ech..pradejau antra lele pagal kita iskarpa jau bet ir ta gavosi ne tokia kazkokia pamazinta. gal kas imestu tikslesnius brzinukus? arba pazastu vieta ne tokia arba galvos ishkarpos permazos zodziu kolkas nerandu savo ishkarpu
plaukus nusipirkau rudai pilkus,bet dar realiai ner kam deti
As uzsikabinau su siom lelem. jau pasiuvau dvi, dabar trecia darau. tik labai mano medzaiga prasta ir igudziu siuvimo is vis neturiu. tai tos leles nera tokios kokybiskos. sakykit gal kas kaune zino konkrecia vieta kur galima geros medziagos nusipirkt, nes kiek ziurejau audiniu parduoduviu, tai dazniausiai tik patalynei pardavineja. dar norejau paklaust Liucija devyndarbe, kaip Jus rankytes lelem prisiuvat? gal yra kokia pamokele internete butent tokio tipo kaip Jusu?
Ir parodysiu savo pasiutasias,mano dukros broliukas ir sesute, tikru neturi tai tokiais dziaugiasi
Ir parodysiu savo pasiutasias,mano dukros broliukas ir sesute, tikru neturi tai tokiais dziaugiasi
glinglingas- čia daug maž įsivaizdavimui kokios tos iškarpėlės - paprastos,svarbu proporcijas išlaikyt
cia galvytė pridėta, kur pieštukas,tai nuo ten jau prasidės kojytės (kojyčių ilgis +pėdutėm)
waidoshele - rankytes tvirtinamos kaip Teddy bear meškučiams - persiuvama kiaurai kelis kartus - reikia su ilga adata - siuvi kiaurai rankytę kūnelį ir kitą rankytę- tada atgal ir taip kelis kartus, paskui ant galo dūri per rankyte > pažastėlėj ištrauki adata -apvyniojiaplink siūlus kelis kartus,tada dūri per kūnelį - ištauki ties kita pažastim ir vėl apvynioji >>> tikiuosi pagavai minty
cia galvytė pridėta, kur pieštukas,tai nuo ten jau prasidės kojytės (kojyčių ilgis +pėdutėm)
waidoshele - rankytes tvirtinamos kaip Teddy bear meškučiams - persiuvama kiaurai kelis kartus - reikia su ilga adata - siuvi kiaurai rankytę kūnelį ir kitą rankytę- tada atgal ir taip kelis kartus, paskui ant galo dūri per rankyte > pažastėlėj ištrauki adata -apvyniojiaplink siūlus kelis kartus,tada dūri per kūnelį - ištauki ties kita pažastim ir vėl apvynioji >>> tikiuosi pagavai minty
QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2014 11 21, 22:04)
Supratau,bandysiu daryt, aciu
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2014 12 07, 19:16)
Labai graži lėlytė Čia tokios spalvos trikotažas ar dažote žandukus? Labai gražūs plaukučiai, iš ko jūs tokias garbanas padarote?
žandukus padažau su spec. kreidute
plaukučiai irgi "pirktiniai".spec valdorfo lėlytėm, jie tarsi tikri, juos net šukuoti galima tik kaina jų irgi nemaža
Temutė visai apmirus, tad nutariau atgaivinti ją, nes sulaukiu labai daug žinučių su klausimais apie lėlyčių siuvimą
pagrinde visos klausiat kaip siūti - nepatingėkit paieškoti senesnėje temutėje, buvau labai išsamiai aprašiusi, žingsnelis po žingsnelio kaip siūti, bet jai dar kas neaišku,klauskit
taip pat dėl audinukų, jai susidarys daugiau nei 3-4 norinčių, tuomet galėsiu užsakyti, audinuko gabaliukas kainuoja kažžkur 10 ar kiek daugiau eurų už 50*80 cm dydį + siuntimas.
rodau savo naujausią gražuolytę
pagrinde visos klausiat kaip siūti - nepatingėkit paieškoti senesnėje temutėje, buvau labai išsamiai aprašiusi, žingsnelis po žingsnelio kaip siūti, bet jai dar kas neaišku,klauskit
taip pat dėl audinukų, jai susidarys daugiau nei 3-4 norinčių, tuomet galėsiu užsakyti, audinuko gabaliukas kainuoja kažžkur 10 ar kiek daugiau eurų už 50*80 cm dydį + siuntimas.
rodau savo naujausią gražuolytę
Lėlytės įspūdingai gražios!
Koks jų ūgis?
Jei vienai lėlytei audinio gabaliukas kainuoja 10 eurų, tai tada lėlės kaina gaunasi nemaža.
Koks jų ūgis?
Jei vienai lėlytei audinio gabaliukas kainuoja 10 eurų, tai tada lėlės kaina gaunasi nemaža.
QUOTE(~saulyte~ @ 2015 12 17, 15:42)
Lėlytės įspūdingai gražios!
Koks jų ūgis?
Koks jų ūgis?
iš vieno gabaliuko išeina dvi didesnes lelytes sakyciau, as siuvu apie 30-32 cm ūgio, tai man gal tris išeina, nors reiktų pamatuoti
o tokios lėlės kaina ir neturi būti maža
Pasirodau ir aš su savo paskutiniosiomis šiemet valdorfo lėlytėmis.
Gražių švenčių visiems.
Gražių švenčių visiems.