Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

Na va dar atnesu viena darbeli, galima ir velykoms ir siaip pritaikyti ax.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 04 18, 20:13)
ta pramsme kotą dažei? o kam jį lakuot? šeip nieko man atrodo nepadarysi. Trauk kokiu plaušu ar kuom  smile.gif

Papildyta:
Aš tai sėdžiu dabar laiminga iki ausų, nes pirmą kartą siunčiau kažką ir tas kažkas buvo laivas žaliasis. Baisiai bijojau jį siųsti, nes dar nieko nebuvau siuntusi, be to dydis iš ties nemažas ir daug smulkių detalių, o be to dar burės, bet jis pasiekė adresatą visiškai sveikas ir užsakovė liko patenkinta  assa.gif pagalvosit ot neturiu ką veikti girtis tokiais dalykais, bet kai pirmą kartą siunčiau tai esu be galo laiminga  biggrin.gif

Ducky, per kur siuntei? Man teko ir pasidziaugti kad sveiki nukeliavo ir pasinervuoti, nes matyt gerai pamete doh.gif Siuntimus apretinau labai, tik labai labai retai siunciu, nes vienas kartas taip sugadina nuotaika, kad doh.gif verysad.gif
Atsakyti
o superine saulegraza bigsmile.gif bigsmile.gif cia kaip suprantu ja pirkai tik i viduriuka priklijavai saldainiu-kiausiniu ane? thumbup.gif
reiks ir sita darba vogt ir det i pc lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bangelia..: 19 balandžio 2011 - 12:55
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 04 19, 12:53)
o superine saulegraza  bigsmile.gif  bigsmile.gif  cia kaip suprantu ja pirkai tik i viduriuka priklijavai saldainiu-kiausiniu ane?  thumbup.gif
reiks ir sita darba vogt ir det i pc  lotuliukas.gif

Ziedlapiai is pirktines, bet viduriukas imtas ir darytas mano pacios, is apacios klijuoti ziedlapiai po kelis, nes viduriukas pirktines labai mazutis, o maniskis ganetinai nemenkas mirksiukas.gif
Atsakyti
bet cia is vienos geles tau uzteko tu lapeliu ane?
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 04 19, 13:12)
bet cia is vienos geles tau uzteko tu lapeliu ane?

Sunaudojau 1,5 geles blush2.gif Ardziau ir po kelis klijavau doh.gif Darbelio nemazai buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 04 19, 12:44)

super thumbup.gif as irgi nusiziuejus toki medeli guglej blush2.gif ale niekaip neatrandu laiko pradeti g.gif jauciu kiausiniai tuoj bus suvalgyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 04 19, 14:07)
super thumbup.gif  as irgi nusiziuejus toki medeli guglej  blush2.gif  ale niekaip neatrandu laiko pradeti  g.gif  jauciu kiausiniai tuoj bus suvalgyti  doh.gif

O man buvo prasymas padaryti panasu biggrin.gif Nuvaziavus ieskot medziagu pamaniau kad butu grazu vietoj geles ziedo padaryt saulegraza biggrin.gif Taip ir gime ji pas mane, man patiko, nors pirma kart dariau ir laiko ganetinai daug praleidau, bet rezultatas man patiko smile.gif
Atsakyti

Vau, kokia kvietka!!! Superinė, sveikinu!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nuostabi saulegraza thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 04 18, 23:19)
ogo  blink.gif  ir sveikas nuejo?  blink.gif  nesusidauze? nesutranke nesusilauze?  nu nieko sau  thumbup.gif ko prikimsai i deze?

sveikut sveikutėlis thumbup.gif niekas nenukrito anei ką smile.gif Stačiau jį į dėžę ir aplinkui žurnalais glamžytais apdėliojau smile.gif
QUOTE(barbarux @ 2011 04 19, 09:38)
Galima kabint kaip etiketę, tarp saldainių  4u.gif . Truputi photoshopu pasismagint, kad būtų smagus, spalvingas ir vualia- firminė etiketė yra  biggrin.gif  4u.gif

Gal būt, bet kad aš dar nenoriu firminiais dalykais užsiiminėt blush2.gif man užtenka tiek kiek dabar turiu smile.gif

labai fainai  thumbup.gif  jaučiu ir aukštis nemažas smile.gif
Papildyta:
Ducky, per kur siuntei? Man teko ir pasidziaugti kad sveiki nukeliavo ir pasinervuoti, nes matyt gerai pamete  doh.gif Siuntimus apretinau labai, tik labai labai retai siunciu, nes vienas kartas taip sugadina nuotaika, kad doh.gif  verysad.gif

siunčiau per autobusų siuntas. Padariau net rankenėles, kad jau vairuotojas tikrai žinotų kur viršus ir kaip reikia nešti biggrin.gif Dar siunčiau vieną darbelį nediduką per pašto kurjerius, bet per juos siųsčiau tik nedidelius ir mėtymo nebijančius dalykus, nes jie sakė veža su konteineriais, tai kažkaip nesinorėtų, kad ant mano dėžės kokį teliką pastatytų biggrin.gif
Aš irgi išsisukinėjau nuo tų siuntimų, bet jau plius minus žinau kaip reikia daryti, tai dabar jau nebijosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 04 19, 15:15)
O man buvo prasymas padaryti panasu  biggrin.gif Nuvaziavus ieskot medziagu pamaniau kad butu grazu vietoj geles ziedo padaryt saulegraza biggrin.gif Taip ir gime ji pas mane, man patiko, nors pirma kart dariau ir laiko ganetinai daug praleidau, bet rezultatas man patiko  smile.gif

tiesą pasakius aš jau seniai iš tavęs laukiau kažko naujo nei tavo stadartiniai medeliai blush2.gif

Atsakyti
Aciu, uz pagyras blush2.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Ducky @ 2011 04 19, 16:21)
tiesą pasakius aš jau seniai iš tavęs laukiau kažko naujo nei tavo stadartiniai medeliai  blush2.gif

Man reikia gero spyrio i ... Va kai parase kad reikia ir nori tada emiau ir padariau, kitaip nezinau ar buciau ka naujo padarius. As aplamai nieko beveik nedarau, laikas toks kad problemu tiek, kad medeliams net rankos nebekyla. O su situ tai issukis savotiskas gavos, gavau panasia gele, prase kazko tokio, tada problemos i sali ir pirmyn kurti, smaguma biggrin.gif biggrin.gif Nors va nezinau ar dar patiko gele doh.gif smile.gif bet jei ka su ja ir i svecius per Velykas galima nueit biggrin.gif Nes sugalvojau kad reikes i svecius vaziuojant va tokias saulegrazas padaryti biggrin.gif
Atsakyti