Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

na pasirodysiu ir ash jau siom dienom, smile.gif reikia pagaliau pabaigti darbus.. puslapis padarytas https://www.facebook.com/DuonosNamai , konkursai surengti, kedutei uzvalkalas padarytas , liko lelyte uzbaigt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtina: 18 vasario 2013 - 23:19
bigsmile.gif lauksim lauksim
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 02 18, 23:20)
bigsmile.gif lauksim lauksim

nepirkau tu siulu tai plaukus darysiu trumpus smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif niu kur daugiau lelytukiu ?
Atsakyti
As vis dar vargstu su lelyte. doh.gif Netinkama medziaga paemiau, tai ji man sunkiai siuvosi, po to kimsosi nevienodai.Kazkaip ji man schmoll.gif Siandien meginsiu veiduka ir plaukelius pabaigti.
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2013 02 24, 16:59)
As vis dar vargstu su lelyte.  doh.gif Netinkama medziaga paemiau, tai ji man sunkiai siuvosi, po to kimsosi nevienodai.Kazkaip ji man  schmoll.gif Siandien meginsiu veiduka ir plaukelius pabaigti.

bigsmile.gif ir kaip pasiseke? jau gal parodysi visa lelyte?
Atsakyti
Pagaliau, pagaliau.... rodau savo "mena". blush2.gif

user posted image
user posted image

Ja pasiuvau pirmadieni, tik kol radau laiko nufotografuoti... doh.gif
Simpatiska lele gavosi, bet esu pati sau LAAAAAABAI kritiska. schmoll.gif Rankos per ilgos, medziaga "be rysio", akyciu padoriai nupiesti nepavyko ( norejau kaip geriau, bet gavosi kaip visada biggrin.gif ). Ir bendrai paemus, man tokias dideles daryti nepatiko. schmoll.gif Kazkaip man smagiau krapstytis prie smulkiu dalyku, turbut del to neriu frivolite budu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2013 03 01, 16:47)
Pagaliau, pagaliau.... rodau savo "mena".  blush2.gif

Ja pasiuvau pirmadieni, tik kol radau laiko nufotografuoti...  doh.gif
Simpatiska lele gavosi, bet esu pati sau LAAAAAABAI kritiska.  schmoll.gif Rankos per ilgos, medziaga "be rysio", akyciu padoriai nupiesti nepavyko ( norejau kaip geriau, bet gavosi kaip visada  biggrin.gif ). Ir bendrai paemus, man tokias dideles daryti nepatiko.  schmoll.gif Kazkaip man smagiau krapstytis prie smulkiu dalyku, turbut del to neriu frivolite budu.  ax.gif

bigsmile.gif
oho, kokia grazi lelytuke bigsmile.gif thumbup.gif tokia visai kitokia, ir veidukas koks grazus thumbup.gif

tik norisi is dar arciau apziureti bigsmile.gif

kokio ji ūgio gavosi ?

dėl audinio, visgi kaip sakė viena mamyte - upps - atrodo, kad geriau pirkti brangų , net ir mokymuisi g.gif

gal butų norinciuju pabandyti is tikrojo audinio? galėciau uzskayti ir padalinti visom po gabaliuka, pasiutume nedidukes lelytes bigsmile.gif ka manot?
gal jau entuziazmas praejo biggrin.gif
Atsakyti
kaip ir nepaejo bet laika suryja visai kitokie reikalai. ash taip ir niekaip nebaigiu savo leles
Atsakyti
sveikos, aš čia visiškai žalia naujokė tiek siuvime, tiek nėrime, tiek tuo labiau lėlyčių daryt nemoku smile.gif tik dekupažuot šiek tiek smile.gif

kaip manot, ar įmanoma tokiai pradžiamokslei kažką pasidaryt? Bandyt reik po truputį aiškintis, kokių medžiagėlių, audinio reikia tai lėlytei, nes kur buvo nuorodos, tai ten tiek daug visko....
Gal kas planuoja pirktis/siųstis, prisijungčiau.
Atsakyti
Mama gulbe, ar brangi ta medziagytė?speciali? Norėčiau ir aš to gabaliuko lėlytei.
Atsakyti
Dekui, mama gulbe, uz ivertinima. 4u.gif Lelyte gavosi apie 60cm ugio. Akytes ir lupytes siuvineti, tik aplink akytes norejau pagrazinti, tai dar baisiau padariau. doh.gif Antakiukai ir piesti. Mano rodos, kad veiduka pakeicia antakiai.

Noreciau pameginti pasiuti lelyte is originalios medziagytes ir zymiai mazesne. Tik smalsu kiek kainuotu ta medziagele. Kadangi gyvenu mazame miestelyje, tai man dar plius siuntimas prisides. doh.gif
O tu, mama gulbe, is originalios medziageles siuni lelytes?
Atsakyti