Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

QUOTE(mama_gulbe @ 2013 03 14, 16:51)
bigsmile.gif

mano nauja lelyte

Nuostabi 4u.gif 4u.gif
O Jūs kokių kursų neorganizuojate?
Atsakyti
QUOTE(ide @ 2013 03 17, 10:36)
Nuostabi 4u.gif  4u.gif
O Jūs kokių kursų neorganizuojate?

wub.gif
aciu

realiu kursu "gyvai" neorganizuoju, neturiu kol kas tam laiko verysad.gif
manau pagal pamokeles ir pagal nuotraukas kurios buvo sukeltos galima pasimokyti ir pasiuti smile.gif

Atsakyti
Kokia fainuole lelyte, mama gulbe!!! thumbup.gif Ir kaip tau taip pavyksta graziai ir kruopsciai susiuti detales? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2013 03 18, 01:22)
Kokia fainuole lelyte, mama gulbe!!!  thumbup.gif Ir kaip tau taip pavyksta graziai ir kruopsciai susiuti detales?  4u.gif

manau praktika ir darbscios rankos, jei butume tiek pasiuvusios kiekviena is musu, taip pat galetume girtis gerais rezultatais wink.gif ax.gif
Atsakyti
Tikrai taip, esu pasiuvus jau laaabai daug lelyciu, kuo daugiau siuvi tuo geriau gaunasi flirt.gif
dar viena esu pradejusi wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, na dedu savo seniai zadeta lelyte, uzmetus darbus uvau tai tik dabar ideu savo pirmaji rezultata..nuotraukose neblogai atrodo , taciau chalturu nemazai gavosi. lelyte didziule gavosi , virs 50 cm
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtina: 19 kovo 2013 - 14:38
Ashtinut, kokia fainuole tavo sokoladinuke!!! thumbup.gif ( atleisk, jei netinkamai ja pavadinau, bet ji man tooookia sokoladu kvepianciai atrodo).

Dideles gaunasi sios lelytes, bet uztat, nereikia sukti galvos del rubeliu joms. Tinkami vaiku rubeliai. smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
ashtina - saunuole kad uzbaigiai, atrodo tikrai didele ir smagiai pasisiaususi wub.gif thumbup.gif

plaukai is kailio ? idomu kaip prisiuvai? pati kaupiuosi tokiam plauku darymo budui ale atrodo visus pirstus susibadysiu blush2.gif
man noretusi didesnes galvytes, putlesniu zanduku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 19 kovo 2013 - 15:23
Na lelyte nera jau toikia ruda kaip nuotraukose gavosi, kazkodel fotoaparatas taip sukvailiojo, ji tokia tamsesne bet primena musu naturaliai odos spalva, ant kiek galvyte gavosi tai kunas tagiskas, paluginus per ilgas ir per didelis pagal galva, rankos taip pat per ilgos ir per storos. kojos irgi ne kokios, tik uzvilkus rubeliu taip atrodo kad viskas ok. siaip rubeliai kudikelio 50 cm dydzio. plaukuciai is kailio atraizu, na siuvau siuvau ir prisiuvau, pasiemiau astria adata, o siaip tai sita odele labai minkstute, galima pries tai butu krastelius su masina praeit be siulo tada tikrai neisidursi, nes tikrai isiduriau. na siaip gal ir apsiimciau dar daryt, bet jei gauciau cm iskarpas su normaliom proporcijom, koju ir ranku, gal net ir medziagos , didziausia problema buvo galvos tvirtinimas prie kuno. mama gulbe o tu gal galetum kitakart kai lele darysi pakopint iskarpas savo ivairiu dydziu lelyciu?atsiskaityciau smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
as kaip ir neturiu iskarpu rolleyes.gif pirma darau galvyte, paskui jau priderinu kuna ir rankeles

bet galesiu pafotkint, kaip tik atejo eile naujai lelytei , tai bus proga ta ir padaryti

o kame sunkumas buvo tvirtinant galva prie kuno g.gif

del audinuko - pati planuoju uzsakineti ateinancia savaite, tai kas norit, parasykit man i AZ ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 19 kovo 2013 - 20:52
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 03 19, 20:51)
bigsmile.gif
as kaip ir neturiu iskarpu  rolleyes.gif  pirma darau galvyte, paskui jau priderinu kuna ir rankeles

bet galesiu pafotkint, kaip tik atejo eile naujai lelytei , tai bus proga ta ir padaryti

o kame sunkumas buvo tvirtinant galva prie kuno  g.gif

del audinuko - pati planuoju uzsakineti ateinancia savaite, tai kas norit, parasykit man i AZ  ax.gif

tai vis tiek gi pasipaisai..galetum ir man perkelti, kad bent jau mazdaug proporcija pavyktu, nes gaila butu medziaga sugadinti, bandysiu per ebay uzsisakyti. o gla knygos pasieskot per amazon.. nu zodziu, o siunkumas buvo tame kad galva tarsi su krutine, pilvas prikistas, ir sunkiai isidejo , matosi perejimas prie kietos dalies. o mano galva gavosi sunki nes susikau stipriai , ten visa vyro maike tilpo smile.gif , tai sunku buvo pritvirtint kad nelinktu.
Papildyta:
P.S. tokiu kailio atraizu galima nusipirkti Danesoje, bet kaina tai sakyciau uzlankstyta, 170 lt uz kg, atrodo..tai pasiemi kelias atraizeles ir jau 20 lt
Atsakyti
bigsmile.gif

ko gero tai ir buvo pats sunkumas ,del per sunkios galvos unsure.gif ir jai dar svyra,,na kita reiktu daryti maziau kieta ir minkstesne, tada ir suverzti bus lengviau ir prisiuti

pabdandziau nufotografuoti super paprasta buda bigsmile.gif
kdangi pradedu siuti lelyte, tai pagrindinius etapus pasistengsiu nufotkint bigsmile.gif , kas neaisku prasom klauskit, darbo eigoj pafotkinciau biggrin.gif

dabartines busimos lelytes galvyte apimtis 28 cm, aukstis 9.5 cm, "kakliuko" dalis 8.5cm

1 kerpam kuneli kartu su kojelem - rodau koks bus plotis

user posted image

2 ilgis kartu su pedutem

user posted image

3 ikerpu kojyciu ilgi

user posted image

4 pagal turima pirmine rankytes iskarpele prisiderinu rankyte
ciut pailginu ir paplatinu smile.gif

user posted image

5 iskirpta nauja rankyte, gal atrodo storoka, bet dar susisius ir paplones

user posted image
rankytes plotis