Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

QUOTE(Mamule13 @ 2012 03 02, 20:15)
tie kudikiai man ir labai patinka, kaupiuosi pabandyt pasiut  lotuliukas.gif  as rankomis viska siuvu, butu gerai siuvimo masina....  g.gif

o rubeliai? smile.gif
Atsakyti
taip pat rankomis siuti smile.gif
Atsakyti
Ir as pasiuvau dar viena lelyte, tik galvoju ar nesuklydau su proporcijom unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
labai grazhi lelyte, laimik 4u.gif jei pridengtum pechius ar paleistum plaukus, ishkart kitokios tos proporcijos atrodytu mirksiukas.gif
Nors mane irgi visada erzina, kad ta kuna labai sunku prognozuot doh.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif As cia pati ta iskarpa braiziausi, tai gal ir suklydau truputi, nes siaip trikotazas tai toks storokas, tai kemsant vistiek nelabai keiciasi proporcijos.
Atsakyti
laimik, fainuole lelyte, patinka, kad nyksciukus turi biggrin.gif kita mano lelytei butinai bus su nyksciais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laimikas - labai linksma pasisiausele wub.gif , rubeliu man noretusi ryskesniu bigsmile.gif
ir proprcijos man visai gerai atrodo, nes tokia "plati" atrodo nes gal rankytes i salis , o siaip mabai daili wub.gif

mano nauja strazdane

user posted image

user posted image
Atsakyti
miela strazdane wub.gif sakykit, o kokio ugio jusu lelytes?
Atsakyti
QUOTE(Mamule13 @ 2012 03 12, 16:08)
miela strazdane  wub.gif  sakykit, o kokio ugio jusu lelytes?

si ~ 54 cm bet kaskart kitokio ugio gaunasi, nes pirma padarau galva, tada atitinkamai jau ziuriu kuneli rolleyes.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš prisiruošiau aprengti savąją lėlytę blush2.gif Susipažinkite - Pepilota hi.gif

user posted image
Atsakyti
wub.gif labai grazi rausvaplauke wub.gif
Atsakyti
labai grazi Pepilota wub.gif thumbup.gif
Atsakyti