Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

Laukiam velyku smile.gif)!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2011 04 21, 15:06)

nuostabu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 04 21, 17:13)
nuostabu!  4u.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 04 21, 10:55)
gal del to kad vazonukas toks kudas ir i virsu aukstas toks  g.gif
astai ta zenkla dariua su PhotoScape, bet gali bent inicialus su Paint'u uzsidet smile.gif

QUOTE(ojojojIeva @ 2011 04 21, 11:31)
labai simpatiskas darbelis 4u.gif

QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 04 21, 12:05)
hmm visai nieko ale nzn kazko ar truksta ar per daug  g.gif bet ziurisi neblogai  4u.gif

yra toks online editorius ale fotosopas CIA nereik nei siustis

Ačiū už kritiką verysad.gif ir pagyrimus biggrin.gif

Na man tas vazonas tai super, tik kad tiksliai pasakyta, kūdas ir ilgas. Bet šiaup labai gražus.

QUOTE(Lady*love @ 2011 04 21, 12:24)
tikiuosi priimsite mane i savo gretas.Tariu visiems Laba diena! 4u.gif
aisku mano pirmas darbas nera jau sedevru,sedevras,bet manau pirmam kartui visai neblogai gavosi.
Idedu jusu kritikai wink.gif

dubenelio apacia buvo dekupazuota.Gaila nera foto :S

Visai nieko, mano pirmas darbas baisesnis buvo hihihi.gif

Tik kažkaip nelabai ružavos spalvos vazonas , prie tokios spalvos saldainių g.gif
Atsakyti
šneider - manau per mažai saldainių jame g.gif
**sea** nooooriu to ančiuko wub.gif

Šiandienins mano medelis smile.gif Bandžiau sukurti tokią kaip ir kompoziciją su medeliu, pieva, bedarydama ir upę sugalvojau išvagoti palei šaknis. Na žodžiu faina buvo jį daryti smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2011 04 21, 16:06)

Gražu!!! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 04 21, 17:55)
šneider - manau per mažai saldainių jame  g.gif
**sea** nooooriu to ančiuko  wub.gif 

Šiandienins mano medelis  smile.gif Bandžiau sukurti tokią kaip ir kompoziciją su medeliu, pieva, bedarydama ir upę sugalvojau išvagoti palei šaknis. Na žodžiu faina buvo jį daryti  smile.gif

Vau, kaip man patinka tokie medeliai, na, ne apvalia apačia... mmm wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 21 balandžio 2011 - 17:25
Sea, grazu wub.gif
Ducky, vau bigsmile.gif Bonsai mano silpnybe, senokai svajoju apie tikra mini bonsa is saldainiu, bet vis dar ji auginu mintyse, gal kada perkelsiu ir i vazoneli biggrin.gif
o kamiena kur radai kaip daryti? Karoliuku temose ar kur? Labai grazus seno medzio kamienas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 21 balandžio 2011 - 17:47
Ačiū mergičkos 4u.gif

Tai jau mano antras medis su tokiu rankų darbo kamienu, prieš tai ąžuolą dariau eksperimentinį smile.gif Iš tiesų iš pradžių padariau kaip supratau, o vėliau tik temas peržiūrėjus supratau kad taip ir reikejo daryt biggrin.gif nebuvau mačius tų temų apie medžius iš karoliukų, tai dabar jau į gipsą dar dėjau pva klijų smile.gif
Labai fainas dalykas tokius medžius daryt ax.gif
Atsakyti
Na pabandziau as ananasa lipdyti, viskas ejosi neblogai, kol priejau virsune, ta prasme paskutine saldainiu eile, negula jie kaip as noriu, nors tu ka doh.gif , lipdziau, draskiau, ir vel lipdziau verysad.gif, ir vistiek nesigavo jis man kazko, ne prie dusios, o skirtas mamai gimtadieniui, nekokia dovana gavosi, supykau, daugiau ananasu nedarysiu schmoll.gif . Matyt kvadratiniai saldainiai ne man, stai dariau medeli is fortunos, irgi ne mielas gavosi, irgi nesiau dovanai, kazkaip kai kitiems darau, viskas gaunasi, o kai sau paciai, nesuprantu g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausruzel: 21 balandžio 2011 - 18:17
QUOTE(Ducky @ 2011 04 21, 17:55)
Šiandienins mano medelis  smile.gif Bandžiau sukurti tokią kaip ir kompoziciją su medeliu, pieva, bedarydama ir upę sugalvojau išvagoti palei šaknis. Na žodžiu faina buvo jį daryti  smile.gif

Man tas kamienas wub.gif

Ausruzel, ananasaui jo, kažko trūksta, apvalumo gal g.gif , bet su fortūna visai geras. Kaip tie raudoni išsikišę vadinasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šneider: 21 balandžio 2011 - 18:30
ausruzel man atrodo ne taip pagrindą darei.
Pamačius tavo ananasą prisiminiau kad dariau anądien ananasą ir kartu pamokėlę padariau. Gal pavyks dar mamai iš naujo padaryti smile.gif

Taigi ananasui iš saldainių reiks:
* ananasinių saldainių apie 1kg. Šį kart ėmiau 1,1 kg ir suėjo visi
*apskritimo iš putoplasto ar kartono . Mano gavos kažkur apie 15cm
*geltono krepinio popieriaus
*plaušo: geltono ir truputį žalio
*daug žurnalų ar laikraščių
*lipnios plačios juostos

Pradedam:

Išsipjoviau apskritimą pagrindui:
user posted image

Tuomet lipnios juostos ir laikraščių pagalba formuoju kažką panašaus į ananasą:
user posted image

Štai kaip atrodo:
user posted image

Aptraukiu krepiniu popierium ir pritvirtinu viršūnę.
user posted image

Pradedu klijuoti saldainius nuo apačios pirmą aukštą kuo stačiau priklijuojant prie pagrindo, kad būtų apačia siauresnė. Klijais tepasi tik nugarėlė:
user posted image

Tolimesnius aukštus klijuoju jau už galiuko kad truputį užliptų ant apatinio aukšto:
user posted image

Štai kaip gavos.
user posted image

Tada tarpus apklijuoju plaušu ir galutinis rezultatas atrodė taip:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 04 21, 16:55)

kaip taip koteli padaryti? blush2.gif

va as siandien apsipirkau seniuose bigsmile.gif tai jau viena kota igipsavau i vazoneli...apacioj truputi laikrascio dejau..bet vistiek nemazai to gipso isejo g.gif gal ka netaip darau g.gif
rytoj jau zaisiu su klijavimu...smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 04 21, 19:24)

fantastiskas ananasas 4u.gif
turiu klausimeli : saldainiu medelis puosmena tik ar tuos saldainius nuvalgo?
blondine as... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 04 21, 20:48)
kaip taip koteli padaryti?  blush2.gif

va as siandien apsipirkau seniuose bigsmile.gif  tai jau viena kota igipsavau i vazoneli...apacioj truputi laikrascio dejau..bet vistiek nemazai to gipso isejo g.gif  gal ka netaip darau g.gif
rytoj jau zaisiu su klijavimu...smile.gif
Papildyta:

fantastiskas ananasas 4u.gif
turiu klausimeli : saldainiu medelis puosmena tik ar tuos saldainius nuvalgo?
blondine as... doh.gif  biggrin.gif

ačiū smile.gif man atrodo jus neskaitėt ankstesnių temų, nes labai daug klausimų jau buvo kalbėta...
Atsakyti