Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

QUOTE(mama_gulbe @ 2013 01 07, 20:31)
1. As ir Morka
2. Une
3. Monikule...
4. bim-bam
5. Matelyk
6. Kvaki
7. ~saulyte~
8. dziugintele

o mane nepriimsit?
o jei daryciau ir besitampancio trikotazo tai labai blogai butu?
Atsakyti

1. As ir Morka
2. Une
3. Monikule...
4. bim-bam
5. Matelyk
6. Kvaki
7. ~saulyte~
8. dziugintele
9. ashtina

ashtina ir pati save galėjai įrašyti biggrin.gif
Atsakyti
aij kazkaip paciai rasytis....tai kada pradzia?
Atsakyti
QUOTE(ashtina @ 2013 01 08, 11:49)
aij kazkaip paciai rasytis....tai kada pradzia?

greitai biggrin.gif

mastau ir ruosiu pirma zingsneli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 01 08, 16:25)
greitai  biggrin.gif

mastau ir ruosiu pirma zingsneli smile.gif

puiku butinai prodekit sarasa kiek ko reikia nusipirkt
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 01 07, 10:07)

manau pirmam kartui, kaip mokymuisi pakaktu to, ka rasime aplink save - galima sukarpyti ir sena storesne "maike", arba paieskoti ko nors tinkamo devetu rubu parduotuvese, svarbu kad trikitazas butu kuo maziau tamprus ,toks storesnis smile.gif

kimsimui reikalinga vilna

plaukuciam siulai - geriau kuo naturalesni - su vilnele

akytem bei burnytei isuvineti siek tiek siuvinejimo siuliuku

adata siuvimui

nerimo kabliukas

audinuko drabuzeliams

spec lelytem audinukas
http://www.etsy.com/...h_type=supplies

as esu pirkusi is cia
http://www.etsy.com/...h_type=supplies

ko reikes lelytes siuvimui jau rasiau, tad skaitykite atidziai biggrin.gif

manau po savaitgalio jau startuojam bigsmile.gif
Atsakyti
Ziu, o negausiu bais pylos, jei nukrypsiu kiek nuo reikalavimu? Jei idesiu, kaip kamsala vietoj vilnos sintetini pagalviu uzkimstuka? blush2.gif Nebus 100proc. naturalumas, bet gal nepakenksiu? g.gif
Tiesa, danesoj esu pirkusi naturalios medvilnes trikotaza. Spalva nera tobula, bet pabandysiu ja nuspalvinti arbata arba kalio permanganato tirpalu. Gal, kas gausis... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 01 08, 22:42)
ko reikes lelytes siuvimui jau rasiau, tad skaitykite atidziai  biggrin.gif

manau po savaitgalio jau startuojam  bigsmile.gif

man labai idomu kokie kiekiai , pvz kokia vilna ir kiek pirkti
Papildyta:
QUOTE(dziugintele @ 2013 01 09, 00:13)
Ziu, o negausiu bais pylos, jei nukrypsiu kiek nuo reikalavimu? Jei idesiu, kaip kamsala vietoj vilnos sintetini pagalviu uzkimstuka?  blush2.gif Nebus 100proc. naturalumas, bet gal nepakenksiu? g.gif
Tiesa, danesoj esu pirkusi naturalios medvilnes trikotaza. Spalva nera tobula, bet pabandysiu ja nuspalvinti arbata arba kalio permanganato tirpalu. Gal, kas gausis... rolleyes.gif

zinok viena zaisla kimsau sintepnu, nezinau ar sutapimas bet paskui kazkoks kvapas atsirado man tame zaisle teko ismesti
Atsakyti
QUOTE(ashtina @ 2013 01 08, 23:36)
man labai idomu kokie kiekiai , pvz kokia vilna ir kiek pirkti
Papildyta:
zinok viena zaisla kimsau sintepnu, nezinau ar sutapimas bet paskui kazkoks kvapas atsirado man tame zaisle teko ismesti

Mintis. smile.gif Nors esu kimsusi kelionines pagalves. Vien del sintepono, kvapas neatsiranda. Nebent, kaip maniskes megsta, merkia viska ir visur. blush2.gif na, paziuresiu dar... blush2.gif
Atsakyti
As manau, kad paprasciau reikia ziureti i sita reikala rolleyes.gif
Ypatingai kas pirma lelyte siusis, tai tikrai neuzsakinekit specialiu medziagu is uzsieniu ir pns. Jei pavartytumet senesnes temas matytumet, kad merginos siuvo is visokiu atspalviu tampraus trikotazo,naudojo vaikiuku izaugtas maikutes, bodziukus ir pns. Del drabuzeliu velgi... Manau svarbus pats principas pagaminimo ir jausmas, kuri patirsite kurdami lelyte savo kleckui wub.gif

Ai, ir as tai mieliau pradeciau pries savaitgali, nes savaitgali " daugiau ranku" namuose rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 08 sausio 2013 - 22:57
Medziageles reikia

40x80 gabaliuko

kiek vilnos kimsimui nepasakysiu, as kazkaip nematuoju g.gif na 1 kg gal

1 kamuoliuko plaukuciams - vilnoniu ar pusiau vilnoniu siulu

tikrai galima kimsti ir nenaturaliu kamsalu - man jis net labiau patinka, vilna turi toki savotiska kvapa, kiti jo nejaucia, bet as jauciu unsure.gif

mano pirmoji lelyte, siuta siame forume pries pora metu, iki siol ja mano dukryte labai myli,
jau ir purvinoka papesiota, bet vistiek mylima, nors ir netobula ax.gif

user posted image

siuta is paprasto balto trikotazo, nepamenu ka tada sukarpiau thumbup.gif suknute irgi siuta is atraizeliu, spec nieko tuo metu net nepirkau rolleyes.gif , net suknytei sukarpiau dukros isaugta maikute wub.gif

tikrai , neuzsakinekite nieko brangaus, nes tikrasis audinys tikrai brangus (buvau ikelus nuoroda) cool.gif

dar keletas baltu lelyciu, jos gal ir isblyskusios, bet galima zandukus stipriau parausvinti biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 08 sausio 2013 - 23:41
Kokios nuostabios jūsų lėlės!

Aš ir norėčiau ką nors savo vaikeliui pasiūti, bet ne mergytę ar berniuka, na, ne žmogutį, o gal pirma kokį zuikutį, meškutį. Gal žinot kokių nuorodų su pavyzdžiais? Gal net gaminimo technika konkrečia. Niekad nebandžiau, tai fantazija dar neatsirišo ax.gif
Atsakyti