Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

Sveikos, mergaites. Jungiuosi ir as i jusu buri. biggrin.gif
1. As ir Morka
2. Une
3. Monikule...
4. bim-bam
5. Matelyk
6. Kvaki
7. ~saulyte~
Atsakyti
jeigu kas rasit, imeskit dar kokia nuoroda ar tai ebay, ar tai kur kitur tos medziageles. isaugtu tokiu rubelkiu neturim, tai teks vis tiek pirkti. nebent devetuose rasciau netycia smile.gif
Atsakyti
parasykite tada kokia mazdaug sudetis medziagos turetu buti, nes turiu kuno spalvos trikotazo gan tampraus, galvociau kaip tik bus lengviau istempt tuos bruozus visokius padaryt,
Atsakyti
ten kur idejau nuorodas parasyta sudetis - 100% medvilne smile.gif

danesoj tikrai nera normalaus trikotazo.. medvilninio balto yra vilniuje prie kalvariju turgaus, arba reiktu gariunuose iskot

bet *dika* teisingai sako - pasiziurinekit ka galime panaudoti is namu bigsmile.gif
Atsakyti
Aš savają dariau iš kanapės multino. Turiu visokių likučių gabaliukų, tai maniau sunaudosiu... Ji tokia ne balta, o švelniai rusva, ale natūrali spalva, kiek gelsvo pieno. Tai labai tiko kūnui. Ir tamprumas man jos patiko.
Galvą vidinį sluoksnį dariau iš bambuko multino, tai tas visai netamprus, tai labai, visai nesitempė ir manau todėl galvytė maža gavosi.

kanapė mano iš kanapinio ir bambukinio... gal kas kitų turi minčių... vilnos trikotažą biški gaila buvo pirmam pabandymui naudoti blush2.gif
Atsakyti
Kvaki - o kur pirkai ta kanapiu miltina?
man reiktu pamatuoti tiksliai kiek reiktu lelytei, bet 40x80 cm gabaliuko turetu uztekt
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 01 07, 16:05)
Kvaki - o kur pirkai ta kanapiu miltina?
man reiktu pamatuoti tiksliai kiek reiktu lelytei, bet 40x80 cm gabaliuko turetu uztekt

Aš iš čia perku.
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 01 07, 13:23)
ten kur idejau nuorodas parasyta sudetis - 100% medvilne smile.gif

danesoj tikrai nera normalaus trikotazo.. medvilninio balto yra vilniuje prie kalvariju turgaus, arba reiktu gariunuose iskot

bet *dika* teisingai sako - pasiziurinekit ka galime panaudoti is namu  bigsmile.gif

as kur idejau ebejaus nuoroda tai ten raso kad 100% medvile, kazi pirkt ar ne. p.s. as ne i slietuvos tai man butu kaip ir lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2013 01 07, 18:40)
as kur idejau ebejaus nuoroda tai ten raso kad 100% medvile, kazi pirkt ar ne. p.s. as ne i slietuvos tai man butu kaip ir lengviau smile.gif

ten ne trikotazas schmoll.gif knit cotton ziurek kad butu
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 01 07, 15:41)
ten ne trikotazas  schmoll.gif  knit cotton ziurek kad butu

mm ok smile.gif aciu
Atsakyti
Sveikos auksarankes! ax.gif
Prijunkit ir mane prie savo gretu. bigsmile.gif
Atsakyti

1. As ir Morka
2. Une
3. Monikule...