Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

Saulyte2, nuostabi lelyte wub.gif wub.gif wub.gif
Nors imk ir prisipirk visa kolekcija doh.gif
Atsakyti
saulyte2, labai gražios lėlytės gaunasi. thumbup.gif

---
Mano pomėgis - siūtos lėlės
Atsakyti
ačiū mergaitės, malonu kad patinka.
Atsakyti
Na kad nebūtų labai tylu temoje, ir kad atsirastų įkvėpimas toms, kurios dar nesiuvo, arba planuoja savo mažuliams pasiūti Kalėdoms lėlyčių.
Geltonkasė:

user posted image

---

Mano pomėgis - siūtos lėlės
Atsakyti
graži geltonkasė wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif

nauja Ilzytes lelyte

user posted image
Atsakyti
[quote=Ruginė,2011 10 03, 10:18]
Na kad nebūtų labai tylu temoje, ir kad atsirastų įkvėpimas toms, kurios dar nesiuvo, arba planuoja savo mažuliams pasiūti Kalėdoms lėlyčių.
Geltonkasė:

Vau kokia simpatiska lelyte thumbup.gif mirksiukas.gif jau ir mane vylioja kazka grazaus pasiuti tik nesiryztu dar vis
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 10 07, 16:22)
bigsmile.gif

nauja Ilzytes lelyte

Laba, ka tik paziurejau visus darbelius, kuriuos imanoma pamatyti jusu tinklapyje. Nuostabu! Toks kurybiskumas! Kur jus visko ismokote?
Dar noreciau pasiteirauti, gal jus parduodat pasiutas Valdorfo lelytes? O gal ir kitus darbelius? Gal galetumet man i az parasyti. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RRodamer @ 2011 11 18, 14:19)
Laba, ka tik paziurejau visus darbelius, kuriuos imanoma pamatyti jusu tinklapyje. Nuostabu! Toks kurybiskumas! Kur jus visko ismokote?
Dar noreciau pasiteirauti, gal jus parduodat pasiutas Valdorfo lelytes? O gal ir kitus darbelius? Gal galetumet man i az parasyti. Aciu  4u.gif

laba

parasiau tau i AZ

o moket moku savaime ..kazkaip nuo neatmenamu laiku si ta vis veikiu... tai va taip ir gaunasi wub.gif lotuliukas.gif

pupsiukelis123 - butinai susikaupk ir pasiuk, juk taip smagu vaikiukam tokios dovaneles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 08 21, 22:37)

Ojeiiii koks grozis wub.gif tos spalvos taip gerai dera!
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 11 20, 16:08)
Ojeiiii koks grozis  wub.gif tos spalvos taip gerai dera!

aciu wub.gif

siu metu siuvu dvi lelytes, bus su kirpciukais wub.gif , labai norejau pabandyti kitokia sukuosena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 10 07, 16:22)
bigsmile.gif

nauja Ilzytes lelyte

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti