Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

Aš dabar tarp Vilniaus ir vienkiemio šiaurės Lietuvoje gyvenu smile.gif Tai jei per išsiblaškymą ką nors palieku kituose namuose tai greit nulėkt nepavyksta doh.gif O lėlytė bus šiaip - labai patinka visokius žvėriukus siūti tai ir lėlės noriu išmokt. O kai baigsiu tai ir žiūrėsiu kam padovanot ar iš viso kur giliai, giliai nugrūst biggrin.gif Arba ant medžio varnoms baidyt pakabint, jei labai baisi gausis lotuliukas.gif
Hm... dėl tos celiulitinės tai gal sinbteponą stambiais gabalais grūdai? Ar vilna kimšta bus? Nes man kimšimas tai visai normaliai....
Atsakyti
As ir esu. mirksiukas.gif Tik tyliai seku temute ir pamokas meginu isisavinti. doh.gif Pries tai vargau su galvyte kol kazkas panasaus i veido bruozus gavosi, o dabar vargstu su kuneliu. ax.gif
Atsakyti
lelyte tikrai net labai pagrazes ir miela pasidarys kai plaukucius uzdesit, rubeliais aprengsit wub.gif

kimsti kuo mazesniais "ziupsneliais"

svarbiausia nesinervuoti ir nepykti biggrin.gif suprantu kad siuvant is nelabai tinkamo trikotazo sudetinga, bet lelyte gali buti ir putlesne ir laibesne ir ilgakoje wub.gif
Atsakyti
cia idedu nuoroda kas klause, kaip daryti judancias rankytes... nepasakyciau kad tai lengviau, man rodos klasikinis budas pirma kart siuvanciom yra paprastesnis

http://www.lapappado...-limbs/?lang=en

ksm idomu pasismalsaukit, dar tik nerandu nuorodos kaip jungti virvele, bet lyg sioje tmeuteje gerokai anksciau buvo ideta g.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2013 02 05, 17:18)
Aš dabar tarp Vilniaus ir vienkiemio šiaurės Lietuvoje gyvenu  smile.gif  Tai jei per išsiblaškymą ką nors palieku kituose namuose tai greit nulėkt nepavyksta  doh.gif  O lėlytė bus šiaip - labai patinka visokius žvėriukus siūti tai ir lėlės noriu išmokt. O kai baigsiu tai ir žiūrėsiu kam padovanot ar iš viso kur giliai, giliai nugrūst  biggrin.gif  Arba ant medžio varnoms baidyt pakabint, jei labai baisi gausis  lotuliukas.gif
Hm... dėl tos celiulitinės tai gal sinbteponą stambiais gabalais grūdai? Ar vilna kimšta bus? Nes man kimšimas tai visai normaliai....

vilna kimsau , bet dideliais gabalais, na kaip cia pasakius kai gabaliukais kisau tai is vis kreiva buvo, tai graziai susikau kaip cigara i per visa kojos ilgi ir kisau , bet vis tiek kazkaip nelabai, mano labai tampri medziaga ten gal su viskoze sakyciau..

o del ranku tieiog negerai jos del medziagos strukturos, t ai kaip isieiti kabinsiu kitaip, jei ir neslankios nieko tokio ,tiesiog estetiskiau atrodys
Papildyta:
QUOTE(~saulyte~ @ 2013 02 05, 17:25)
As ir esu.  mirksiukas.gif Tik tyliai seku temute ir pamokas meginu isisavinti.  doh.gif Pries tai vargau su galvyte kol kazkas panasaus i veido bruozus gavosi, o dabar vargstu su kuneliu. ax.gif

o kas neisejo su galvyte, ? ash tai dariau atsiputus ir isejo kazkaip netiketai aisku pachalturint reikejo, nu bet su kunu tai nesitikejau kad tiek vargsiu,
gal foto imestumete su padarytom dalim butu idomu paziureti
Atsakyti
user posted image

ši lėlytė padaryta kiek įžiūriu irgi klasikiniu būdu, tik rankytės "pažastukė" susiūta taip suraukian ko gero g.gif

man labai gražu tokios rankytės wub.gif galvoju panašiai padaryti blush2.gif ir tokios gan didelės.. tad paglvojau tos proporcijos kaip ir nebūtinos , kas kaip nori,taip siuva, ir didelė galvytė gražu ir storos rankytės su kojytėm wub.gif

plikučiai wub.gif

user posted image

galvytės tokios gerokai didesnės, ir visai gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 06 vasario 2013 - 20:34
kaip nerealiai atrodo tikri leliukai biggrin.gif
Atsakyti
jau mano lelyte pasiruosusi veidukui ir plaukuciams

user posted image

kas nutare daryti tokias rankytes, tai rektu nekirpti kunely pazastukiu ir rankytes uzapvalinti

4u.gif
Atsakyti
vakare is mes pasirodysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtina @ 2013 02 08, 12:24)
vakare is mes pasirodysim smile.gif

as jau pradejau rubelius bigsmile.gif plaukucius paskui, nutariau kad bus rudaake ir ryzaplauke smile.gif ir butinai su strazdanom hihihi.gif flirt.gif flirt.gif
Atsakyti
O pasiskiriam kažkokį terminą iki kada baigti lėlytę? Nes kai ilgai užsitęsia, tai vis atsidėlioja kas nors hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2013 02 09, 00:23)
O pasiskiriam kažkokį terminą iki kada baigti lėlytę? Nes kai ilgai užsitęsia, tai vis atsidėlioja kas nors  hihihi.gif

iki Valentino bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti