Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

Na, kai jau "dedlainas" yra, tai jau mirk gyvenk reikės padaryt hihihi.gif

Prisipažinsiu kol kas tik pradėta galva vis laukia.. įkvėpimo ir laiko... Bet jau kai imsiu, tai viską ant smūgio darysiu.. tik rūbeliam pertraukėlė liks rolleyes.gif

Kiek panelių pabirs ant pačios šventės wub.gif o gal kas ir poną Valentiną padarys bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2013 02 08, 23:23)
O pasiskiriam kažkokį terminą iki kada baigti lėlytę? Nes kai ilgai užsitęsia, tai vis atsidėlioja kas nors  hihihi.gif

labai pritariu.. ash tai dar ir antra darysiu paskui gerai kad dvieju is kart nedariau tai jau savo klaidas matau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtina @ 2013 02 09, 11:07)
labai pritariu.. ash tai dar ir antra darysiu paskui gerai kad dvieju is kart nedariau tai jau savo klaidas matau smile.gif

visad taip buna, bet nieko baisus, juk is pirmo karto nereikia noretu pasiuti tobulai, mokomes juk bigsmile.gif

as jau rubeliu kad prisiuvau wub.gif hihihi.gif
Atsakyti
bigsmile.gif kazie kiek lelytukiu jau i pabaiga ?
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 02 12, 21:50)
bigsmile.gif  kazie kiek lelytukiu jau i pabaiga ?

mano nebaigta, teko atideti nes reikejo persiut mazajai kedutes uzvalkala ir siaip dariau facebooke puslapi musu kepyklelei bet kazkaip sunkiai sekasi, nors jau pradzia nebloga, va galit pasidairyt..https://www.facebook.com/photo.php?fbid=135491103286447&set=a.135491099953114.29005.135486113286946&type=1&theater
pas mane tai tie plaukai reikia daryt kazkaip nezinau kokios spalvos,
Atsakyti
QUOTE(ashtina @ 2013 02 13, 02:03)
mano nebaigta, teko atideti nes reikejo persiut mazajai kedutes uzvalkala ir siaip dariau facebooke puslapi musu kepyklelei bet kazkaip sunkiai sekasi, nors jau pradzia nebloga, va galit pasidairyt..https://www.facebook.com/photo.php?fbid=135491103286447&set=a.135491099953114.29005.135486113286946&type=1&theater
pas mane tai tie plaukai  reikia daryt kazkaip nezinau kokios spalvos,

mmm skaniai kvepia kepyklele thumbup.gif
Atsakyti
Ashtinos kepyklėlėj tai seilės varva bežiūrint..

Aš kaip studentai, paskutinę naktį doh.gif blush2.gif Vis atsiranda reikalų skubesnių...

Jau atsispausdinau visą vaizdinę medžiagą, medžiagas susidėliojau, morališkai pasiruošus darbuotis, liko tik vaikus visus sumigdyti, nes su jais visais labai jau lėtai procesas vyksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2013 02 13, 18:00)

Jau atsispausdinau visą vaizdinę medžiagą, medžiagas susidėliojau, morališkai pasiruošus darbuotis, liko tik vaikus visus sumigdyti, nes su jais visais labai jau lėtai procesas vyksta  blush2.gif

ooooo smile.gif niu turi dar laiko hihihi.gif
Atsakyti
Su Meilės diena oro_buckis.gif

mano lėlytė "Princesė"

user posted image
Atsakyti
Kažkaip niekas nededa, tik Mama Gulbė vis savo grožybes rodo wub.gif

Net gėda prie tokių tobulumų su savo blynu.. būt užgavėnės, tai kaip tik tiktų lotuliukas.gif

Skubėjau jau fotografuot, nes ir taip jau spėjo patampyt kol suknytę siuvau doh.gif

user posted image

Patiko man ta idėja su rankyčių prisiuvimu, gražiai krutinytė gaunasi, bet va rankos kažkaip labai jau styrančios išėjo. Labai jau laiminga ta lėlytė hihihi.gif
Su galva irgi dar reik padirbėti. Kažkaip prisiskaičius buvau, kad kieta turi būti, bet matyt aš ryškiai per kietą padarau. Nes jau antra tokia vos vos įsispaudžia, o kai dar medžiaga užsideda ant viršaus, tai jau ir nebelieka tų gražių kūdikiškų apvalumų.
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2013 02 14, 18:20)

Patiko man ta idėja su rankyčių prisiuvimu, gražiai krutinytė gaunasi, bet va rankos kažkaip labai jau styrančios išėjo. Labai jau laiminga ta lėlytė hihihi.gif
Su galva irgi dar reik padirbėti. Kažkaip prisiskaičius buvau, kad kieta turi būti, bet matyt aš ryškiai per kietą padarau. Nes jau antra tokia vos vos įsispaudžia, o kai dar medžiaga užsideda ant viršaus, tai jau ir nebelieka tų gražių kūdikiškų apvalumų.

ui kokia zavi ugniaplauke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

kiek matau pagal nuotraukele, tai viskas gavosi gerai, ir pirstukai padaryti wub.gif ir nosiukas matosi thumbup.gif

Sauniai padirbejai!!!! siusi kita ? bigsmile.gif

del galvytes, buvau minejus kad neturi but kieta, tokia turi but kad lengvai suverzt
Atsakyti
Kūnelis, tai fainai gavosi. tik ta galva, kieta. Buvai, sakius.. tik aš matyt per daug ankstesnių temų medžiagą į galvą savo susištabeliavus buvau, tai man ir susimakalavo gal. Nes va rankų pirštukų irgi nepadariau, nes buvau skaičius pamokėlę kaip kietą kniutuliuką į kumščiuką dėt, kad kaip tikras atrodytų.

Kita bus geresnė. Trys merginos namie, ir dar viena dažnai ateina, tai visoms gi reikia, nes jau dabar nepasidalins tai jau tikrai. hihihi.gif

Dar labai noriu pasisiūti tokią didelę kaip naujagimis.
Atsakyti