Laukiam velyku )!!
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 04 21, 17:13)
nuostabu!
pritariu
Papildyta:
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 04 21, 10:55)
gal del to kad vazonukas toks kudas ir i virsu aukstas toks
astai ta zenkla dariua su PhotoScape, bet gali bent inicialus su Paint'u uzsidet
astai ta zenkla dariua su PhotoScape, bet gali bent inicialus su Paint'u uzsidet
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 04 21, 11:31)
labai simpatiskas darbelis
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 04 21, 12:05)
hmm visai nieko ale nzn kazko ar truksta ar per daug bet ziurisi neblogai
yra toks online editorius ale fotosopas CIA nereik nei siustis
yra toks online editorius ale fotosopas CIA nereik nei siustis
Ačiū už kritiką ir pagyrimus
Na man tas vazonas tai super, tik kad tiksliai pasakyta, kūdas ir ilgas. Bet šiaup labai gražus.
QUOTE(Lady*love @ 2011 04 21, 12:24)
tikiuosi priimsite mane i savo gretas.Tariu visiems Laba diena!
aisku mano pirmas darbas nera jau sedevru,sedevras,bet manau pirmam kartui visai neblogai gavosi.
Idedu jusu kritikai
dubenelio apacia buvo dekupazuota.Gaila nera foto :S
aisku mano pirmas darbas nera jau sedevru,sedevras,bet manau pirmam kartui visai neblogai gavosi.
Idedu jusu kritikai
dubenelio apacia buvo dekupazuota.Gaila nera foto :S
Visai nieko, mano pirmas darbas baisesnis buvo
Tik kažkaip nelabai ružavos spalvos vazonas , prie tokios spalvos saldainių
QUOTE(**sea** @ 2011 04 21, 16:06)
Gražu!!!
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 04 21, 17:55)
šneider - manau per mažai saldainių jame
**sea** nooooriu to ančiuko
Šiandienins mano medelis Bandžiau sukurti tokią kaip ir kompoziciją su medeliu, pieva, bedarydama ir upę sugalvojau išvagoti palei šaknis. Na žodžiu faina buvo jį daryti
**sea** nooooriu to ančiuko
Šiandienins mano medelis Bandžiau sukurti tokią kaip ir kompoziciją su medeliu, pieva, bedarydama ir upę sugalvojau išvagoti palei šaknis. Na žodžiu faina buvo jį daryti
Vau, kaip man patinka tokie medeliai, na, ne apvalia apačia... mmm
Sea, grazu
Ducky, vau Bonsai mano silpnybe, senokai svajoju apie tikra mini bonsa is saldainiu, bet vis dar ji auginu mintyse, gal kada perkelsiu ir i vazoneli
o kamiena kur radai kaip daryti? Karoliuku temose ar kur? Labai grazus seno medzio kamienas
Ducky, vau Bonsai mano silpnybe, senokai svajoju apie tikra mini bonsa is saldainiu, bet vis dar ji auginu mintyse, gal kada perkelsiu ir i vazoneli
o kamiena kur radai kaip daryti? Karoliuku temose ar kur? Labai grazus seno medzio kamienas
Ačiū mergičkos
Tai jau mano antras medis su tokiu rankų darbo kamienu, prieš tai ąžuolą dariau eksperimentinį Iš tiesų iš pradžių padariau kaip supratau, o vėliau tik temas peržiūrėjus supratau kad taip ir reikejo daryt nebuvau mačius tų temų apie medžius iš karoliukų, tai dabar jau į gipsą dar dėjau pva klijų
Labai fainas dalykas tokius medžius daryt
Tai jau mano antras medis su tokiu rankų darbo kamienu, prieš tai ąžuolą dariau eksperimentinį Iš tiesų iš pradžių padariau kaip supratau, o vėliau tik temas peržiūrėjus supratau kad taip ir reikejo daryt nebuvau mačius tų temų apie medžius iš karoliukų, tai dabar jau į gipsą dar dėjau pva klijų
Labai fainas dalykas tokius medžius daryt
Na pabandziau as ananasa lipdyti, viskas ejosi neblogai, kol priejau virsune, ta prasme paskutine saldainiu eile, negula jie kaip as noriu, nors tu ka , lipdziau, draskiau, ir vel lipdziau , ir vistiek nesigavo jis man kazko, ne prie dusios, o skirtas mamai gimtadieniui, nekokia dovana gavosi, supykau, daugiau ananasu nedarysiu . Matyt kvadratiniai saldainiai ne man, stai dariau medeli is fortunos, irgi ne mielas gavosi, irgi nesiau dovanai, kazkaip kai kitiems darau, viskas gaunasi, o kai sau paciai, nesuprantu
QUOTE(Ducky @ 2011 04 21, 17:55)
Man tas kamienas
Ausruzel, ananasaui jo, kažko trūksta, apvalumo gal , bet su fortūna visai geras. Kaip tie raudoni išsikišę vadinasi?
ausruzel man atrodo ne taip pagrindą darei.
Pamačius tavo ananasą prisiminiau kad dariau anądien ananasą ir kartu pamokėlę padariau. Gal pavyks dar mamai iš naujo padaryti
Taigi ananasui iš saldainių reiks:
* ananasinių saldainių apie 1kg. Šį kart ėmiau 1,1 kg ir suėjo visi
*apskritimo iš putoplasto ar kartono . Mano gavos kažkur apie 15cm
*geltono krepinio popieriaus
*plaušo: geltono ir truputį žalio
*daug žurnalų ar laikraščių
*lipnios plačios juostos
Pradedam:
Išsipjoviau apskritimą pagrindui:
Tuomet lipnios juostos ir laikraščių pagalba formuoju kažką panašaus į ananasą:
Štai kaip atrodo:
Aptraukiu krepiniu popierium ir pritvirtinu viršūnę.
Pradedu klijuoti saldainius nuo apačios pirmą aukštą kuo stačiau priklijuojant prie pagrindo, kad būtų apačia siauresnė. Klijais tepasi tik nugarėlė:
Tolimesnius aukštus klijuoju jau už galiuko kad truputį užliptų ant apatinio aukšto:
Štai kaip gavos.
Tada tarpus apklijuoju plaušu ir galutinis rezultatas atrodė taip:
Pamačius tavo ananasą prisiminiau kad dariau anądien ananasą ir kartu pamokėlę padariau. Gal pavyks dar mamai iš naujo padaryti
Taigi ananasui iš saldainių reiks:
* ananasinių saldainių apie 1kg. Šį kart ėmiau 1,1 kg ir suėjo visi
*apskritimo iš putoplasto ar kartono . Mano gavos kažkur apie 15cm
*geltono krepinio popieriaus
*plaušo: geltono ir truputį žalio
*daug žurnalų ar laikraščių
*lipnios plačios juostos
Pradedam:
Išsipjoviau apskritimą pagrindui:
Tuomet lipnios juostos ir laikraščių pagalba formuoju kažką panašaus į ananasą:
Štai kaip atrodo:
Aptraukiu krepiniu popierium ir pritvirtinu viršūnę.
Pradedu klijuoti saldainius nuo apačios pirmą aukštą kuo stačiau priklijuojant prie pagrindo, kad būtų apačia siauresnė. Klijais tepasi tik nugarėlė:
Tolimesnius aukštus klijuoju jau už galiuko kad truputį užliptų ant apatinio aukšto:
Štai kaip gavos.
Tada tarpus apklijuoju plaušu ir galutinis rezultatas atrodė taip:
QUOTE(Ducky @ 2011 04 21, 16:55)
kaip taip koteli padaryti?
va as siandien apsipirkau seniuose tai jau viena kota igipsavau i vazoneli...apacioj truputi laikrascio dejau..bet vistiek nemazai to gipso isejo gal ka netaip darau
rytoj jau zaisiu su klijavimu...
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 04 21, 19:24)
fantastiskas ananasas
turiu klausimeli : saldainiu medelis puosmena tik ar tuos saldainius nuvalgo?
blondine as...
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 04 21, 20:48)
kaip taip koteli padaryti?
va as siandien apsipirkau seniuose tai jau viena kota igipsavau i vazoneli...apacioj truputi laikrascio dejau..bet vistiek nemazai to gipso isejo gal ka netaip darau
Papildyta:
fantastiskas ananasas
blondine as...
Papildyta:
fantastiskas ananasas
blondine as...
ačiū man atrodo jus neskaitėt ankstesnių temų, nes labai daug klausimų jau buvo kalbėta...