Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

o as atvirksciai sakyciau,-butinai kimskit vilna, - visai kitas jausmas, sunkumas....na, nebent ypatingai kietai sinteponu prigrustumet g.gif Jei tik isgalit,- pirkit specialu trikotaza, gal susidejusios atsisiuskit, - visai kitas rezultatas. Is baltos maikes kimsta sinteponu yra is bus paprasciausia skudurine lele (rag doll).... tada jau geriau siuti Tildas ar siaip kokias idomesnes leles....
as beveik gundausi kartu su jumis kokia negriuke pasiut unsure.gif ... nors su mano seniai siuta lele dukra nezaidzia.... schmoll.gif

QUOTE(mozelė @ 2013 01 09, 08:44)
Aš ir norėčiau ką nors savo vaikeliui pasiūti, bet ne mergytę ar berniuka, na, ne žmogutį, o gal pirma kokį zuikutį, meškutį. Gal žinot kokių nuorodų su pavyzdžiais? Gal net gaminimo technika konkrečia. Niekad nebandžiau, tai fantazija dar neatsirišo  ax.gif

' pasiziurek Tildu temoj,- Tilda turi daug puikiu kiskiu, aviu. Arba eit i Teddy tema , SM tikrai gausu info mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai, kitą savaitę prasideda žaidimas?

O dar pagalvojau.. ar negalima vilnos siūlais kimšti? GI būna kad namie jų yra... kaip gautųsi, gal kas bandėt?

uups, gal yra kokia nuoroda kaip rankas ir kojas pritvirtinti, kaip tavo lėlytės, kur kątik nuoroda įdėjai? Jos kaip suprantu judinasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2013 01 09, 10:35)
uups, gal yra kokia nuoroda kaip rankas ir kojas pritvirtinti, kaip tavo lėlytės, kur kątik nuoroda įdėjai? Jos kaip suprantu judinasi  rolleyes.gif

taip, jos judinasi, cia klasikinis, 'senovinis', galuniu jungimo budas, pasiguglinkit 'thread jointing limbs' ar ka panasaus,- rasit issamiu pamoku, manau.
Cia grafiskai neblogai parodyta/aprasyta.
Atsakyti
upps - gerai tu sakai, gal tikrai imam ir perkam gera audinuka urmu, tik kad laukti reiktu kol atsisiustume, nebent kiekviena jau rado koki standu trikotaza

idomu kiek butu norinciuju siustis? g.gif

uups - jau kokia daili lelyte wub.gif o uzpakaliukas wub.gif flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 09 sausio 2013 - 14:07
As tikrai prisijungciau siuntimuisi. Tik sakau, kad kaip pirmam kartui neverta laukt ir islaidaut.. rolleyes.gif

O uups lelyte buvo mano favorite wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 09 sausio 2013 - 17:58
QUOTE(uups @ 2013 01 09, 12:04)
... nors su mano seniai siuta lele dukra nezaidzia.... schmoll.gif
'

O mano dukryte tik su valdorfinuke ir zaidzia, nors plasmasiniu ir tik kelias turi. Labai idomu ar iskeistu i plasmasine panasaus dydzio g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mozelė @ 2013 01 09, 08:44)
Kokios nuostabios jūsų lėlės!

Aš ir norėčiau ką nors savo vaikeliui pasiūti, bet ne mergytę ar berniuka, na, ne žmogutį, o gal pirma kokį zuikutį, meškutį. Gal žinot kokių nuorodų su pavyzdžiais? Gal net gaminimo technika konkrečia. Niekad nebandžiau, tai fantazija dar neatsirišo  ax.gif

ne i tema, bet pirmus zaisliukus lengvai labai numezgiau, valdorfiski irgi smile.gif

nykstukai

triusiukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bim-bam: 09 sausio 2013 - 20:19
QUOTE(bim-bam @ 2013 01 09, 21:16)
ne i tema, bet pirmus zaisliukus lengvai labai numezgiau, valdorfiski irgi smile.gif

nykstukai

triusiukas

thumbup.gif
Kokie puikučiai, ačiū, kad pasidalinot.
Atsakyti
QUOTE(laimikas @ 2013 01 09, 20:39)
O mano dukryte tik su valdorfinuke ir zaidzia, nors plasmasiniu ir tik kelias turi. Labai idomu ar iskeistu i plasmasine panasaus dydzio  g.gif

labai grazi, o is kokiu siuliuku plaukuciai? tokie kaip tikri atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 01 09, 22:30)
labai grazi, o is kokiu siuliuku plaukuciai? tokie kaip tikri atrodo  wub.gif

Turejau odos atraizeliu, jas ir prisiuvau. rolleyes.gif
Atsakyti
aš tik pasitikslinsiu blush2.gif Pradedam kitą savaitę, ar vis gi dauguma siųsis medžiagas ir laukiam?
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2013 01 12, 11:01)
aš tik pasitikslinsiu  blush2.gif  Pradedam kitą savaitę, ar vis gi dauguma siųsis medžiagas ir laukiam?

manau pradedam, kol padarysim ,surisim galvyte ,dar kiek laiko praeis smile.gif

nebent dauguma jau kur nors uzsisake ir laukia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 12 sausio 2013 - 15:04