Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

QUOTE(mama_gulbe @ 2012 04 15, 12:39)
mano nauja  wub.gif

mama_gulbe, Braskyte nepakartojama...jau tooookia meilute, mmmmm 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Kokia ugniaplauke wub.gif ir drabuzelis flirt.gif
Atsakyti
aciu uz pagyrimus Braskytei wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
kam aktualu,tai Vilniuje Danesoje radau vasikine kreidele tinkancia zandukams, ir jos kaina tik 1 Lt bigsmile.gif , isbandysiu - parasysiu rezultata

Atsakyti
Mano spintoje dar paslėpta sūnaus lėlytė. Jis kategoriškai nepripažino, kad tai lėlė, nes ji - berniukas .
Nykštukas Kuzia (asociacijos su senuoju multiku). Reikės nufotografuoti ir įkelsiu temelėje, nes tai dailininkės darbas, turintis tikrai meninę vertę. Vien akis piešiant, panaudotos 7 tekstilinių dažų spalvos.

Merginos, o man klausimas, kodėl jūs jas vadinate valdorfo lėlėmis?
Juk mes turime labai gražų autentišką, tik Lietuvai reikšmingą pavadinimą - skudurinės Onutės. thumbup.gif
Atsakyti
nes kaip yra Teddy meskiukai ir ju siuvimo technologija,tai yra ir Valdorfo leles smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 24 spalio 2012 - 14:14
Na gal trečias kartas nemeluos. Bandau šitoj temoj paklaust, tik nevykit lauk blush2.gif

Mačiau čia jau kelias nuorodėles apie veidelių paišymą, dar pasiskaitinėsiu, bet vis dėlto kokius dažus geriausia naudoti - akrilinius, pastelinius ar tekstilinius? Kokius naudojat jūs, gal galit pakomentuot pliusus, minusus? 4u.gif
Atsakyti

kazkaip aprimo temute g.gif

del paisymo tai gal su tekstiliniais, ne vistiek ji tam labiau pritaikyti g.gif

mano nauja melynake wub.gif

user posted image

Atsakyti
grazuole ilgaplauke wub.gif
as kaip tik sendien badau pirstus siudama lele biggrin.gif tikiuosi greitai "gims " tik nezinau kas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dika*: 01 lapkričio 2012 - 23:16
QUOTE(*dika* @ 2012 11 02, 00:16)
grazuole ilgaplauke  wub.gif
as kaip tik sendien badau pirstus siudama lele  biggrin.gif  tikiuosi greitai "gims " tik nezinau kas  rolleyes.gif

bigsmile.gif oi smagu, manau gims grazuole arba grazuoliukas thumbup.gif as dar niekad nesu siuvusi leliuko berniuko, bet jau irgi mastau kad reikia i kompanija ir jo biggrin.gif

Atsakyti
ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2012 11 02, 12:38)

koks simpatiskas kudykelis wub.gif
as vakar tik 2 galvas pasiruosiau biggrin.gif pagalvojau iskart dvi siusiu, bus greiciau blush2.gif kol upas yra biggrin.gif
Atsakyti