Bandom dar kartą susipažinti: Garbanėlė
Jau kokia gavos fotke, tokia ir įkeliu, kažko ryškesnes bandant įkelti per fotki.com, veidukas gaunasi kažkoks pavandenijęs
Tuo pačiu prisidedu prie mama gulbe pagyrimų belkaa ir ziogelis2 lėlytėms - tikrai nuostabios. Ziogelis2, lauksim ir dukrytės pasirodant su savo darbeliu O Belkaa jau matosi, šios srities profė . Nieko, ir mes pasivysim .
Tikiu, kad daugumai, ir kaip man, toks šedevras buvo kuriamas pirmą kartą. Iš praktikos pasakysiu - pačią lėlytę nebuvo labai paprasta siūti, kaip atrodė iš pradžių. Galvytę teko persiūti, nes pirmoji makalavosi. Šią padariau iškart su kakliuku (truputį per storas išėjo ) , tad su galvos tvirtinimu problemų nebekilo. Pilvelis ėjosi irgi puikiai. Tik va galūnės, sakyčiau per laibos gavosi, kimšau gabaliukais, todėl ir celiulituką turim viską siuvau rankom, bet kitai lėlytei, jei tokią dar siūsiu, bent galūnes apsiūčiau siuvimo mašina (nemoku gražių siūlių sukurpt ). O daugiausiai laiko užėmė rūbukų nėrimas. Gal mano mažajai kol kas nelabai ji praktiška žaisti - vis tas garbanas jai norisi patampyti . Bent laikinai teks kepurę užmaut. O rūbelių tai jau tikrai prižadu dar pasiūti. Ši suknutė šv. Velykų proga skirta
kokia grazi Garbanele tokia tamsaus "gymio"
suknyte tai fantastiska
rankyciu gal putlesniu noretusi, bet siaip atrodo laaabai liuks
suknyte tai fantastiska
rankyciu gal putlesniu noretusi, bet siaip atrodo laaabai liuks
eling, Garbanele nuostabi, visai kitokia negu musiskes o jau suknute verta pagyru dideliausiu ir aplodismentu
man labai grazu plaukuciai tokie.. o tai is kur tie siulai tokie garbanoti? ir kuriuo budu plaukuciai padaryti?
Papildyta:
Belkos lelyte vadinciau Ramune tokia ramuma nuo jos.. labai SKLANDi lelyte. viskas joje taip ciki, dera.. tvarkinguole
man labai grazu plaukuciai tokie.. o tai is kur tie siulai tokie garbanoti? ir kuriuo budu plaukuciai padaryti?
Papildyta:
Belkos lelyte vadinciau Ramune tokia ramuma nuo jos.. labai SKLANDi lelyte. viskas joje taip ciki, dera.. tvarkinguole
QUOTE(ziogelis2 @ 2011 04 22, 19:36)
arba Ramutė
eling man tavo lėlytė tokia egzotukė atrodo , o plaukučiai turbūt ardyto megztuko labai labai graži iš kart asocijuojasi jūra, saulė, švelnus vėjelis ir samba muzika
Eling, super lėlytė gavosi tokia vasariška
Dabar svaigstu, kaip antrai lėlytei darysiu garbanotus plaukus bet jau prisipirkau visokių siūlų, tai kokioms 5 lėlėms į priekį
Labai ačiū už gražius žodžius ir vardelio pasiūlymą mano lėlytei - tegu bus Ramunė
Lauksim ir kitų lėlyčių pasirodymo po švenčių
Dabar svaigstu, kaip antrai lėlytei darysiu garbanotus plaukus bet jau prisipirkau visokių siūlų, tai kokioms 5 lėlėms į priekį
Labai ačiū už gražius žodžius ir vardelio pasiūlymą mano lėlytei - tegu bus Ramunė
Lauksim ir kitų lėlyčių pasirodymo po švenčių
Ačiū labai už gražius žodžius
Ziogelis2, garbanoti plaukučiai nuo ardyto išaugto jos rūbuko (siūliukai merino vilna).
Nekantrauju ir aš po švenčių žvilgtelt į naujas lėliukes. O dabar lekiu ruoštis - šiandien jokių siuvimų mezgimų, plušėsiu virtuvėje
Ziogelis2, garbanoti plaukučiai nuo ardyto išaugto jos rūbuko (siūliukai merino vilna).
Nekantrauju ir aš po švenčių žvilgtelt į naujas lėliukes. O dabar lekiu ruoštis - šiandien jokių siuvimų mezgimų, plušėsiu virtuvėje
Oi laukiam laukiam, dar lėlyčių laukiam!
*dika* - kitoj temoj užmačiau, kad velykinio sveikinimo vištukai irgi tavo pačios darbai. Gražu!
*dika* - kitoj temoj užmačiau, kad velykinio sveikinimo vištukai irgi tavo pačios darbai. Gražu!
QUOTE(eling @ 2011 04 28, 09:58)
taip ,mano siuti
o dabar kazko visai aptingau ,nieko nesiunu,darzai prasidejo
Na, kur mūsų mielosios, likusios lėlytės? taip norisi pamatyti kaip kam sekėsi pabaigti.
o aš šiom dienom planuoju pabaigti lėlytę berniuką,- bus jūreiviškos tematikos.
o aš šiom dienom planuoju pabaigti lėlytę berniuką,- bus jūreiviškos tematikos.
Sveiki. noreciau pasidometi kur perkate medziagas leliu gamybai. as norejau gaminti ,bet nieko gero neradau