Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

QUOTE(ashtina @ 2013 01 17, 00:02)
turiu klausima, o jei naudociau tam pirminiam veido formavimui tokia pat medziaga kaip ir veliau visam kunui, nes bijau kad persisvies man po to, bus maniske nestandartine is tampraus trikotazo ziuresim kas iseis, ar imti standesne kokia medziaga?

nebent ta medziaga labai tamsi g.gif tada gali persisviest kazkiek, bet jai turi pakankamai, tai viska gali si tos ir daryt, is kurios bus kunelis
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 01 16, 23:26)
nebent ta medziaga labai tamsi  g.gif  tada gali persisviest kazkiek, bet jai turi pakankamai, tai viska gali si tos ir daryt, is kurios bus kunelis

turiu apie pusantro metro tai tikrai uzteks
Atsakyti
na ka ikeliu savo padaryta galva.. kazkaip nelabai man ten sekesi.. is pradziu nedaskaiciau ir labai kiektai susiukau kamuoli, tada teko padirbet kol atitaikiau medziagos ploti , nes gerokai tamposi maniske.. po to kai siulus tuos dariau veido bruozams tai labai smuko, tai matosi sone chaltura smile.gif ir siek tiek ne taip virsugalvi dariau, neraukiau o susiuvau nes labai ir taip raukslejosi man tai va rezultatas toks... ( beje galvos kamuoliukui paaukojau visa maike vyro, smile.gif)
user posted image
Papildyta:
ikeliau ir pamaciau kad pamirsau nosi padaryt smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif

ashtina - tu saunuole!!!!!

kiek matau tai viskas gerai, grazi galvyte, kokia apimtis? nelabai iziuriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 01 17, 21:29)
bigsmile.gif

ashtina - tu saunuole!!!!!

kiek matau tai viskas gerai, grazi galvyte, kokia apimtis? nelabai iziuriu  blush2.gif

apie 38, bet kadangi medziaga tampri tai bus maziau ryt pamatuosiu.. vyras taip ir nesuprato kam jo ta maike karpiau, vis zvairuoja , kai pasakiau kad lele... matyt bijo kad vudu nepadaryciau, kai taip skrupulingai smulkinau jo dabuzi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtina @ 2013 01 17, 23:04)
apie 38, bet kadangi medziaga tampri tai bus maziau ryt pamatuosiu.. vyras taip ir nesuprato kam jo ta maike karpiau, vis zvairuoja , kai pasakiau kad lele... matyt bijo kad vudu nepadaryciau, kai taip skrupulingai smulkinau jo dabuzi smile.gif

lotuliukas.gif

Nedrįstu aš dar prie jūsų prisijungti tokiais rimtais projektais. Kol kas, sakiau, pabandysiu pasiūt pigmee doll
http://www.vdj-bouti...or-vdj-home.jpg
O jums sėkmės! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtina @ 2013 01 17, 23:04)

bigsmile.gif tai gausis nemaza lelyte

as jau irgi "susukau" galvyte, bus ~ 30 cm skersmuo

galvoju kita etapa ar plaukucius ir veiduka darom? ar kuneli ??

as tai visad nuo plaukuciu ir veiduko pradedu, paskui kuneli blush2.gif man smagiau buna siuti kuneli kai jau akutes ziuri ir laukia hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 01 17, 22:27)
bigsmile.gif  tai gausis nemaza lelyte

as jau irgi "susukau" galvyte, bus ~ 30 cm skersmuo

galvoju kita etapa ar plaukucius ir veiduka darom? ar kuneli ??

as tai visad nuo plaukuciu ir veiduko pradedu, paskui kuneli  blush2.gif  man smagiau buna siuti kuneli kai jau akutes ziuri ir laukia  hihihi.gif  flirt.gif

as tai uz kuna kazkaip plaukai gale turetu but kaip uzbaigimas ..ar ne?
Atsakyti
Sveikos, oho kaip ashtina šauniai padirbėjo thumbup.gif

Aš vis dar nieko nepadariau, vis kitiems darbam laiko lieka, o šis stovi... blush2.gif šeštadienį dar sūnaus gimtadienį atšvęsim ir tikiuosi sekmadienis liks lelyčių gamybai pioneer.gif

Tik noriu paklaust ar būtina fotografuoti viską? ar tik kokį galutinį variantą?
Labai jau sudėtinga man procesus fotografuot, kai aplink keli vaikščiukai ax.gif

Plaukučius ir aš norėčiau pabaigai pasilikti ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
gerai, plaukuciai bus pabaigai, bet pries pradedant kuneli - visos turim but padarios galvyte smile.gif

fotografuoti tikrai nereikia visko, nebent norisi thumbup.gif smile.gif arba jai kuri vieta neaiski, nesigauna ir pan smile.gif

Atsakyti
ashtina kokia šauni makaulė gavosi biggrin.gif
Aš iki sekmadienio be lėlės galvos gyvensiu tai gal po to neatrodys ji man tokia šleiva biggrin.gif O šiaip atrodo, kad plaukus ir pan tikrai jau labiau prasimiklinus norėtųsi daryt.
O kada darom sekantį etapą?
Atsakyti
ash turiu pasiulyma, kad kiekvienas etapas butu kas savaite, pvz antradieniais, tada visoms laiko uzteks padaryt,

dar klausima turiu, kadangi mano galva gavosi didziule po kaklu mazai vilnos islindusios liko, kaip ten reikes uzaigti? ta galva ? ten kazkaip kitose fot maciau kad krutine daro
Atsakyti