Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

QUOTE(*dika* @ 2012 11 02, 13:37)
koks simpatiskas kudykelis wub.gif
as vakar tik 2  galvas pasiruosiau  biggrin.gif  pagalvojau iskart dvi siusiu, bus greiciau  blush2.gif kol upas yra biggrin.gif

as irgi visad dvi galvas pasiruosiu hihihi.gif bet dazniausiai antroji lelyte gimsta gerokai veliau o ne is karto

saulyte2 - labai fainuoliskas leliukas wub.gif toks tikras, kokio jis ugio>?
ir koks audinukas? nes as vis dar paieskose, siai paskutinei lelytei tai atsisiunciau tikrojo gero leliu trikotazo,...tik kaina didele doh.gif bet labai norejau isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 02 lapkričio 2012 - 20:36
Sveiki labai noriu pasisiuti kokia nors lelyte bent panasia i valdorfo, gal zinote kur vyksta kokie nors siuvimo kursai?
Atsakyti
QUOTE(ashtina @ 2012 11 10, 22:32)
Sveiki labai noriu pasisiuti kokia nors lelyte bent panasia i valdorfo, gal zinote kur vyksta kokie nors siuvimo kursai?

Perziurek pamokeles 4u.gif tikrai bus aisku wink.gif
Atsakyti
bigsmile.gif

pasiuvau pirmaji savo lelinuka berniuka wub.gif

pasirodau

user posted image

Atsakyti
Superine wub.gif
Atsakyti
labai mielas wub.gif
Atsakyti
Aciu wub.gif siaip buvo labai smagu daryti toki trumpaplauki pasisiauseli
Atsakyti
ačiū wub.gif

dar pora gražuolių wub.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Mergaites, o gal zinot kur kokius kurselius, kur mokina tokias lelytes siuti?
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2012 12 27, 13:59)
Mergaites, o gal zinot kur kokius kurselius, kur mokina tokias lelytes siuti?

Kažkaip tokių kursų neteko girdėt... bet galvoju gal reiktų padaryti vėl bendrą siuvimą su pamokėlėm bigsmile.gif bigsmile.gif ar atsirastų norinčių bigsmile.gif bigsmile.gif

mano dvi naujos lėlytės wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
kokia grazi paskutine lelyte wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 12 30, 11:17)
Kažkaip tokių kursų neteko girdėt... bet galvoju gal reiktų padaryti vėl bendrą siuvimą su pamokėlėm  bigsmile.gif  bigsmile.gif  ar atsirastų norinčių  bigsmile.gif  bigsmile.gif

mano dvi naujos lėlytės  wub.gif

As tikrai prisijungciau i tokia pamokele bigsmile.gif Jeigu kaina labai nesikandziotu ir atsirastu dar norinciu - brukstelkit man, busiu dekinga wub.gif
Atsakyti