Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

QUOTE(Kvaki @ 2013 02 14, 19:40)

Kita bus geresnė. Trys merginos namie, ir dar viena dažnai ateina, tai visoms gi reikia, nes jau dabar nepasidalins tai jau tikrai. hihihi.gif

Dar labai noriu pasisiūti tokią didelę kaip naujagimis.

tik nepamirsk visu parodyti bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien pagaliau radau laiko prisesti prie kompo ir iki siuvimo masinos nueiti. blush2.gif O tai vienas serga, tai kitas. doh.gif Ryt meginsiu kimsti. Kaip supratau, reikia kimsti vata? Ar galima ir is sukarpyto drabuzelio?
Atsakyti
Aš čia prie tų vėluojančių blush2.gif Nu negaliu - nepatinka man keista plaukuosena, kuri gavosi. Tai arba pasidėsiu ir po poros dienų dar kartą apžiūrėsiu ar tikrai taip baisu, arba naują galvą bandysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2013 02 15, 00:10)
Siandien pagaliau radau laiko prisesti prie kompo ir iki siuvimo masinos nueiti.  blush2.gif O tai vienas serga, tai kitas.  doh.gif Ryt meginsiu kimsti. Kaip supratau, reikia kimsti vata? Ar galima ir is sukarpyto drabuzelio?

galima kimsti vilna, sintepono gabaliukais suplesytais mazais, galima ir drabuzeliu smulkiai karpytu, tik gali negraziai kimstis, but guzai , ir persimatyt nelygumai

Papildyta:
QUOTE(As ir Morka @ 2013 02 15, 09:23)
Aš čia prie tų vėluojančių  blush2.gif  Nu negaliu - nepatinka man keista plaukuosena, kuri gavosi. Tai arba pasidėsiu ir po poros dienų dar kartą apžiūrėsiu ar tikrai taip baisu, arba naują galvą bandysiu  g.gif

o kame keistumas? kaip darei plaukucius - ar su nerta kepuryte ar siuvai siuliukus?
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 02 15, 08:16)

o kame keistumas? kaip darei plaukucius - ar su nerta kepuryte ar siuvai siuliukus?

Bandžiau nerti kepurėlę, bet ne kokia iš manęs nėrėja tai nelabai patiko. Paskui bandžiau siųti. Na bet kažkaip retoka atrodo. Ir pati medžiaga per daug tąsi sakyčiau doh.gif Bet šiaip manau porai dienų pailkt. Gal dėl peršalimo čia taip mane viskas nervina... tikiuosi. Gal kai pasveiksiu visai nieko atrodys. Kokie nykštukai padailins lotuliukas.gif O šiaip labai džiaugiuosi, nors vaizdas ne koks, bet eksperimentavau iki valios thumbup.gif Kai seną drabužį naudojau tai be jokios graužaties galiu gadinti, taisyti ir dar kartą gadinti ir bandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2013 02 15, 11:44)
Bandžiau nerti kepurėlę, bet ne kokia iš manęs nėrėja tai nelabai patiko. Paskui bandžiau siųti. Na bet kažkaip retoka atrodo. Ir pati medžiaga per daug tąsi sakyčiau  doh.gif  Bet šiaip manau porai dienų pailkt. Gal dėl peršalimo čia taip mane viskas nervina... tikiuosi. Gal kai pasveiksiu visai nieko atrodys. Kokie nykštukai padailins  lotuliukas.gif  O šiaip labai džiaugiuosi, nors vaizdas ne koks, bet eksperimentavau iki valios  thumbup.gif  Kai seną drabužį naudojau tai be jokios graužaties galiu gadinti, taisyti ir dar kartą gadinti ir bandyti  biggrin.gif

tai jai siuvai plaukucius,galima dar dadet ant virsaus g.gif

dar maciau,kad galima supinti ilga "kasyte" ir sukant rateliu prisiuti - cia sprendimas vietoj nertos kepures smile.gif
Atsakyti
Manau,kad viskas bus gerai smile.gif Pirmosios rodyti gal nesinorės, bet būtinai siusiu kitą. Ir jau turiu viziją kokią - nuo plaukų iki drabužių. Tik reiks medžiaga normalesne apsirūpinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As ir Morka: 17 vasario 2013 - 10:52
QUOTE(As ir Morka @ 2013 02 17, 11:51)
Manau,kad viskas bus gerai  smile.gif  Pirmosios rodyti gal nesinorės, bet būtinai siusiu kitą. Ir jau turiu viziją kokią - nuo plaukų iki drabužių. Tik reiks medžiaga normalesne apsirūpinti  biggrin.gif

juk ne konkursus rengiam mirksiukas.gif o mokomes bigsmile.gif

audinuka leles kuneliui as cia perku
http://www.etsy.com/...nic-single-knit?

esu patenkint ir kokybe, ir spalva ir atsiuncia per pora savaitukiu bigsmile.gif

galima jungtis ir kartu pirkti, butu pigiau atsiuntimas bigsmile.gif
Atsakyti
Toks nepigus gabaliukas sakyčiau... jo vienai lėlytei užtenka?
Gal pigiau būtų vilną dėti? bigsmile.gif Turiu tokio natūralios spalvos vilnos trikotažo... metražo kaina panaši išeina ax.gif
O jei dar vidun gryną vilną dėti, kur kg irgi nepigus... man per brangi savikaina gaunasi blush2.gif

Aš mąstau padaryti lėlytę kaip naujagimį. Tik va ką į vidų kimšti, kad svertų panašiai kaip naujagimis, bent 3kg g.gif

Morka, rodyk tą savo lėlytę, baisiai įdomu gi.
O kieno undinėlė žaliais plaukais turėjo gautis? Labai nekantrauju ją išvysti bigsmile.gif
Atsakyti
is to gabaliuko iseina pora lelyciu apie 40 cm ugio,dar lieka atliekeliu
arba 3 mazesnias galima pasiuti..

is ties kaina tikrai ne maza,b et kol aks nesu radusi pigiau...

o kur rasti tos grynos vilnos? nes kiek ziuriu tai visur ta velimo vilna pakiukais..

del kudikelio lelytes - tai manau jai siutum ji toki didesni ir detum vilna kimsimui,tai smoris tikrai tuetu susidaryt, dar galima del svorio deti granuliata (meskiuku siuvejos dada del svorio ir stevejimo)

Atsakyti
Vis skaitinejau Jusu temute, ziurinejau ir stai kokia snd pasiuvau

user posted image
http://fotki.yandex....em/view/668137/
Atsakyti
QUOTE(Zivile123 @ 2013 02 18, 00:46)
Vis skaitinejau Jusu temute, ziurinejau ir stai kokia snd pasiuvau

bigsmile.gif Saunuole!
labai gerai gavosi, tik gal mazokai pakimstos rankytes ir kojytes?
o plaukuciai kokie faini wub.gif cia siuliukai ?
Atsakyti