Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

QUOTE(ausruzel @ 2011 04 20, 10:04)
Stai as dar su vienu darbeliu, gavosi per maza galva, bet jau nieko nebepakeisiu, per velykas tecio gimtadienis, tai bus ta proga, nors ir velykoms tiks. Sunkoka buvo daryti, kadangi perspjovus ranka, siutine zaizda, bet reikia dovana padaryti. Dar laukia ananasas, nes ir mamos gimse, tes papluseti, ka padarysi

Eik tik, nieko ta galva ne per maža, viskas good mirksiukas.gif

Tau pasakyčiau dėl rankos ir darbo: per kančias į žvaigždes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 04 20, 09:09)
Eik tik, nieko ta galva ne per maža, viskas good  mirksiukas.gif

Tau pasakyčiau dėl rankos ir darbo: per kančias į žvaigždes biggrin.gif

Tai va, viskas per tas velykas, vaikams norejau medeli velykini padaryti, pjoviau medeli, o perkirtau ranka doh.gif . Bet medeli vistiek padariau, ir kiausinius apklijavau solfietkom medeliui papuost, kaip visada, visus darbus palikinejau paskutinei minutei, tai dabar su tokia ranka turiu viska padaryt cool.gif
Atsakyti
Merginos profės, turiu jums klausimą: kaip jus darot su didesniais užsakymais? Ta prasme kai užsakymas su kokiais dviem kg saldainių, na diiideliu užsakymu? Ar paimat pinigus padariusios, ar imat rankpinigius?

Turėjau vieną klientę, kuriai padariau medelį, viską sutarėm, o kai atvežiau į Klaipėdą ir paskambinau jai, ji sako, man tą šventę atšaukė, nebeimsiu blink.gif

Tai dabar galvoju, gavau skubų užsakymą diidelį, ir ar imt rankpinigius, ar pasitikėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 04 20, 13:12)
Merginos profės, turiu jums klausimą: kaip jus darot su didesniais užsakymais? Ta prasme kai užsakymas su kokiais dviem kg saldainių, na diiideliu užsakymu? Ar paimat pinigus padariusios, ar imat rankpinigius?

Turėjau vieną klientę, kuriai padariau medelį, viską sutarėm, o kai atvežiau į Klaipėdą ir paskambinau jai, ji sako, man tą šventę atšaukė, nebeimsiu  blink.gif

Tai dabar galvoju, gavau skubų užsakymą diidelį, ir ar imt rankpinigius, ar pasitikėt  g.gif

Kai kada imu, kai kada pasitikiu zmogumi. Paskutini karta buvo kad sutarem del specifinio medelio ir labai brangaus (savikaina zveriska)bet likus dviems savaitems parase kad ar gali atsaukt, nes sventes kaaltininkas isvaziuoja per savo svente. As buvau susipirkus tik tas medziagas kurias galeju pritaikyti kitam darbui tai jokiu kelblumu neliko, priesingu atveju itariu ji butu priemus uzsakyma g.gif
O is pastoviu savo uzsakovu avanso neimu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 20 balandžio 2011 - 13:20
QUOTE(knielita @ 2011 04 20, 14:19)
Kai kada imu, kai kada pasitikiu zmogumi. Paskutini karta buvo kad sutarem del specifinio medelio ir labai brangaus (savikaina zveriska)bet likus dviems savaitems parase kad ar gali atsaukt, nes sventes kaaltininkas isvaziuoja per savo svente. As buvau susipirkus tik tas medziagas kurias galeju pritaikyti kitam darbui tai jokiu kelblumu neliko, priesingu atveju itariu ji butu priemus uzsakyma g.gif
O is pastoviu savo uzsakovu avanso neimu  biggrin.gif

Niu aiškus. Net nežinau, jei padarysiu ir vėl atšauks g.gif Jaučiu imsiu avansą, ir bus rami galva.

Tai va, greit parodysiu savo "šedevrą" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 04 20, 14:12)

Turėjau vieną klientę, kuriai padariau medelį, viską sutarėm, o kai atvežiau į Klaipėdą ir paskambinau jai, ji sako, man tą šventę atšaukė, nebeimsiu  blink.gif

Tai dabar galvoju, gavau skubų užsakymą diidelį, ir ar imt rankpinigius, ar pasitikėt  g.gif

Man 2kg tai standartinis užsakymas už kurį tikrai neimu avanso. Va kai suma sukasi apie 100lt ir daugiau tuomet imu. Dažniausiai pasitikiu žmonėmis ir tik kartą buvo nuvylusi mane užsakovė, tačiau užsakymas buvo pateiktas prieš kokį mėnesį tai tikiu, kad visko galėjo nutikti per jį, bet medelį vis vien greit pardaviau kitiems smile.gif
Atsakyti
Mano medukas velykiniam stalui mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Narvile, labai smagus medelis, tikras gamtos prabudimas thumbup.gif

Ziurekit ka radau blush2.gif Man "patiko" paskutinis sakinys, kad foto is interneto, keli medeliai man matyti, gal jusu kurios g.gif
Skelbimas
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 04 20, 17:22)
Narvile, labai smagus medelis, tikras gamtos prabudimas  thumbup.gif

Ziurekit ka radau  blush2.gif Man "patiko" paskutinis sakinys, kad foto is interneto, keli medeliai man matyti, gal jusu kurios  g.gif
Skelbimas

jo, Narvile, labai saunus medelis 4u.gif

O del to skelbimo tai zinau kas ji per viena. Buvo MD susidejusi mano nuotraukas medziu su visais copyrightais ir mol ji daro. Tai labai padekojau kad reklamuoja mano pls ir jau nera jos skelbimo biggrin.gif va mane nervuoja tokie skelbimai . Nepatingiu rasti autorius ir susiuntineti linkus administracijai kad pazeistos autorystes teises. Jau daug tokiu pasalinta buvo, o sitas vis dar gyvas kotais. Jauciu tokia ten ir administracija...
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 04 20, 17:38)
jo, Narvile,  labai saunus medelis  4u.gif

O del to skelbimo tai zinau kas ji per viena. Buvo MD susidejusi mano nuotraukas medziu su visais copyrightais ir mol ji daro. Tai labai padekojau kad reklamuoja mano pls ir jau nera jos  skelbimo  biggrin.gif va mane nervuoja tokie skelbimai . Nepatingiu rasti autorius ir susiuntineti linkus administracijai kad pazeistos autorystes teises. Jau daug tokiu pasalinta buvo, o sitas vis dar gyvas kotais. Jauciu tokia ten ir administracija...

o kartu su mano linku ir nebėr to skelbimo biggrin.gif
Atsakyti

Ziurekit ka radau  blush2.gif Man "patiko" paskutinis sakinys, kad foto is interneto, keli medeliai man matyti, gal jusu kurios  g.gif
Skelbimas

Dekui, ne mano medeliu ten nera, as tik pradziamokslis, tokie reklamai netinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 04 20, 17:17)
Mano medukas velykiniam stalui  mirksiukas.gif

Good, ypač patiko verdantis gyvenimqas vazone thumbup.gif

Skelbimas

Nu bet man būtu gėda meluoti, kad nespėju nufotografuoti. Pas mane keli atvejai buvo, kad tik padarau ir capt už rankinuko ir lekiu, vežu... Bet nufotografuoti spėju g.gif

Draugė sakė, kad Gargžduose turguje saldainių medeliais pradėjo prekiaut, tai sakė kainos blink.gif , bijojo net iš manęs užsisakyti, kad neplėščiau kaip turguj lotuliukas.gif
Atsakyti
Aptikau ir as patalpinta skelbimuose savo medeli gun_bandana.gif
Atsakyti