Saulyte2, nuostabi lelyte
Nors imk ir prisipirk visa kolekcija
ačiū mergaitės, malonu kad patinka.
Na kad nebūtų labai tylu temoje, ir kad atsirastų įkvėpimas toms, kurios dar nesiuvo, arba planuoja savo mažuliams pasiūti Kalėdoms lėlyčių.
Geltonkasė:
---
Mano pomėgis - siūtos lėlės
Geltonkasė:
---
Mano pomėgis - siūtos lėlės
graži geltonkasė
nauja Ilzytes lelyte
[quote=Ruginė,2011 10 03, 10:18]
Na kad nebūtų labai tylu temoje, ir kad atsirastų įkvėpimas toms, kurios dar nesiuvo, arba planuoja savo mažuliams pasiūti Kalėdoms lėlyčių.
Geltonkasė:
Vau kokia simpatiska lelyte jau ir mane vylioja kazka grazaus pasiuti tik nesiryztu dar vis
Geltonkasė:
Vau kokia simpatiska lelyte jau ir mane vylioja kazka grazaus pasiuti tik nesiryztu dar vis
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 10 07, 16:22)
Laba, ka tik paziurejau visus darbelius, kuriuos imanoma pamatyti jusu tinklapyje. Nuostabu! Toks kurybiskumas! Kur jus visko ismokote?
Dar noreciau pasiteirauti, gal jus parduodat pasiutas Valdorfo lelytes? O gal ir kitus darbelius? Gal galetumet man i az parasyti. Aciu
QUOTE(RRodamer @ 2011 11 18, 14:19)
Laba, ka tik paziurejau visus darbelius, kuriuos imanoma pamatyti jusu tinklapyje. Nuostabu! Toks kurybiskumas! Kur jus visko ismokote?
Dar noreciau pasiteirauti, gal jus parduodat pasiutas Valdorfo lelytes? O gal ir kitus darbelius? Gal galetumet man i az parasyti. Aciu
laba
parasiau tau i AZ
o moket moku savaime ..kazkaip nuo neatmenamu laiku si ta vis veikiu... tai va taip ir gaunasi
pupsiukelis123 - butinai susikaupk ir pasiuk, juk taip smagu vaikiukam tokios dovaneles
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 08 21, 22:37)
Ojeiiii koks grozis tos spalvos taip gerai dera!
QUOTE(Carollina @ 2011 11 20, 16:08)
Ojeiiii koks grozis tos spalvos taip gerai dera!
aciu
siu metu siuvu dvi lelytes, bus su kirpciukais , labai norejau pabandyti kitokia sukuosena