Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

aga ka tu ten nori valyti ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 04 18, 18:23)
kaip suprast nuvalyti?  blink.gif

na kai lakavau man susiliejo nes nebuvo gerai isdziuve.. kaip nuvalyti viska?kad liktu tik dazai arba pirminis pagrindas (siuo atveju medis)
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 04 18, 20:36)
na kai lakavau man susiliejo nes nebuvo gerai isdziuve.. kaip nuvalyti viska?kad liktu tik dazai arba pirminis pagrindas (siuo atveju medis)

ta pramsme kotą dažei? o kam jį lakuot? šeip nieko man atrodo nepadarysi. Trauk kokiu plaušu ar kuom smile.gif

Papildyta:
Aš tai sėdžiu dabar laiminga iki ausų, nes pirmą kartą siunčiau kažką ir tas kažkas buvo laivas žaliasis. Baisiai bijojau jį siųsti, nes dar nieko nebuvau siuntusi, be to dydis iš ties nemažas ir daug smulkių detalių, o be to dar burės, bet jis pasiekė adresatą visiškai sveikas ir užsakovė liko patenkinta assa.gif pagalvosit ot neturiu ką veikti girtis tokiais dalykais, bet kai pirmą kartą siunčiau tai esu be galo laiminga biggrin.gif
Atsakyti
Ducky tai aisku baisu siusti, turbut gerai ipokavai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 04 18, 21:17)
Ducky tai aisku baisu siusti, turbut gerai ipokavai wink.gif

pakol aš dėžę atitinkamą radau, nes jokie prekybos centrai ir statybos prekės neturėjo tokio dydžio tai gerai, kad radau skanerio dėžę, kuri tip top tiko, o po to dar ją tapetais apklijavau, kad negalvotų, kad skanerį siunčiu biggrin.gif doh.gif na žodžiu darbo su pakavimu tikrai buvo bet svarbu viskas gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 04 18, 20:13)
ta pramsme kotą dažei? o kam jį lakuot? šeip nieko man atrodo nepadarysi. Trauk kokiu plaušu ar kuom  smile.gif

supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 04 18, 20:36)

dekupažini g.gif

QUOTE(Ducky @ 2011 04 18, 21:13)
ta pramsme kotą dažei? o kam jį lakuot? šeip nieko man atrodo nepadarysi. Trauk kokiu plaušu ar kuom  smile.gif

Papildyta:
Aš tai sėdžiu dabar laiminga iki ausų, nes pirmą kartą siunčiau kažką ir tas kažkas buvo laivas žaliasis. Baisiai bijojau jį siųsti, nes dar nieko nebuvau siuntusi, be to dydis iš ties nemažas ir daug smulkių detalių, o be to dar burės, bet jis pasiekė adresatą visiškai sveikas ir užsakovė liko patenkinta  assa.gif pagalvosit ot neturiu ką veikti girtis tokiais dalykais, bet kai pirmą kartą siunčiau tai esu be galo laiminga  biggrin.gif

Sveikinam, sveikinam , svei-ki-nam mirksiukas.gif Šaunu kar darbeliai keliauja. Ar kur nors dedi kokią amblemą ar kokį savo ženklą, kad kiti pamatę žinotu kur kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 04 18, 22:38)
dekupažini  g.gif
Sveikinam, sveikinam , svei-ki-nam  mirksiukas.gif Šaunu kar darbeliai keliauja. Ar kur nors dedi kokią amblemą ar kokį savo ženklą, kad kiti pamatę žinotu kur kreiptis?

ačiū blush2.gif nededu, nes nelb yra kur jį dėti: po darbu niekas nežiūri , o ant darbo juk neklijuosi biggrin.gif jei kas norės, tai susiras g.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 04 18, 21:38)
dekupažini  g.gif

taip dekupazinu kota smile.gif va sugadinau ir nezinau kaip nuvalyti...bet apvyniojau juostele ir psio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 04 18, 21:22)
pakol aš dėžę atitinkamą radau, nes jokie prekybos centrai ir statybos prekės neturėjo tokio dydžio tai gerai, kad radau skanerio dėžę, kuri tip top tiko, o po to dar ją tapetais apklijavau, kad negalvotų, kad skanerį siunčiu  biggrin.gif  doh.gif na žodžiu darbo su pakavimu tikrai buvo bet svarbu viskas gerai  bigsmile.gif

ogo blink.gif ir sveikas nuejo? blink.gif nesusidauze? nesutranke nesusilauze? nu nieko sau thumbup.gif ko prikimsai i deze?
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 04 18, 23:09)
taip dekupazinu kota smile.gif va sugadinau ir nezinau kaip nuvalyti...bet apvyniojau juostele ir psio smile.gif

sveikos 4u.gif sugadintus darbus su švitriniu popierium pereini ir iš naujo darai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 04 18, 23:01)
ačiū  blush2.gif nededu, nes nelb yra kur jį dėti: po darbu niekas nežiūri , o ant darbo juk neklijuosi  biggrin.gif jei kas norės, tai susiras  g.gif

Galima kabint kaip etiketę, tarp saldainių 4u.gif . Truputi photoshopu pasismagint, kad būtų smagus, spalvingas ir vualia- firminė etiketė yra biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti