Tik pasirodė gražuolis Jonukas, simpatiškoji Lady in red jau čia pat Šaunios lėlytukės! ( tik niekaip nesuprantu Lady burnytės formos Čia pusė šypsnio? )
Ką tik sukėliau šios temos siūtas gražuoles ir gražuolius į albumėlį. Tikrai nebloga kolekcija! O jau mamyčių darbštumėlis! O kai kurių ir tempai tiesiog pagirtini - vien belkos jų jau šešios (reikia septintos, bus gražesnis skaičius ) Jaučiu, *dika* ir ziogelis2 taip pat neblogai užsikabliavų lėlyčių siuvime
Vis dar tikiuosi pamatyti naktibaldos ir coccinelos šedevrus
mergyte raudona suknyte kokios veslios kasos
as siuvau kitokias lelytes kaip ja urasiau anksciau, kol kas maziukei kitokia paprastesne mielesne o vasara tikrai visus nuveja nuo namu darbu
as siuvau kitokias lelytes kaip ja urasiau anksciau, kol kas maziukei kitokia paprastesne mielesne o vasara tikrai visus nuveja nuo namu darbu
QUOTE(eling @ 2011 05 25, 14:15)
Tik pasirodė gražuolis Jonukas, simpatiškoji Lady in red jau čia pat Šaunios lėlytukės! ( tik niekaip nesuprantu Lady burnytės formos Čia pusė šypsnio? )
tikrai taip, eling, ten puse sypsnio as, matai, siudama eksperimentuoju vis...man vis norisi kazkokia nauja israiska isgauti tokia rimta sita Ledi gavosi, bet gi ne pikta
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 05 26, 00:29)
mergyte raudona suknyte kokios veslios kasos
nemoku as nevesliu plauku. gal siulu reik plonesniu, bet tokiu negaunu. visi kazkokie gauruotukai pas mane iseina kitaip man svieciasi galvos ta nerta kepurele, ir negrazu bet is tu veslybiu kasos sunkiai pinasi. labai noreciau pasiut lelka, kad kasos butu normalios dvi supinamos.. mohera netinka, nes labai pukuojas, kas, kad graziai atrodo, bet vaikui kutens gi medvilniniai siulai per slidus - mazgiukai nesilaiko.. nesugalvoju, kaip ta sukuosena normalia isgauti vis ziuriu ir ziuriu ivairius budus. kitai lelei bandysiu gal imt plonesni zymiai siula, storesni trikotaza, ir issiuvinesiu galvyte, palikdama ilgus galus. gal taip bus geriau.
iš ko darot galvos vidų?
QUOTE(saulyte2 @ 2011 06 03, 16:28)
iš ko darot galvos vidų?
Senokai užklausei, bet jei vis dar aktualu, pasižiūrėk 1 psl. yra nuoroda į zidudu pamokėlę. Ten rasi ne mažai info
Aš, tarkim, sudėjau ir vystyklo atraižėlę, ir bodžiuko, viską apvyniojau vilnoniu siūliuku, kad gautųsi norima forma, ir galiausiai apdėjau vilna.
jo tą pamokėlę žiurėjau, bet manau kad taip nesigavo, ypač sunkiau buvo su kojom ir rankom, jų prikimšimu nes trikotažas tempėsi
QUOTE(saulyte2 @ 2011 06 28, 20:52)
jo tą pamokėlę žiurėjau, bet manau kad taip nesigavo, ypač sunkiau buvo su kojom ir rankom, jų prikimšimu nes trikotažas tempėsi
as visa lelyte prikemsu vilna, ir gaunasi
va pirmas mano blynas
Saulyte- nuostabi nuostabi lelyte koks mielas veidukas
ačiū, pačiai labai miela, ją nunešiau į parodą, pas mus bus ONINĖS, tai bus rinkimai gražiausios lėlės, bus matyt kaip mums su Onite pasiseks.