Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

O jau visu lelyciu grazumas! wub.gif
didziausios pagyros thumbup.gif

Skaiciau skaiciau temas, taciau kazkaip neuzmaciau, kur tinkama vilna kamsalui gauti doh.gif Jei nesunku, brukstelkit, kur Vilniuje galima gauti, ar is kitur parsisiusti? Aciu aciuks.gif

Nes sugalvojau ir as lelyciu pasiuti savo vaikiukams bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Hoveja,2012 03 15, 15:31]

gal kuri naudojat Majaus karsyklos (Skriaudziuose) vilna, kokia kokybe?
Atsakyti
Laba diena,

oioioi kiek metu neberasiau cia i sm. Bet jus paskaiciau.
Aciu zizuzi uz pamokas, pagal ja ir kt norvegiskus Isolde Gram ir kt patarimus ir sukuriau Adele.

Jus esate Super! Linkejimai!

Labai norejau ideti nuotrauku, bet kad as atsiminciau kai jas ikelti... et

kur internete paprastu budu galime ikelti nuotraukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lape_snape: 16 kovo 2012 - 13:42
as keliu per radikal.ru 4u.gif
Atsakyti
Mamule13, laimikas, mama_gulbe, Lace - labai gražių lėlyčių prisiuvot. wub.gif

Lape_snape
, aš irgi keliu per radikal.ru. Arba per fotki.com. Ir labai smalsu pamatyti Adelę.

O čia viena iš maniškių.
user posted image

Atsakyti
wub.gif labai grazios tavo lelytes Rugine thumbup.gif
ir akytes ir zandukai wub.gif wub.gif

as nerandu tinkamo kuno spalvos audinuko unsure.gif balto tai yra , norisi kokio rudesnio g.gif
Atsakyti
Pasigirsiu ir aš savo pirmąja lėle (tos, kurias siuvau būdama 10 metų, nesiskaito biggrin.gif ). Tiesą sakant, standarto nelabai atitinka, nes "valdorfinė" tik galvos forma. Sunkiausias momentas buvo kaklo suraukimas (kad raukšlių kuo mažiau liktų - dėl tos priežasties atsirado siūlė ant smakro). Kojinės ne į temą, nes tik tokias tinkamas radau. Batukai ir suknytė mano siūti.
Bet lėlytė man labai miela smile.gif
user posted image
Atsakyti
tikrai kad labai wub.gif pirstukai ir plaukuciai graziai padaryti...patiko labai...
Atsakyti
Saulala labai graži lėlytė wub.gif
Atsakyti
saulala thumbup.gif sauni lelyte, tokia rami kukli atrodo wub.gif ir pirsteliai bigsmile.gif thumbup.gif

Mano darbai
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyras, labai smagu, kad ne tik man patinka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jau gerus metelius lankausi sioje temoje, vis ziurineju Jusu nepakartojamus darbelius smile.gif Pagaliau ir pati igavau drasos nuveikti kazka grazaus smile.gif
Rodausi, ka sukuriau:
user posted image

user posted image

Pirmaja siuvau savo duktereciai, o antraja savo mazytei coliukei dukrytei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlius: 29 kovo 2012 - 11:22