Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

stai ir mano dar viena lelyte wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
graži mirksiukas.gif , bet kaip tuos pirštukus padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 07 07, 22:13)
graži  mirksiukas.gif , bet kaip tuos pirštukus padaryt g.gif

buvo keleta puslapiu atgal, gal daugiau ideta nuoroda, kaip siuti lele-kudiki, ten parodyta buvo kaip pirstukai pasidaro mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

kokios nuostabios lelytes wub.gif wub.gif

as vis nedristu pabandyt...atriodo jau tokia nesutverta visokiems rankdarbiams, krapstinejimams esu, kad doh.gif tad baisu pradet, nes paskui bus pikta, jei neuzbaigsiu...

bet paziuret labai grazu wub.gif

noreciau savo sunaiteliui kokios lelytes wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif noreciau ir as tokios lelytes, reikes pabandyti, bet lb jau sunkiai atrodo darosi...man neaisku kaip ta bambute isspausti, ir kaip su ta galvyte...vilna, kazkokia medziagyte ir tik tada trikotazas?
gero nepirkau trikotazo, tik maikuteis devetu, pirmai pradziai...ir iskarpu vis nerandu, kaip pasidaryt...kaip suprantu kunelis tai is vientisos detales?
aciu uz atsakymus... 4u.gif
Atsakyti
man irgi nelabai aisku blush2.gif bet manau bandysiu bigsmile.gif

cia parodyta gal aiskiau
http://doingwithout.....com/30295.html
Atsakyti
labas,

tylu ramu cia, nera nauju lelyciu? bigsmile.gif

man dabar siaip toks klausimas iskilo, ar Valdorfo lelytes tik siutos buna? radau google paieskoj ivedus keleta megtu lelyciu irgi Valdorfo stiliaus. adu bandyt megzt, tik nezinau, ar gausis. siaip megti man lengviau, turiu eko vilnos siulu nebalintu, butu kaip tik smile.gif
dabar kaip tik narplioju mazycius gnomus, na irgi i Valdorfo tema tokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 08 21, 18:34)
labas,

tylu ramu cia, nera nauju lelyciu? bigsmile.gif

man dabar siaip toks klausimas iskilo, ar Valdorfo lelytes tik siutos buna? radau google paieskoj ivedus keleta megtu lelyciu irgi Valdorfo stiliaus. adu bandyt megzt, tik nezinau, ar gausis. siaip megti man lengviau, turiu eko vilnos siulu nebalintu, butu kaip tik smile.gif
dabar kaip tik narplioju mazycius gnomus, na irgi i Valdorfo tema tokie smile.gif

ar jau kazka pradejai? as vis neprisiruosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 08 21, 15:42)
ar jau kazka pradejai? as vis neprisiruosiu blush2.gif

na dabar tik gnomus megu, bet siandien/rytoj pradesiu lelyte wub.gif tik tiek kad megzta bandysiu...kaip cia pasakyt, tokia Waldorf inspired bus smile.gif jeigu pavyks, aisku smile.gif noreciau lelyte-berniuka savo bernuzeliui padaryt smile.gif
Atsakyti
sveikos

tikrai yra ir megstu lelyciu, manau svarbu pats principas wub.gif

mano naujausia lelyte wub.gif
ji man galbut visu graziausia ir mano siutu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
oj, kokia grazuole wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 08 21, 23:22)
oj, kokia grazuole  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

aciu, pradejau ir dar viena, tokiu pat veideliu

kad geriau issiformuotu veidelis, as dar visa galvyte apdejau minkstai kamsaliuku, tada geriau issispaudzia zandukai wub.gif
Atsakyti