Ducky, saunuole Liuks atrodo gitara, o stygas is ko darei? Gal groja ji
OjojojIeva, grazu O del kreivos sakos, neatrodo pirmus kartus, kad tiek saldainiu gali sueit, kad gali virsti vazonelis Na bet keli pabandymai ir bus viskas aisku, o tada ir sakos kreivos eis, ir keli burbulai puos tavo medzius
O kam plausa klijuot prrie cemento Jis ganetinai gerai limpa prie vazonelio ir sakos
Mergytes, is UK ir IE, as su tokiu kiek ne i tema klausimu ar vertinami pas jus saldainiu medeliai? uzsakymu turit? kazkaip pakrypo kalba pas mus seimoj apie kelima sparnu is LT Kad ir kaip nenoreciau, bet cia panasu kad jokiu sansu mums nebera. idomu tik ar turesiu ten kada proga pagamint kazka grazaus
Ačiū visoms
O tai kodėl tas plaušas jums nelimpa, man tai kažkodėl puikiai limpa, gal dėl to kad klijų negailiu
Papildyta:
na tokia dekoratyvinė juostelė ar tai siūlas net nežinau kaip čia geriau pavadint. Visai norėčiau kad grotų jaučiu ten per gimtadienį ne vienas patampys už jų
O tai kodėl tas plaušas jums nelimpa, man tai kažkodėl puikiai limpa, gal dėl to kad klijų negailiu
Papildyta:
QUOTE(knielita @ 2011 04 22, 22:06)
na tokia dekoratyvinė juostelė ar tai siūlas net nežinau kaip čia geriau pavadint. Visai norėčiau kad grotų jaučiu ten per gimtadienį ne vienas patampys už jų
Ducky gitara puiki
Iš savo negausios patirties galiu pasakyti, kad plaušas nelabai kaip limpa jei cementas nebūna gerai išdžiūvęs
Iš savo negausios patirties galiu pasakyti, kad plaušas nelabai kaip limpa jei cementas nebūna gerai išdžiūvęs
QUOTE(Ducky @ 2011 04 22, 22:07)
na as kliju irgi negailejau...bet nelipo
saldainiu tai kg suejo minimum...reikes butinai kitakart mazesni bumbuliuka daryti vesiu rytoj babytei ta medeli dovanu...net gaila
juk pirmasis...
Aš irgi klijuoju plaušą prie vazonėlio.
Beje, dėl plaušo kainų, tai buvau apakus, "Senukuose " jis tris kart brangesnis, nei pas didmenininkus, kur perku Dabar suprantu, kodėl " Senukai" ar " Ermitažas" gali leisti nuolaidas po 40 proc.
Beje, dėl plaušo kainų, tai buvau apakus, "Senukuose " jis tris kart brangesnis, nei pas didmenininkus, kur perku Dabar suprantu, kodėl " Senukai" ar " Ermitažas" gali leisti nuolaidas po 40 proc.
QUOTE(šneider @ 2011 04 22, 23:20)
na seniuose neatkreipiau demesio i kaina...bet zinau,kad brangiau as bazeje pirkau gal uz 4lt
labas vakaras,
o grazumai, o gitaros fainumas, sveikinu visas su naujais darbais ir idejom
o cia mano daryta
ot cia tai spec. uzsakymas kol radau mini saldainiukus
visa šaka taip atrodo
is arti
svarstau ar deti drugeliu, ar purksti blizguciu... ?
Papildyta:
SU VELYKOM !!!
gausaus stalo ir tvirtų margučių
o cia mano daryta
ot cia tai spec. uzsakymas kol radau mini saldainiukus
visa šaka taip atrodo
is arti
Papildyta:
SU VELYKOM !!!
gausaus stalo ir tvirtų margučių
QUOTE(knielita @ 2011 04 22, 23:01)
Mergytes, is UK ir IE, as su tokiu kiek ne i tema klausimu ar vertinami pas jus saldainiu medeliai? uzsakymu turit? kazkaip pakrypo kalba pas mus seimoj apie kelima sparnu is LT Kad ir kaip nenoreciau, bet cia panasu kad jokiu sansu mums nebera. idomu tik ar turesiu ten kada proga pagamint kazka grazaus
na as asmeniskai tai kadangi dar tik pradziamoksle tai medeliai kol kas keliauja tik draugam ... o uzsakyma tik viena teturejau... nes nelabai ir reklamuojuosi, kazkaip atrodo kad dar nelabai patirties turiu prekiauti savo darbais todel siuo klausimu nelabai ka ir bepasakysiu
o progu tai atsiranda
QUOTE(Ducky @ 2011 04 22, 23:07)
Ačiū visoms
as net ir super kliju pripylus buvau ir vistiek nelipo
del plauso tai pas mus airijoj ziauriai brangus jis gal 20 gr nu tai mazdaug kumstukas gal vienam vazoneliui ir uztektu nedidukam .. kainuoja apie 4 eu o is lt as pirkau CIA tai kai atsiunte paka uz 8 lt ten koks kilas to plauso net nzn kur tiek deti.. o as dar pasiemiau 4 maisus
Papildyta:
QUOTE(natur @ 2011 04 23, 01:56)
o jau sakos grozis labai idomi mintis net nepasakysiu ar jai ko truksta ir ar reik tu drugeliu ar bluzguciu
QUOTE(loreta72 @ 2011 04 22, 23:37)
Ducky gitara puiki
ačiū
QUOTE(šneider @ 2011 04 23, 00:20)
tai čia kaip diena aišku, kad pas didmenininkus pigiau aš plaušą pas juos visokiausių spalvų kokių nebūna anei senukuose anei ermitaže perku po 2,5
Ir iš viso manęs senukų ir ermitažo asortimentas retai kada tenkina, ten važiuoju kai kitur nėra to ko man reikia ir tai dažniausiai būna klijai... pirkti ten floristikos prekes absoliučiai neapsimoka Iš viso gerai būtų viena parduotuvė kurioje būtų viskas, o tai dabar be mašinos nei karto neišsiverčiu
labas vakaras,
o cia mano daryta
o cia mano daryta
ačiū įdomi labai šaka ir nieko tikrai nedėk o ypač blizgučių... juk ne kalėdos aš už natūralumą
beje nebėr pas mus norfose tų saldainių kaip pas tave medelis padarytas jau 4savaites ir nežinau kodėl...o man jie taip reikalingi, nes dauguma darbų su jais...pasidomėjau fabriko puslapyje gal todėl jų neveža nes popieriukų dizainas absoliučiai pasikeitęs ir naują siuntą matyt ruošia ir jau ne be tokie gražūs naujieji kaip šitie
Kaip įdomiai
QUOTE(Ducky @ 2011 04 23, 08:40)
tai čia kaip diena aišku, kad pas didmenininkus pigiau aš plaušą pas juos visokiausių spalvų kokių nebūna anei senukuose anei ermitaže perku po 2,5
Aš po 2.10 perku.
Beje, gal galit kas parašyt dėl organzos, kažkuri rašėt, kad ji yra. Kaip su tuo susidorojat?
QUOTE(genovaite @ 2011 04 23, 09:05)
Tas su batukais ir su ferefo
O žiūriu kotai padaryti iš vielutės. Atlaiko saldainius ?