Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

QUOTE(genovaite @ 2011 04 23, 09:05)
Oho kokių grožybių prigaminusios, net galva apsvaigo ir akys apraibo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Pasirodau ir aš savo paskutinius darbelius

patiko pirmasis medelis thumbup.gif matyt dvynukam buvo skirtas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(šneider @ 2011 04 23, 09:40)
Beje, gal galit kas parašyt dėl organzos, kažkuri rašėt, kad ji yra. Kaip su tuo susidorojat?

ta prasme susidorojat? ten nėr ką daryt: karpai ir klijuoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 04 23, 09:48)
patiko pirmasis medelis  thumbup.gif matyt dvynukam buvo skirtas  smile.gif
Papildyta:
ta prasme susidorojat? ten nėr ką daryt: karpai ir klijuoji smile.gif

Na turėjau omeny, kad kažkuri rašėt, kad ji įra, tai galvoju ką darot, padeginat kraštus, ar tarkim klijais patepat? O gal sumaišiau kažką g.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 04 23, 10:08)
Na turėjau omeny, kad kažkuri rašėt, kad ji įra,  tai galvoju ką darot, padeginat kraštus, ar tarkim klijais patepat? O gal sumaišiau kažką  g.gif

jei pirksi organzą audinių parduotuvėj tai ten tikrai bus užuoladinė ji ir be galo spūranti, todėl kai ją pirkdavau, žvake degindavau kraštus. Bet aš su tokia jau seniai nedirbu, kai atradau floristinę. Perku rulonais, ir su ja jokių problemų smile.gif Be to ji pigesnė nei užuolaidinė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 04 23, 10:13)
jei pirksi organzą audinių parduotuvėj tai ten tikrai bus užuoladinė ji ir be galo spūranti, todėl kai ją pirkdavau, žvake degindavau kraštus. Bet aš su tokia jau seniai nedirbu, kai atradau floristinę. Perku rulonais, ir su ja jokių problemų smile.gif  Be to ji pigesnė nei užuolaidinė smile.gif

Na nežinau, kiek kainuoja užuolaidinė, bet rulonais floristinė 10 lt.

Vakar nusiaubiau parduotuvė floristikos, tai nuo įdėjų net užmigt negalėjau doh.gif

Ačiū Ducky už konsultaciją 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šneider: 23 balandžio 2011 - 09:22
QUOTE(Ducky @ 2011 04 23, 10:13)
jei pirksi organzą audinių parduotuvėj tai ten tikrai bus užuoladinė ji ir be galo spūranti, todėl kai ją pirkdavau, žvake degindavau kraštus. Bet aš su tokia jau seniai nedirbu, kai atradau floristinę. Perku rulonais, ir su ja jokių problemų smile.gif  Be to ji pigesnė nei užuolaidinė smile.gif

Taip ir man floristine labiau patinka, as nedeginu krastu, ir prie oazes neklijuoju o su plona vielute perveriu ir ibedziu tarpuose tarp saldainiu.
Papildyta:
Ducky, tai va su tais saldainiais irgi ...norejau atiduoti seimynai suvalgyti, o cia sako noriu butent is tokiu ir raudonu, tai taip uzteko ir vazonelis kaip tik buvo.

genovaite, super darbai labai grazus, nerandu laiko laiveli pabandyti blush2.gif o lele bandziua kazko mintis pabego ir nebaigta o progu arteja butu gera dovana...

Aciu merginos uz issakyta nuomone! tai va dar einu aplink savo saka ir ziurineju is visu pusiu, as irgi uz naturaluma, gal pavasari noretusi zalumos daugiau, bet saka sausa, mintis tokia "pražydo" net taip pavadinau savo nuotrauku albume... jei pati dovanociau netgi zinau ka palinkeciau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natur: 23 balandžio 2011 - 10:33
QUOTE(genovaite @ 2011 04 23, 09:05)
Pasirodau ir aš savo paskutinius darbelius

man visi darbeliai ziauriai patiko wub.gif 4u.gif drinks_cheers.gif ir nauju ideju uzmaciau, nes buvau pamirsus doh.gif o jau laivas laivas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 04 23, 10:21)
Na nežinau, kiek kainuoja užuolaidinė, bet rulonais floristinė 10 lt.

Vakar nusiaubiau parduotuvė floristikos, tai nuo įdėjų net užmigt negalėjau  doh.gif

Ačiū Ducky už konsultaciją  4u.gif

užuolaidinė ir yra užuolaidinė, juk nekabinsi flororistinės ant lango biggrin.gif užuolaidinė už metrą 14lt. o florsitinė už ruloną 9m - 10-14lt tai skirtumas tikrai ženklus o kur dar patogumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 04 23, 08:40)
Kaip įdomiai  g.gif  thumbup.gif
Aš po 2.10  perku.

Beje, gal galit kas parašyt dėl organzos, kažkuri rašėt, kad ji yra. Kaip su tuo susidorojat?

Tas su batukais ir su ferefo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O žiūriu kotai padaryti iš vielutės. Atlaiko saldainius  g.gif ?

Ačiū už pagyras blush2.gif

Miniukus ir ferero roše kuo puikiausiai, o su kitokiais nebandžiau. smile.gif Nors čia naudojau storą aliuminį laidą, susukiau iš dviejų - tai vos susukti galima- kietokas toks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2011 04 23, 07:05)

Pasirodau ir aš savo

wub.gif wub.gif nuostabus darbai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, saldainių medžių kūrėjos 4u.gif Žaviuosi jūsų darbais thumbup.gif Na bet pamačius tą gitarą tai antra diena žado neatgaunu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2011 04 23, 16:22)
Sveikos, saldainių medžių kūrėjos 4u.gif Žaviuosi jūsų darbais thumbup.gif Na bet pamačius tą gitarą tai antra diena žado neatgaunu wub.gif  wub.gif  wub.gif

Labai malonu happy.gif

Sveikinu visas auksarankes su artėjančiomis šv. Velykomis! Tvirtų margučių smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ducky, ojojojIeva, **sea**,genovaite ir natur labai gražūs medeliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 23 balandžio 2011 - 20:34