Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

QUOTE(Ju.Ju @ 2013 07 25, 21:47)
Koks mielas  wub.gif O galima suzinot, is kur toks vardukas  ax.gif

Žiūrėjau vardadienius tos dienos, kada buvo terminas gimti sūnui ir ten buvo Švento Ttrudperto diena lotuliukas.gif Su vyru vis juokaudavom, kad taip ir pavadinsim sūnų smile.gif Galiausiai Trudpertu pakrikštyjom irgi mano siūtą zuikelį, o Valdorfiuką į poras pavadinau, kad derintusi - Rupertu smile.gif

Ačiū už pagyras smile.gif O ko temelė aptilus, šiltuoju sezonu niekas nesidarbuoja?
Atsakyti
Mergaites, gal galit man pagelbeti ir ,,paviesinti,, ar prisipazinti, kuri galite pasiuti lelyte blush2.gif Mano kriksto dukryte jau seniausiai uzsiprase ranku darbo leles, net nezinau nuo kur pradeti ieskoti g.gif nesuprantu, kuri cia siuva tik savo malonumui, o kuri, gali pasiuti ir kitiems schmoll.gif Tad jei galite, rasykit man i a.z. busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Su atejusiomis sventemis, mergaites!!! 4u.gif

Kazkaip nutilo musu temuke.Matyt, visos uzsieme dovanu kurimu ir sventimu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Su sventem!!!

mano naujausios mergytes wub.gif

ziemiskai pasipuosusios

user posted image
Atsakyti
Labutis, labai noriu ir as savo mergytei pasiut lelyte, sios man pacios paciausios, tai dabar ieskaus taisykliu, iskarpu, na gal tiesiog nors siek tiek ziniu ir noreciau paklaust, kaip isformuojat nosyte, ar tiesiog kemsant burbuliuka toki suformuojat? aciu
Atsakyti
QUOTE(hunca @ 2014 03 11, 15:35)
Labutis, labai noriu ir as savo mergytei pasiut lelyte, sios man pacios paciausios, tai dabar ieskaus taisykliu, iskarpu, na gal tiesiog nors siek tiek ziniu ir noreciau paklaust, kaip isformuojat nosyte, ar tiesiog kemsant burbuliuka toki suformuojat? aciu

Perversk temute, pati buvau sukelus pamokeles su foto kaip ka daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
labutis

super ! nuostabios lelytes wub.gif . kaip tik galvojau ka pagaminti savo rankom mergytei pas kuria ruosiuosi I gimtadieni. Medziagos turiu gabaleli -Nuo rytoj pradedu ,gimdyti, savaja ir tikiuosi tema nemirus kas nors pakomentuos kaip man gavosi biggrin.gif

man labiausiai neaishku nosis ir akiu idubos formavimas bet tikiuosi eigoj suprasiu g.gif

iki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2014 11 14, 22:59)
labutis

super ! nuostabios lelytes  wub.gif  . kaip tik galvojau ka pagaminti savo rankom mergytei pas kuria ruosiuosi I gimtadieni. Medziagos turiu gabaleli -Nuo rytoj pradedu ,gimdyti, savaja ir tikiuosi tema nemirus kas nors pakomentuos kaip man gavosi  biggrin.gif

man labiausiai neaishku nosis ir akiu idubos formavimas bet tikiuosi eigoj suprasiu  g.gif

iki  mirksiukas.gif

bigsmile.gif
būtinai pasirodyk kaip sekasi, nosiuka reikia formuoti kai suriši galvytę
cia parodyti, sudygsniuoji ir sturauki į burbuliuka

nosyte

o akytes tiesiog išsiuvinėji rolleyes.gif
Atsakyti
aciukas jau radau

jau galva su rankom gatavos lotuliukas.gif rytoj jauciu idesiu su kunu prisiutu foto nuogos thumbup.gif nosi galejau didesne padaryti bet kaip pirmam kartui uzskaitysiu ax.gif man su galvos ishkarpa nekas gavosi tai teko improvizuoti ..
Atsakyti
nelabai man gerai gavosi bet keliu teismui nors ir vakare daryta foto
rytoj bandysiu taisyti klaidas ir pataisyti kas blogai tai dar pafotografuosiu dienos sviesoj foto
lelyte

visdelto sekancia gaminsiu pagal tikslius ishmatavimus, nes kunelis kaip beja ir galva kazkaip keistai neitiko todel rankses nugaroj gavosi prie peciu. bandziau koju pirkstus daryti irgi bezdzione daugiau gavosi tai ishnaujo padariau taip kaip yta dabar -gal dar surizikuosiu ir vel pabandysiu pirshtukus g.gif kazkaip jie labia pagyvina lele

plaukus noriu garbanotus pirkti /kita savaite gal dasikasiu iki parduotuves
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 16 lapkričio 2014 - 19:42
man atrodo mažokai pakimšta? nes galvos dydis pagal kūnelį kaip ir gerai, tik gal audinukas gerokai tamprus,tai kūnelis per stipriai išsitempe,reiktų arba naujai perkirpt ir padaryt "plonesnį" arba dakimst truputi daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2014 11 16, 19:12)
man atrodo mažokai pakimšta? nes galvos dydis pagal kūnelį kaip ir gerai, tik gal audinukas gerokai tamprus,tai kūnelis per stipriai išsitempe,reiktų arba naujai perkirpt ir padaryt "plonesnį"  arba dakimst truputi daugiau smile.gif

Ok dakimšiu. Namie visi nubalsavo kad tiek prikimšta užtenka biggrin.gif
Atsakyti