na pasirodysiu ir ash jau siom dienom, reikia pagaliau pabaigti darbus.. puslapis padarytas https://www.facebook.com/DuonosNamai , konkursai surengti, kedutei uzvalkalas padarytas , liko lelyte uzbaigt
lauksim lauksim
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 02 18, 23:20)
lauksim lauksim
nepirkau tu siulu tai plaukus darysiu trumpus
niu kur daugiau lelytukiu ?
As vis dar vargstu su lelyte. Netinkama medziaga paemiau, tai ji man sunkiai siuvosi, po to kimsosi nevienodai.Kazkaip ji man Siandien meginsiu veiduka ir plaukelius pabaigti.
QUOTE(~saulyte~ @ 2013 02 24, 16:59)
As vis dar vargstu su lelyte. Netinkama medziaga paemiau, tai ji man sunkiai siuvosi, po to kimsosi nevienodai.Kazkaip ji man Siandien meginsiu veiduka ir plaukelius pabaigti.
ir kaip pasiseke? jau gal parodysi visa lelyte?
Pagaliau, pagaliau.... rodau savo "mena".
Ja pasiuvau pirmadieni, tik kol radau laiko nufotografuoti...
Simpatiska lele gavosi, bet esu pati sau LAAAAAABAI kritiska. Rankos per ilgos, medziaga "be rysio", akyciu padoriai nupiesti nepavyko ( norejau kaip geriau, bet gavosi kaip visada ). Ir bendrai paemus, man tokias dideles daryti nepatiko. Kazkaip man smagiau krapstytis prie smulkiu dalyku, turbut del to neriu frivolite budu.
Simpatiska lele gavosi, bet esu pati sau LAAAAAABAI kritiska. Rankos per ilgos, medziaga "be rysio", akyciu padoriai nupiesti nepavyko ( norejau kaip geriau, bet gavosi kaip visada ). Ir bendrai paemus, man tokias dideles daryti nepatiko. Kazkaip man smagiau krapstytis prie smulkiu dalyku, turbut del to neriu frivolite budu.
QUOTE(~saulyte~ @ 2013 03 01, 16:47)
Pagaliau, pagaliau.... rodau savo "mena".
oho, kokia grazi lelytuke tokia visai kitokia, ir veidukas koks grazus
tik norisi is dar arciau apziureti
kokio ji ūgio gavosi ?
dėl audinio, visgi kaip sakė viena mamyte - upps - atrodo, kad geriau pirkti brangų , net ir mokymuisi
gal butų norinciuju pabandyti is tikrojo audinio? galėciau uzskayti ir padalinti visom po gabaliuka, pasiutume nedidukes lelytes ka manot?
gal jau entuziazmas praejo
kaip ir nepaejo bet laika suryja visai kitokie reikalai. ash taip ir niekaip nebaigiu savo leles
sveikos, aš čia visiškai žalia naujokė tiek siuvime, tiek nėrime, tiek tuo labiau lėlyčių daryt nemoku tik dekupažuot šiek tiek
kaip manot, ar įmanoma tokiai pradžiamokslei kažką pasidaryt? Bandyt reik po truputį aiškintis, kokių medžiagėlių, audinio reikia tai lėlytei, nes kur buvo nuorodos, tai ten tiek daug visko....
Gal kas planuoja pirktis/siųstis, prisijungčiau.
kaip manot, ar įmanoma tokiai pradžiamokslei kažką pasidaryt? Bandyt reik po truputį aiškintis, kokių medžiagėlių, audinio reikia tai lėlytei, nes kur buvo nuorodos, tai ten tiek daug visko....
Gal kas planuoja pirktis/siųstis, prisijungčiau.
Mama gulbe, ar brangi ta medziagytė?speciali? Norėčiau ir aš to gabaliuko lėlytei.
Dekui, mama gulbe, uz ivertinima. Lelyte gavosi apie 60cm ugio. Akytes ir lupytes siuvineti, tik aplink akytes norejau pagrazinti, tai dar baisiau padariau. Antakiukai ir piesti. Mano rodos, kad veiduka pakeicia antakiai.
Noreciau pameginti pasiuti lelyte is originalios medziagytes ir zymiai mazesne. Tik smalsu kiek kainuotu ta medziagele. Kadangi gyvenu mazame miestelyje, tai man dar plius siuntimas prisides.
O tu, mama gulbe, is originalios medziageles siuni lelytes?
Noreciau pameginti pasiuti lelyte is originalios medziagytes ir zymiai mazesne. Tik smalsu kiek kainuotu ta medziagele. Kadangi gyvenu mazame miestelyje, tai man dar plius siuntimas prisides.
O tu, mama gulbe, is originalios medziageles siuni lelytes?