ax.gif , pagrindus pirkau pardej, atskirai kotas ir atskirai tas apvalus, suneriau, suklijavau karstais klijais ir psio.
Man kazko prenumerata sitos temos nebeveikia, nebegaunu pranesimu apie naujas zinutes i elektronini, idomu cia SM grybauja ar gmail? g.gif
Atsakyti
gal galite padeti... g.gif darau medeli vestuvems..tik nesugalvoju is ko padaryti ziedus papuosimui..gal kuri daret,padekit merginos... blush2.gif
dziaugiuosi,kad prisijungiau prie jusu burelio..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 04 28, 21:31)
gal galite padeti... g.gif  darau medeli vestuvems..tik nesugalvoju is ko padaryti ziedus papuosimui..gal kuri daret,padekit merginos... blush2.gif

žiūrint kokio storio tau jų reikia... jei nelabai storų, imčiau vielą storesnę, išlenkčiau žiedus ir apvyniočiau aukso spalvos dekoratyvine juostele. Jei reikia dar storesnių, tai tą pačią vielą apvyniočiau dar sinteponu ar medžiaga ir apvyniočiau juostele smile.gif
Atsakyti
Ducky labai labai gražios svarstyklės, žinai aš vis laukiu tavo naujų darbų, nes taip sugebi nustebinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 04 28, 20:31)
gal galite padeti... g.gif  darau medeli vestuvems..tik nesugalvoju is ko padaryti ziedus papuosimui..gal kuri daret,padekit merginos... blush2.gif

Veriau is karuoliuku 4u.gif
Atrode sitaip ax.gif
user posted image

Ducky, jo tas teisingumas sausas ir nykus, bet darbas tikrai liuksiskas thumbup.gif
Ir krikstynu medelis patiko, kokius saldainius naudojai?
Atsakyti
Sveikos auksarankės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Visų labai nuostabūs darbeliai, kaip visada biggrin.gif

Buvau jus apleidus, o ir darbus apleidau. Tuoj mamyčių diena, o visi darbai sustojo. Pas mus namie ROTO virusas prasiautė doh.gif Tai iš pradžių kitqais, o po to savomi rūpinausi. Tai ir sustojo darbeliai.

Velykom turėjau nemažą užsakimėlį. Deja, per išsiblaškymą ir rūpesčius pamiršau nufotkint. Bet žinau kur jis nukeliavo, tai kada prie progos slapčia nufotografuosiu hihihi.gif

Ducky, ar lakuoji kamienus? Man kažkaip kai blizda nelabai jie tikroviškai atrodo.
Atsakyti
Pavasarinukas ::: biggrin.gif !!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2011 04 29, 13:30)
Pavasarinukas ::: biggrin.gif !!

Grazu wub.gif
Ar sunku tokius sladainius graziai, tvarkingai suklijuoti? Turbut reikia labai taikyti, kad tarpu nebutu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2011 04 29, 11:58)
Grazu  wub.gif
Ar sunku tokius sladainius graziai, tvarkingai suklijuoti? Turbut reikia labai taikyti, kad tarpu nebutu?  g.gif

Ačiū blush2.gif blush2.gif !!!
Pirmas dvi eiles kaip pradėjau vos neapsiverkiau , nes saldainius pirkau dėl spalvos , nepagalvojau, dėl formos . Bet paskui jau nusiraminau. biggrin.gif , ir visai neblogai ejosi biggrin.gif biggrin.gif !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **sea**: 29 balandžio 2011 - 13:23
Atsibosiu jums matyt doh.gif bet gulbes turiu parodyt smile.gif labai daug darbo su dviem buvo. jau vieną galvą kol padarai , o kai dar dvi tai iš viso doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 04 29, 17:29)
Atsibosiu jums matyt  doh.gif bet gulbes turiu parodyt  smile.gif labai daug darbo su dviem buvo. jau vieną galvą kol padarai , o kai dar dvi tai iš viso  doh.gif

super, pagarba tavo auksinems rankoms biggrin.gif kaip galvas padarei? zinai, tik toks pastebejimas, anaiptol ne kritika, bet jei jos snapus butu nuleide tai susijungtu kaklai ir padarytu tobula sirdi blush2.gif bet cia is salies ziurint lengva sakyt biggrin.gif O kaklai - viela? Ar is ko?

Sea, super medelis, man jis grynai vasarinukas biggrin.gif Labai graziai saldainiai isdelioti thumbup.gif

O as padariau kelis standartiskus eilinius medelius, nieko naujo mano fronte doh.gif
user posted image
Pakoreguotas saulegrazos var.
user posted image
ir mamos dienai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 04 29, 18:45)
super, pagarba tavo auksinems rankoms  biggrin.gif  kaip galvas padarei? zinai, tik toks pastebejimas, anaiptol ne kritika, bet jei jos snapus butu nuleide tai susijungtu kaklai ir padarytu tobula sirdi  blush2.gif bet cia is salies ziurint lengva sakyt  biggrin.gif O kaklai - viela? Ar is ko?

Ačiū smile.gif iš vielos ir vamzdžio, sintepono ir juostelės biggrin.gif galvas papje maše technika. Žinau kad širdis gautųsi iš kaklų, bet norėjau, kad "jaunikis" būtų aukščiau nei "jaunoji"ir lyg jaunoji prisiglaudusi prie jo galvos. Na tokia mano idėja buvo blush2.gif o norės patys jaunieji suglaus snapus ir gausis širdis bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(šneider @ 2011 04 29, 08:31)

Ducky, ar lakuoji kamienus? Man kažkaip kai blizda nelabai jie tikroviškai atrodo.

nelakuoju g.gif ir man nepatinka kai blizga g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 29 balandžio 2011 - 17:59