Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

Tik pasirodė gražuolis Jonukas, simpatiškoji Lady in red jau čia pat biggrin.gif Šaunios lėlytukės! thumbup.gif ( tik niekaip nesuprantu Lady burnytės formos rolleyes.gif Čia pusė šypsnio? smile.gif )

Ką tik sukėliau šios temos siūtas gražuoles ir gražuolius į albumėlį. Tikrai nebloga kolekcija! thumbup.gif O jau mamyčių darbštumėlis! O kai kurių ir tempai tiesiog pagirtini - vien belkos jų jau šešios (reikia septintos, bus gražesnis skaičius hihihi.gif ) Jaučiu, *dika* ir ziogelis2 taip pat neblogai užsikabliavų lėlyčių siuvime didis.gif

Vis dar tikiuosi pamatyti naktibaldos ir coccinelos šedevrus photo.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 25 gegužės 2011 - 13:18
mano šedevrai jau guli spintoj supokuoti... nuogi blush2.gif dukra su lėlėm nežaidžia, ypač dabar vasarą jai tik laukas galvoj, tai taip kažkaip motyvacijos nėr...
Atsakyti
mergyte raudona suknyte wub.gif thumbup.gif thumbup.gif kokios veslios kasos wub.gif

as siuvau kitokias lelytes blush2.gif kaip ja urasiau anksciau, kol kas maziukei kitokia paprastesne mielesne unsure.gif o vasara tikrai visus nuveja nuo namu darbu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 05 25, 14:15)
Tik pasirodė gražuolis Jonukas, simpatiškoji Lady in red jau čia pat  biggrin.gif  Šaunios lėlytukės!  thumbup.gif  ( tik niekaip nesuprantu Lady burnytės formos  rolleyes.gif Čia pusė šypsnio?  smile.gif )

tikrai taip, eling, ten puse sypsnio g.gif as, matai, siudama eksperimentuoju vis...man vis norisi kazkokia nauja israiska isgauti doh.gif tokia rimta sita Ledi gavosi, bet gi ne pikta rolleyes.gif
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 05 26, 00:29)
mergyte raudona suknyte  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  kokios veslios kasos  wub.gif

lotuliukas.gif nemoku as nevesliu plauku. gal siulu reik plonesniu, bet tokiu negaunu. visi kazkokie gauruotukai pas mane iseina lotuliukas.gif kitaip man svieciasi galvos ta nerta kepurele, ir negrazu blush2.gif bet is tu veslybiu kasos sunkiai pinasi. labai noreciau pasiut lelka, kad kasos butu normalios dvi supinamos.. mohera netinka, nes labai pukuojas, kas, kad graziai atrodo, bet vaikui kutens gi doh.gif medvilniniai siulai per slidus - mazgiukai nesilaiko.. nesugalvoju, kaip ta sukuosena normalia isgauti g.gif vis ziuriu ir ziuriu ivairius budus. kitai lelei bandysiu gal imt plonesni zymiai siula, storesni trikotaza, ir issiuvinesiu galvyte, palikdama ilgus galus. gal taip bus geriau.
Atsakyti
iš ko darot galvos vidų?
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 06 03, 16:28)
iš ko darot galvos vidų?

Senokai užklausei, bet jei vis dar aktualu, pasižiūrėk 1 psl. yra nuoroda į zidudu pamokėlę. Ten rasi ne mažai info mirksiukas.gif
Aš, tarkim, sudėjau ir vystyklo atraižėlę, ir bodžiuko, viską apvyniojau vilnoniu siūliuku, kad gautųsi norima forma, ir galiausiai apdėjau vilna. 4u.gif
Atsakyti
jo tą pamokėlę žiurėjau, bet manau kad taip nesigavo, ypač sunkiau buvo su kojom ir rankom, jų prikimšimu nes trikotažas tempėsi
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 06 28, 20:52)
jo tą pamokėlę žiurėjau, bet manau kad taip nesigavo, ypač sunkiau buvo su kojom ir rankom, jų prikimšimu nes trikotažas tempėsi

as visa lelyte prikemsu vilna, ir thumbup.gif gaunasi 4u.gif
Atsakyti
va pirmas mano blynas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Saulyte- nuostabi nuostabi lelyte wub.gif koks mielas veidukas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
saulyte2, wub.gif labai puiki lėlytė. Net nepanašu, kad pirma. thumbup.gif Šaunuolė.

---
Mano pomėgis - siūtos lėlės
Atsakyti
ačiū, pačiai labai miela, ją nunešiau į parodą, pas mus bus ONINĖS, tai bus rinkimai gražiausios lėlės, bus matyt kaip mums su Onite pasiseks.
Atsakyti