Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

Mama_gulbe, ar kalbi apie online siuvina ar gyvai? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip faina, tokią temą užmačiau thumbup.gif thumbup.gif

Vakar iki išnaktų sėdėjau ir siuvau pirmąją. Visai smagu buvo, ypač plaukus narplioti patiko flirt.gif
Liko tik rūbelius pasiūti.
Bet kas keisčiausia, kad mano vyresnėlė, visai nemėgstanti lėlių kaip pasistvėrė tą mažutėlę, prisiglaudė, myluoja, bučiuoja wub.gif wub.gif wub.gif net susilydžiau. Mažesnioji tai visas lėles mėgsta, tai nieko nuostabaus,, bet kai mažiausia pradėjo su lėlyte šnekėt... tai net vyras nustebo. Vis tik yra joje kažkas, kas pažadina jausmų protrūkį mažiesiems...
Tai jau užsakymų tokioms turiu lotuliukas.gif O dar ir vyresnėilis berniuko užsiprašė, nes ir jam pasirodo prisireikė lotuliukas.gif

Turiu dar klausimą. Kokio dydžio gaunasi tos lėlytės pagal pirmos temos iškarpas? Aš turbūt labai netamprų audinį pasiėmiau, nes labai ji man mažytė pasirodė, visas ilgis gavosi 25 cm g.gif
Kažkaip nuotraukose jos tokios didesnės atrodo...

O tos kurios daro berniukus.. tai tik plaukus trumpus... ar ir dar kitokius "atributus" prideda?
Atsakyti
As kalbu apie siuvima ir dalijimasi kaip ka daryti cia, temuteje - taip jau siuvom sias lelytes pries... nezinau gal pora , metu smile.gif)

Kvaki- sios lelytes tikrai nuostabios, patinka ir mazai panelytei ir paaugusiai, ir net berniukam wub.gif
jokiu atributu tikrai nereikia, juk mergaitem irgi nedaromi atributai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš mielai ir nekantriai prisidėčiau prie bendro siuvimo proceso. Nes vienai nedrąsu bandyti, o norisi... blush2.gif
Atsakyti
Aš mielai prisijunčiau... 4u.gif

Vis tiek reik pasiūt, kas jau pažadėta ax.gif
Atsakyti
As irgi uz thumbup.gif
Mama gulbe, apsiimtum oraganizuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2013 01 06, 18:42)
As irgi uz  thumbup.gif
Mama gulbe, apsiimtum oraganizuoti?  4u.gif

rolleyes.gif butu gerai pagalba biggrin.gif

rasomes i sarasiuka kas dalyvaus smile.gif

1.
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 01 06, 18:06)
rolleyes.gif butu gerai pagalba  biggrin.gif

1.

1. As ir Morka (dalyvausiu tik aš lotuliukas.gif , Morka tykos ir bandys sumedžiot lotuliukas.gif )

Jei reiktų pagalbos - prisidėčiau, tik nežinau kuo blush2.gif nieko apie šitas lėlytes nenusimanau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 01 06, 19:06)
rolleyes.gif butu gerai pagalba  biggrin.gif

1.

Nu va jau turi pagalbos thumbup.gif

1.As ir Morka
2. Une
Atsakyti
une, aciu uz nuorodele. as pradzioj su klausimu, itariu reik siuvimo masina turet? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2013 01 06, 20:07)
une, aciu uz nuorodele. as pradzioj su klausimu, itariu reik siuvimo masina turet?  doh.gif

Manyciau nebutinai ,jei pasiryzus su rankomis pasikrapstineti rolleyes.gif gali gi ta masinine siule ( nezinau kaip ji vadinasi unsure.gif ) siuti..
Atsakyti
Siuvimo masina tikrai nebutina smile.gif
Atsakyti