sveikos,
na, visai tas pavasaris susuko galvas, nebesisiuva leliukes taip sparciai, kaip ziema
ikeliu savo dukros siuta lelyte:
ant sirdutes ji uzrase palinkejima, nes lelyte skirta jos kriksto dukrytei
na o as siuvu dar viena, liko plaukuciai ir drabuzeliai, bet labai letai einasi, nes dar visokiu kitokiu rankdarbiu uzsikrovusi esu, o kur dar gelynai, kiemas apeit jauciu, apmirs tema iki rudens.
labai grazi lelyte ir dar su palinkejimu
orams pagerejus, kazkaip manau visoms jau nebesisedi namuose
orams pagerejus, kazkaip manau visoms jau nebesisedi namuose
ziogelis2 - miela dukrytės lėlytė Tikra šaunuolė
vika8625 - dažniausiai mamytės stengiasi siūti iš išaugtų vaikelio rūbukų. Pasak valdorfo filosofijos, juose daug teigiamos energijos. Dar galima siūti iš tėčio, mamos marškinėlių. Peržvelgus nuotraukas ALBUMĖLYJE, lėlyčių odos spalvų gama labai įvairi. Vienu žodžiu, ką turim po ranka, tą ir naudojam
vika8625 - dažniausiai mamytės stengiasi siūti iš išaugtų vaikelio rūbukų. Pasak valdorfo filosofijos, juose daug teigiamos energijos. Dar galima siūti iš tėčio, mamos marškinėlių. Peržvelgus nuotraukas ALBUMĖLYJE, lėlyčių odos spalvų gama labai įvairi. Vienu žodžiu, ką turim po ranka, tą ir naudojam
QUOTE(eling @ 2011 05 13, 20:45)
Peržvelgus nuotraukas ALBUMĖLYJE, lėlyčių odos spalvų gama labai įvairi. Vienu žodžiu, ką turim po ranka, tą ir naudojam
kokia puiki kolekcija aciu
QUOTE(Mere @ 2011 05 13, 20:55)
kokia puiki kolekcija aciu
Nėr už ką (Radusi laiko sukelsiu likusias iš 3 temos)...
vika8625 dar prisiminiau, kad Kirameki užrodė šią parduotuvę - pati joje pirko medžiagėlę.
Šios gražiosios lėlytės turi būti kemšamos tik natūraliomis medžiagomis - vilna ir pan.
kokia grazi musu siutu lelyciu kolekcija
as sian netiketai pasiuvau tokia laibakoja, plona lelyte-feja-angeliuke, maziukai labai patiko, tad ja mielai pasigulde i lovyte, o Geltonkase sukeliavo i spinta, lauksi kol mazoji paaugs ir nores su ja draugauti
as sian netiketai pasiuvau tokia laibakoja, plona lelyte-feja-angeliuke, maziukai labai patiko, tad ja mielai pasigulde i lovyte, o Geltonkase sukeliavo i spinta, lauksi kol mazoji paaugs ir nores su ja draugauti
Žiogeli, kaip puikiai siuva tavo mergaitė
O čia mano žadėta parodyti lėlytė - berniukas Jonukas.
O čia mano žadėta parodyti lėlytė - berniukas Jonukas.
wow, koks berniukas Jonukas
cia mano Lady in red