Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

QUOTE(Revera @ 2011 04 13, 17:35)
Vilniuj smile.gif man atrodo tu gi ne iš Vilniaus smile.gif

zinai man rodos kad reiks pas tave prasyti kad nupirktum man to gerio, prie progos kai sau pirksi 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 04 13, 17:46)
zinai man rodos kad reiks pas tave prasyti kad nupirktum man to gerio, prie progos kai sau pirksi  4u.gif  biggrin.gif

galiu smile.gif suderinsim per AŽ wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 04 13, 18:03)
galiu smile.gif suderinsim per AŽ wink.gif

oki brukstelsiu.. pries gryztant i LT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 04 13, 17:13)
Yes persikėlėm į naują  assa.gif

šneider - nežinau kodėl čia taip įdomiai užklausei, bet surinkau viską tik iš idėjos, kad visi norintys nesiknistų senose temose ir būtų mums pačioms patogu būtų ieškoti info wink.gif

g.gif ką aš čia užklausiau g.gif gal ne aš unsure.gif
Atsakyti
Na ateinu ir as dar su vienu medeliu, truputi mazokai saldainiu turejau, tai biski skyletas gavosi doh.gif , na bet cia simboliskai kaimynei uz paslauga, tai prabocykit, kepurem neuzmetykit ax.gif , bet patarimu laukiu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausruzel @ 2011 04 14, 18:11)
Na ateinu ir as dar su vienu medeliu, truputi mazokai saldainiu turejau, tai biski skyletas gavosi doh.gif , na bet cia simboliskai kaimynei uz paslauga, tai prabocykit, kepurem neuzmetykit ax.gif , bet patarimu laukiu 4u.gif
user posted image

Saunus medelis biggrin.gif
Atsakyti

Tai ką čia patart? Saldainių kitąkart daugiau nusipirkt? lotuliukas.gif Gražus tas medelis, gražus 4u.gif
Atsakyti

viskas su juo gerai smile.gif

Beje pasikeičiau nicką pagaliau į Ducky na čia jeigu ką, kas nesuprato kur Revera dingo biggrin.gif user posted image smile.gif
Atsakyti

visai nieko tas medelis. O vazonas tai koks įdomus thumbup.gif

QUOTE(Ducky @ 2011 04 14, 19:57)
viskas su juo gerai  smile.gif

Beje pasikeičiau nicką pagaliau į Ducky na čia jeigu ką, kas nesuprato kur Revera dingo  biggrin.gif user posted image smile.gif

aš ir galvoju, gal kokia senbuvė rašo g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 04 14, 21:47)

aš ir galvoju, gal kokia senbuvė rašo  g.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif MB mane taip vadina todėl norėjau ir čia taip vadintis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 04 13, 18:44)
nežinau kaip vadinasi  lotuliukas.gif aš ją taip vadinu. Turėtų būti floristikos parduotuvėse smile.gif

Mergaitės, aš kai pirkau, tai buvo nurodyta kad tai "mikštas celofanas"
Atsakyti
Ateinu ir as su savo medeliu i naujus namus biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti