stai ir mano dar viena lelyte
graži , bet kaip tuos pirštukus padaryt
QUOTE(saulyte2 @ 2011 07 07, 22:13)
graži , bet kaip tuos pirštukus padaryt
buvo keleta puslapiu atgal, gal daugiau ideta nuoroda, kaip siuti lele-kudiki, ten parodyta buvo kaip pirstukai pasidaro
Sveikos
kokios nuostabios lelytes
as vis nedristu pabandyt...atriodo jau tokia nesutverta visokiems rankdarbiams, krapstinejimams esu, kad tad baisu pradet, nes paskui bus pikta, jei neuzbaigsiu...
bet paziuret labai grazu
noreciau savo sunaiteliui kokios lelytes
kokios nuostabios lelytes
as vis nedristu pabandyt...atriodo jau tokia nesutverta visokiems rankdarbiams, krapstinejimams esu, kad tad baisu pradet, nes paskui bus pikta, jei neuzbaigsiu...
bet paziuret labai grazu
noreciau savo sunaiteliui kokios lelytes
sveikos noreciau ir as tokios lelytes, reikes pabandyti, bet lb jau sunkiai atrodo darosi...man neaisku kaip ta bambute isspausti, ir kaip su ta galvyte...vilna, kazkokia medziagyte ir tik tada trikotazas?
gero nepirkau trikotazo, tik maikuteis devetu, pirmai pradziai...ir iskarpu vis nerandu, kaip pasidaryt...kaip suprantu kunelis tai is vientisos detales?
aciu uz atsakymus...
gero nepirkau trikotazo, tik maikuteis devetu, pirmai pradziai...ir iskarpu vis nerandu, kaip pasidaryt...kaip suprantu kunelis tai is vientisos detales?
aciu uz atsakymus...
man irgi nelabai aisku bet manau bandysiu
cia parodyta gal aiskiau
http://doingwithout.....com/30295.html
cia parodyta gal aiskiau
http://doingwithout.....com/30295.html
labas,
tylu ramu cia, nera nauju lelyciu?
man dabar siaip toks klausimas iskilo, ar Valdorfo lelytes tik siutos buna? radau google paieskoj ivedus keleta megtu lelyciu irgi Valdorfo stiliaus. adu bandyt megzt, tik nezinau, ar gausis. siaip megti man lengviau, turiu eko vilnos siulu nebalintu, butu kaip tik
dabar kaip tik narplioju mazycius gnomus, na irgi i Valdorfo tema tokie
man dabar siaip toks klausimas iskilo, ar Valdorfo lelytes tik siutos buna? radau google paieskoj ivedus keleta megtu lelyciu irgi Valdorfo stiliaus. adu bandyt megzt, tik nezinau, ar gausis. siaip megti man lengviau, turiu eko vilnos siulu nebalintu, butu kaip tik
QUOTE(bim-bam @ 2011 08 21, 18:34)
labas,
ar jau kazka pradejai? as vis neprisiruosiu
QUOTE(xiuke @ 2011 08 21, 15:42)
ar jau kazka pradejai? as vis neprisiruosiu
na dabar tik gnomus megu, bet siandien/rytoj pradesiu lelyte tik tiek kad megzta bandysiu...kaip cia pasakyt, tokia Waldorf inspired bus jeigu pavyks, aisku noreciau lelyte-berniuka savo bernuzeliui padaryt
sveikos
tikrai yra ir megstu lelyciu, manau svarbu pats principas
mano naujausia lelyte
ji man galbut visu graziausia ir mano siutu
tikrai yra ir megstu lelyciu, manau svarbu pats principas
mano naujausia lelyte
ji man galbut visu graziausia ir mano siutu
oj, kokia grazuole
QUOTE(bim-bam @ 2011 08 21, 23:22)
oj, kokia grazuole
aciu, pradejau ir dar viena, tokiu pat veideliu
kad geriau issiformuotu veidelis, as dar visa galvyte apdejau minkstai kamsaliuku, tada geriau issispaudzia zandukai