Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

Bandom dar kartą susipažinti: Garbanėlė

user posted image

Jau kokia gavos fotke, tokia ir įkeliu, kažko ryškesnes bandant įkelti per fotki.com, veidukas gaunasi kažkoks pavandenijęs g.gif

Tuo pačiu prisidedu prie mama gulbe pagyrimų belkaa ir ziogelis2 lėlytėms - tikrai nuostabios. Ziogelis2, lauksim ir dukrytės pasirodant su savo darbeliu mirksiukas.gif O Belkaa jau matosi, šios srities profė thumbup.gif . Nieko, ir mes pasivysim tongue.gif .
Tikiu, kad daugumai, ir kaip man, toks šedevras buvo kuriamas pirmą kartą. Iš praktikos pasakysiu - pačią lėlytę nebuvo labai paprasta siūti, kaip atrodė iš pradžių. Galvytę teko persiūti, nes pirmoji makalavosi. Šią padariau iškart su kakliuku (truputį per storas išėjo rolleyes.gif ) , tad su galvos tvirtinimu problemų nebekilo. Pilvelis ėjosi irgi puikiai. Tik va galūnės, sakyčiau per laibos gavosi, kimšau gabaliukais, todėl ir celiulituką turim smile.gif viską siuvau rankom, bet kitai lėlytei, jei tokią dar siūsiu, bent galūnes apsiūčiau siuvimo mašina (nemoku gražių siūlių sukurpt blush2.gif ). O daugiausiai laiko užėmė rūbukų nėrimas. Gal mano mažajai kol kas nelabai ji praktiška žaisti - vis tas garbanas jai norisi patampyti doh.gif . Bent laikinai teks kepurę užmaut. O rūbelių tai jau tikrai prižadu dar pasiūti. Ši suknutė šv. Velykų proga skirta ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif kokia grazi Garbanele wub.gif tokia tamsaus "gymio" thumbup.gif
suknyte tai fantastiska thumbup.gif thumbup.gif

rankyciu gal putlesniu noretusi, bet siaip atrodo laaabai liuks thumbup.gif
Atsakyti
eling, Garbanele nuostabi, visai kitokia negu musiskes 4u.gif o jau suknute verta pagyru dideliausiu ir aplodismentu thumbup.gif rolleyes.gif
man labai grazu plaukuciai tokie.. o tai is kur tie siulai tokie garbanoti? bigsmile.gif ir kuriuo budu plaukuciai padaryti?
Papildyta:
Belkos lelyte vadinciau Ramune biggrin.gif tokia ramuma nuo jos.. labai SKLANDi lelyte. viskas joje taip ciki, dera.. smile.gif tvarkinguole smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2011 04 22, 19:36)
Belkos lelyte vadinciau Ramune biggrin.gif tokia ramuma nuo jos.. labai SKLANDi lelyte. viskas joje taip ciki, dera.. smile.gif tvarkinguole smile.gif

arba Ramutė wub.gif

eling
man tavo lėlytė tokia egzotukė atrodo bigsmile.gif , o plaukučiai turbūt ardyto megztuko bigsmile.gif labai labai graži wub.gif iš kart asocijuojasi jūra, saulė, švelnus vėjelis ir samba muzika thumbup.gif
Atsakyti
Eling, super lėlytė gavosi wub.gif 4u.gif tokia vasariška
Dabar svaigstu, kaip antrai lėlytei darysiu garbanotus plaukus bigsmile.gif bet jau prisipirkau visokių siūlų, tai kokioms 5 lėlėms į priekį ax.gif
Labai ačiū už gražius žodžius ir vardelio pasiūlymą mano lėlytei - tegu bus Ramunė smile.gif
Lauksim ir kitų lėlyčių pasirodymo po švenčių wink.gif
Atsakyti
Ačiū labai už gražius žodžius blush2.gif 4u.gif

Ziogelis2, garbanoti plaukučiai nuo ardyto išaugto jos rūbuko (siūliukai merino vilna).

Nekantrauju ir aš po švenčių žvilgtelt į naujas lėliukes. O dabar lekiu ruoštis - šiandien jokių siuvimų mezgimų, plušėsiu virtuvėje biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
kokios grazios jusu lelytes isejo wub.gif wub.gif wub.gif
good.gif good.gif good.gif good.gif good.gif

na o as sveikinu visas su Sv. Velykom !!! stipriu marguciu,linksmu svenciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dika*: 23 balandžio 2011 - 14:51
Oi laukiam laukiam, dar lėlyčių laukiam! assa.gif

*dika* - kitoj temoj užmačiau, kad velykinio sveikinimo vištukai irgi tavo pačios darbai. Gražu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 04 28, 09:58)
*dika* - kitoj temoj užmačiau, kad velykinio sveikinimo vištukai irgi tavo pačios darbai. Gražu!  thumbup.gif

taip ,mano siuti ax.gif
o dabar kazko visai aptingau ,nieko nesiunu,darzai prasidejo rolleyes.gif
Atsakyti
Na, kur mūsų mielosios, likusios lėlytės? wub.gif taip norisi pamatyti kaip kam sekėsi pabaigti. bigsmile.gif
o aš šiom dienom planuoju pabaigti lėlytę berniuką,- bus jūreiviškos tematikos. smile.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolės, clap_1.gif pažiūrėjus jūsų lėles norisi pabandyti ir man, bet nieko nesu siuvusi, tad norėčiau pradėti nuo valdorfinių gyvuliukų gal kas galėtų atsiųsti iškarpas zibetiene@gmail.com.Ačiū
Atsakyti
Sveiki. noreciau pasidometi kur perkate medziagas leliu gamybai. as norejau gaminti ,bet nieko gero neradau sad.gif
Atsakyti