Sveikos,
as po Kaziuko muges, tad nebelindau per visas dienas i SM
as siuvu is tos gerosios medziageles, ji nuostabi dabar i nieka kita neiskeisciau to audinuko
mediagytte tikrai nera pigi,as pasiziurinesiu kur geriau dabar pirkti, nes ten kur buvau kazkada idejus nuoroda, ta pardaveja jos nebeturi arba turi, bet nepapildzius savo parduotuveles, tad parasiau laiskeli ir lauksiu ka atsakys
kaina ~18 euru su siuntimu uz 80x50 cm gabaliuka, as visad imu daugiau, tai man dar padaro nuolaida siuntimui
is tokio gabaliuko iseitu 3 lelytes mazesnes
Saulyte, tavo lėlytė labai jau akį traukianti.. tokį vyresnį žmogiuką primena.. su skarele,man iš vis kaip į gerą moteriškę.. su kūdom rankytėm... O kaip vaikai reaguoja į ją?
Aš labai bijau iš gerų medžiagų daryti .... Mama gulbe, kaip sekėsi Kaziukas, ar susidomėjo kas lėlytėm?
Aš pabandžiau žmogučio galvą padaryti. Reikia man modeliuko darbeliams fotografuoti... tai pagal savo merginos galvą pagaminau
Tik vat galvoju ar toliau kūną daryti... kažkaip jei pagal tirką vaiką, tai labai jau didelis "manekenas" gausis... Bet vaikų proporcijos nebe tokios kap lėlyčių... kūnas 1,5 galvos...
Naujagimį vis vien darysiu... tik kokia maždaug naujagimio galvos apimtis?
Aš labai bijau iš gerų medžiagų daryti .... Mama gulbe, kaip sekėsi Kaziukas, ar susidomėjo kas lėlytėm?
Aš pabandžiau žmogučio galvą padaryti. Reikia man modeliuko darbeliams fotografuoti... tai pagal savo merginos galvą pagaminau
Tik vat galvoju ar toliau kūną daryti... kažkaip jei pagal tirką vaiką, tai labai jau didelis "manekenas" gausis... Bet vaikų proporcijos nebe tokios kap lėlyčių... kūnas 1,5 galvos...
Naujagimį vis vien darysiu... tik kokia maždaug naujagimio galvos apimtis?
QUOTE(Kvaki @ 2013 03 04, 13:35)
standartiškai 36-38 cm būna
sauni galvele - as tai jauciu kuno nedaryciau, laaabai jau daug kimsimo butu
Lelytes visu aki trauke bet tik aki dauguma tikejosi kad ji nekainuoja ir net negali kainuoti daugiau 50 Lt
Lelytes visu aki trauke bet tik aki dauguma tikejosi kad ji nekainuoja ir net negali kainuoti daugiau 50 Lt
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 03 04, 15:52)
sauni galvele - as tai jauciu kuno nedaryciau, laaabai jau daug kimsimo butu
jo... Ypač, kai porą dienų prasikrapštai prie smulkmenų.. tai net jei medžiagos nemokamos būtų, vis vien nuodėmė būt pigiai parduot
Kimšimui ar "burbuliukus" naudoju, tuos PES užpildą, kur Avikoj parduoda... tai nelabai brangiai gaunasi...
Vaikai "pakalbina" lelyte-tetulyte, patampo. Ji man gavosi ganetinai sunki. O jau tas kisimas... Kiek jai vatos suejo!!!!!
Vien jau kiek medziagu sueina i lelytes, o kur dar darbas. Zmones nevertina ranku darbo.
Kvaki gal gali imesti nuoroda is kur perki granules?
Vien jau kiek medziagu sueina i lelytes, o kur dar darbas. Zmones nevertina ranku darbo.
Kvaki gal gali imesti nuoroda is kur perki granules?
Saulyte, ten nelabai granulės, o tokie mažyčiai minkšti poliesterio burbuliukai, kamšalas žaisliukams. Man patinka, nes į gumulą nesušoka. Vilniuj Avikoj (kur Karvarijų turguj) pirkau. 1kg 20Lt. toks didžiuuulis maišas būna.
QUOTE(Kvaki @ 2013 03 04, 22:10)
Saulyte, ten nelabai granulės, o tokie mažyčiai minkšti poliesterio burbuliukai, kamšalas žaisliukams. Man patinka, nes į gumulą nesušoka. Vilniuj Avikoj (kur Karvarijų turguj) pirkau. 1kg 20Lt. toks didžiuuulis maišas būna.
ju "kioskely" gariunuose ar ne 16 lt kg , labai smagus sitas kamsaliukas
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 03 04, 17:52)
va atiduotum dykai, tai visi paimtų, o mokėti nenori niekas
Užvirėt jūs čia košę su tom medžiagom Užsimaniau baisiausiai Tik šį kartą dar pasuoju - sveikas protas žviegia, kas su finansais šiuo metu silpnoka tai reik palaukt Dar pasipraktikuot rpieš geras medžiagas reik...
mano nauja lelyte, greit bus ,dar laukia likusiu rubeliu