Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

QUOTE(mama_gulbe @ 2013 01 20, 19:29)
g.gif  pabandyk pridet ant virsaus ta trikotaza is kurio bus kunelis - ir paziurek ar labai tos rauksteles issimusa, jai issimusa,tai geriau deti tampresni tada

Ne neiišsimuša. Storas trikotažas, nieko nepersišviečia.
Jau padariau.
Bet nesižiūri man toks pusfabrikatis, reik kuo greičiau kūną daryt.
Merginos jau plaukų spalvą renkasi lotuliukas.gif
Atsakyti

Labai laukiu naujos pamokėlės 4u.gif Tada ir išryškės kas negerai su ta galva. Arba gerai biggrin.gif

QUOTE(Kvaki @ 2013 01 20, 19:01)

Merginos jau plaukų spalvą renkasi  lotuliukas.gif

Aš nusprendžiau pirmiems bandymams naudoti tik tai ką rasiu namuose. O siūlus plaukams radau tik tamsiai žalius lotuliukas.gif Tai taip ir bus - nereiks sukt galvos dėl tos plaukų spalvos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2013 01 20, 20:39)
Aš nusprendžiau pirmiems bandymams naudoti tik tai ką rasiu namuose. O siūlus plaukams radau tik tamsiai žalius  lotuliukas.gif  Tai taip ir bus - nereiks sukt galvos dėl tos plaukų spalvos  lotuliukas.gif

Undinėlę gaminsi hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
As vakar karpiau, gaminau... Ir kai su siulu atjo eile suverzti, uzmirsau. doh.gif Tai dabar vel perziurejau pamokeles, vakare meginsiu sutvirtinti tuos skersinius siuliukus. Bet kaip suprantu, tas sukarpytas medziageles reikia standziai suverzti, o ant ju deti nemazai kamsalo, kad sutvirtinus su tais dviem skersiniais siulais, ryskiai isrysketu idubimai ir skruostai? As uzdejau kukliai vilnos ir man kazkaip ryskaus veiduko idubimo - konturu nesimato... g.gif

Kol skaitai, viskas atrodo taaaip aisku biggrin.gif , o kai sedi darytis ir snipstas gaunasi, mandrumas isgaruoja. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2013 01 21, 13:58)
As vakar karpiau, gaminau... Ir kai su siulu atjo eile suverzti, uzmirsau.  doh.gif Tai dabar vel perziurejau pamokeles, vakare meginsiu sutvirtinti tuos skersinius siuliukus. Bet kaip suprantu, tas sukarpytas medziageles reikia standziai suverzti, o ant ju deti nemazai kamsalo, kad sutvirtinus su tais dviem skersiniais siulais, ryskiai isrysketu idubimai ir skruostai? As uzdejau kukliai vilnos ir man kazkaip ryskaus veiduko idubimo - konturu nesimato... g.gif

Kol skaitai, viskas atrodo taaaip aisku  biggrin.gif , o kai sedi darytis ir snipstas gaunasi, mandrumas isgaruoja.  doh.gif

ash kazkaip irgi buvau praskaicius kad stipriai to rutuliuko verst nereikia o priverziau kaip turi but tai vyniojau atgal, mano galvai reikejo vislos viso pakelio 50 gr sunaudojau kad idubimai atsirastu..be to siula labai stipru paemiau kad gerai suverzt
Atsakyti
risimo siula reikia imti stipru, kad verziant netruktu, o galvyte kaip rasiau pacioj pradzioj, nesukti labai kietai

~saulyte~ - vilnos dek taip negailint, nes dar susiploja stiprokai paskui smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
na ka gi, kaip ten tos galvytes ? ar visos jau daug maz pasidaret?

jau "konstruoju " sekanti etapa bigsmile.gif
Atsakyti
taigi , naudosimes siuo lekaliuku

user posted image

svarbus dalykas proporcijos, kaip lekaliuka issididinti/susimazinti pagal savo turima padaryta galvyte

kunelio dalis = 1.5 galvytes
kojytes = 1.5 galvytes+3-4 cm pedutei

rankytes - darau daug maz "is akies" , kad nuleidus rankas butu sulig klynuku, + uzmetam kokius 3 cm prisiuvimui

siuvam detales, isverciam

user posted image

kojytes prikemsam iki "keliuku" daug maz
user posted image

sulenkiam pedutes dali
user posted image

ir pridaigstom
user posted image

cia gal aiskiau matysis tas pridaigstymo dygsniukas
user posted image

baigiam kimsti kojytes iki klynuko ir uztvirtinam siule
user posted image

prikemsam kuneli

user posted image

kai pasidarysim iki cia , toliau aiskinsimes kaip tvirtinti rankytes ir kaip ja uprisiuvineti visa kuneli prie galvytes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 23 sausio 2013 - 22:09
Ačiū už pamokėlę 4u.gif Jau labai laukiau biggrin.gif
Keletas klausimų kilo: galva kažkaip nelabai apvali - labiau ovalo formos gavosi. Tai proporcijas turbūt pagal jos aukštį skaičiuoti?
O dar kažkokį medžiagos sluoksnį ant kūno reikės dėti? Ar iš kart jau labai dailiai ir pan. daryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2013 01 24, 10:00)
Ačiū už pamokėlę  4u.gif  Jau labai laukiau  biggrin.gif
Keletas klausimų kilo: galva kažkaip nelabai apvali - labiau ovalo formos gavosi. Tai proporcijas turbūt pagal jos aukštį skaičiuoti?
O dar kažkokį medžiagos sluoksnį ant kūno reikės dėti? Ar iš kart jau labai dailiai ir pan. daryt  blush2.gif

taip, matuokit pagal auksti (ne apimti) galvytes biggrin.gif

cia jau graziai siuvam is to audinuko kur bus kunelis, nes daugiau nieko nedesim ant jo smile.gif
Atsakyti
o nera tikslesniu ismatavim , is ko dauginti , turetu buti atstumai kazkokie nurodyti, nes tas 1, 5 karto praranda esme.. pvz petuku plotis, arba kojyciu plotis?
Atsakyti
QUOTE(ashtina @ 2013 01 25, 19:45)
o nera tikslesniu ismatavim , is ko dauginti , turetu buti atstumai kazkokie nurodyti, nes tas 1, 5 karto praranda esme.. pvz petuku plotis, arba kojyciu plotis?

parasyk koks aukstis tavo galvytes gavosi - pabandysiu paskaiciuoti daug maz - "primest"

nes kokios nors formules nera, tiesiog prisitaikai lekaliuka
Atsakyti