Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

Ducky, saunuole thumbup.gif Liuks atrodo gitara, o stygas is ko darei? Gal groja ji biggrin.gif g.gif biggrin.gif

OjojojIeva, grazu 4u.gif O del kreivos sakos, neatrodo pirmus kartus, kad tiek saldainiu gali sueit, kad gali virsti vazonelis smile.gif Na bet keli pabandymai ir bus viskas aisku, o tada ir sakos kreivos eis, ir keli burbulai puos tavo medzius biggrin.gif

O kam plausa klijuot prrie cemento biggrin.gif Jis ganetinai gerai limpa prie vazonelio biggrin.gif ir sakos biggrin.gif
Atsakyti
Mergytes, is UK ir IE, as su tokiu kiek ne i tema klausimu blush2.gif ar vertinami pas jus saldainiu medeliai? uzsakymu turit? kazkaip pakrypo kalba pas mus seimoj apie kelima sparnu is LT verysad.gif Kad ir kaip nenoreciau, bet cia panasu kad jokiu sansu mums nebera. idomu tik ar turesiu ten kada proga pagamint kazka grazaus blush2.gif
Atsakyti
Ačiū visoms blush-anim-cl.gif

O tai kodėl tas plaušas jums nelimpa, man tai kažkodėl puikiai limpa, gal dėl to kad klijų negailiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(knielita @ 2011 04 22, 22:06)
o stygas is ko darei? Gal groja ji  biggrin.gif  g.gif  biggrin.gif

laugh.gif na tokia dekoratyvinė juostelė ar tai siūlas net nežinau kaip čia geriau pavadint. Visai norėčiau kad grotų biggrin.gif jaučiu ten per gimtadienį ne vienas patampys už jų biggrin.gif
Atsakyti
Ducky gitara puiki

Iš savo negausios patirties galiu pasakyti, kad plaušas nelabai kaip limpa jei cementas nebūna gerai išdžiūvęs
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 04 22, 22:07)
O tai kodėl tas plaušas jums nelimpa, man tai kažkodėl puikiai limpa, gal dėl to kad klijų negailiu  g.gif

na as kliju irgi negailejau...bet nelipo schmoll.gif
saldainiu tai kg suejo minimum...reikes butinai kitakart mazesni bumbuliuka daryti biggrin.gif vesiu rytoj babytei ta medeli dovanu...net gaila biggrin.gif
juk pirmasis... blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi klijuoju plaušą prie vazonėlio.

Beje, dėl plaušo kainų, tai buvau apakus, "Senukuose " jis tris kart brangesnis, nei pas didmenininkus, kur perku blink.gif Dabar suprantu, kodėl " Senukai" ar " Ermitažas" gali leisti nuolaidas po 40 proc.
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 04 22, 23:20)
Beje, dėl plaušo kainų, tai buvau apakus, "Senukuose " jis tris kart brangesnis, nei pas didmenininkus, kur perku  blink.gif Dabar suprantu, kodėl " Senukai" ar " Ermitažas" gali leisti nuolaidas po 40 proc.

na seniuose neatkreipiau demesio i kaina...bet zinau,kad brangiau smile.gif as bazeje pirkau gal uz 4lt ax.gif
Atsakyti
labas vakaras,
o grazumai, o gitaros fainumas, sveikinu visas su naujais darbais ir idejom 4u.gif
o cia mano daryta
user posted image
ot cia tai spec. uzsakymas kol radau mini saldainiukus
visa šaka taip atrodo
user posted image
is arti
user posted image
user posted image

svarstau ar deti drugeliu, ar purksti blizguciu... ?
Papildyta:
SU VELYKOM !!!
gausaus stalo ir tvirtų margučių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natur: 23 balandžio 2011 - 00:54
QUOTE(knielita @ 2011 04 22, 23:01)
Mergytes, is UK ir IE, as su tokiu kiek ne i tema klausimu  blush2.gif ar vertinami pas jus saldainiu medeliai? uzsakymu turit? kazkaip pakrypo kalba pas mus seimoj apie kelima sparnu is LT  verysad.gif Kad ir kaip nenoreciau, bet cia panasu kad jokiu sansu mums nebera. idomu tik ar turesiu ten kada proga pagamint kazka grazaus  blush2.gif

na as asmeniskai tai kadangi dar tik pradziamoksle tai medeliai kol kas keliauja tik draugam ... o uzsakyma tik viena teturejau... nes nelabai ir reklamuojuosi, kazkaip atrodo kad dar nelabai patirties turiu prekiauti savo darbais ax.gif todel siuo klausimu nelabai ka ir bepasakysiu blush2.gif
o progu tai atsiranda 4u.gif

QUOTE(Ducky @ 2011 04 22, 23:07)
Ačiū visoms  blush-anim-cl.gif

O tai kodėl tas plaušas jums nelimpa, man tai kažkodėl puikiai limpa, gal dėl to kad klijų negailiu  g.gif

as net ir super kliju pripylus buvau ir vistiek nelipo g.gif

del plauso tai pas mus airijoj ziauriai brangus jis doh.gif gal 20 gr nu tai mazdaug kumstukas gal vienam vazoneliui ir uztektu nedidukam .. kainuoja apie 4 eu blink.gif o is lt as pirkau CIA tai kai atsiunte paka uz 8 lt blink.gif blink.gif blink.gif ten koks kilas to plauso net nzn kur tiek deti.. o as dar pasiemiau 4 maisus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(natur @ 2011 04 23, 01:56)

o jau sakos grozis 4u.gif labai idomi mintis thumbup.gif net nepasakysiu ar jai ko truksta ir ar reik tu drugeliu ar bluzguciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2011 04 22, 23:37)
Ducky gitara puiki

ačiū ax.gif

QUOTE(šneider @ 2011 04 23, 00:20)
Beje, dėl plaušo kainų, tai buvau apakus, "Senukuose " jis tris kart brangesnis, nei pas didmenininkus, kur perku  blink.gif Dabar suprantu, kodėl " Senukai" ar " Ermitažas" gali leisti nuolaidas po 40 proc.

tai čia kaip diena aišku, kad pas didmenininkus pigiau smile.gif aš plaušą pas juos visokiausių spalvų kokių nebūna anei senukuose anei ermitaže perku po 2,5 biggrin.gif
Ir iš viso manęs senukų ir ermitažo asortimentas retai kada tenkina, ten važiuoju kai kitur nėra to ko man reikia ir tai dažniausiai būna klijai... pirkti ten floristikos prekes absoliučiai neapsimoka schmoll.gif Iš viso gerai būtų viena parduotuvė kurioje būtų viskas, o tai dabar be mašinos nei karto neišsiverčiu doh.gif

labas vakaras,
o grazumai, o gitaros fainumas, sveikinu visas su naujais darbais ir idejom  4u.gif
o cia mano daryta

ačiū smile.gif įdomi labai šaka ir nieko tikrai nedėk o ypač blizgučių... juk ne kalėdos schmoll.gif aš už natūralumą smile.gif
beje nebėr pas mus norfose tų saldainių kaip pas tave medelis padarytas jau 4savaites verysad.gif ir nežinau kodėl...o man jie taip reikalingi, nes dauguma darbų su jais...pasidomėjau fabriko puslapyje gal todėl jų neveža nes popieriukų dizainas absoliučiai pasikeitęs ir naują siuntą matyt ruošia ir jau ne be tokie gražūs naujieji kaip šitie doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 23 balandžio 2011 - 07:45
Oho kokių grožybių prigaminusios, net galva apsvaigo ir akys apraibo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Pasirodau ir aš savo paskutinius darbelius

user posted image user posted image
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
user posted image

Papildyta:
Atsakyti

o cia mano daryta

Kaip įdomiai g.gif thumbup.gif

QUOTE(Ducky @ 2011 04 23, 08:40)

tai čia kaip diena aišku, kad pas didmenininkus pigiau smile.gif aš plaušą pas juos visokiausių spalvų kokių nebūna anei senukuose anei ermitaže perku po 2,5  biggrin.gif

Aš po 2.10 perku.

Beje, gal galit kas parašyt dėl organzos, kažkuri rašėt, kad ji yra. Kaip su tuo susidorojat?
QUOTE(genovaite @ 2011 04 23, 09:05)

Pasirodau ir aš savo paskutinius darbelius

Tas su batukais ir su ferefo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O žiūriu kotai padaryti iš vielutės. Atlaiko saldainius g.gif ?
Atsakyti