sveikos
na ir vargstu as su ta lele,bet jau reikes dabaigti... akytes ir lupeles sunku be mazgu padaryti...su plaukais isvis tragedija...
dar karta isitikinau kaip svarbu geros ir kokybiskos medziagos, nes mano trikotazas maikinis kaip sakant...ir kaklas rauksletas...
drabuzeliu nesiusiu, bandziau, bet irsta per siules, o masinos neturiu, radau tokia suknyte, patobulinsiu ir uzvilgsiu...batukai nert neiseina zodziu ne mano darbas siuti lele
ikeliu tik veiduka, kol neaprengta ir kojytes truksta, nes pritrukau vilnos...
nu kazkokia meme man gavosi ta lele, kitu tokios besisypsancios, o man tas lankiukas nesigauna tik tiesi linija aj zodziu...
Dabar jau nesusilaikysiu, dėl tokios neteisybės. Juk visos lėlės gražios, kai kuriamos su meile, noru, ir geromis mintimis. Todėl:
xiuke, sveikinu su pirmąja lėlyte. Šaunuolė. Labai gerai gavosi. Ir nereikia taip priekabiai žiūrėti į savo pirmąjį darbą. Pasiraukšlėjęs kakliukas man nekrenta į akis, nes šelmiška šukuosena ir plaukų spalva sukuria labai gerą nuotaiką. Ir šypsosi man tavo lėliukas, tikrai šypsosi. Arba mano fantazija, kaip ir vaiko, kuriam šią lėlytę skiri. Vaikas juk įžvelgs ir šypseną, ir ašaras, ir susimąstymą tada, kai to norės, priklausomai nuo jo pačio nuotaikos ir žaidimo siužeto.
Skruostukus gali paraudoninti paprasčiausia vaikiška kreidele, jei neturi bičių vaško kreidelės. Paspalvink popierių, o tada su juo patrink skruostus, tik nepadaugink. Pamatysi, lėlytė bus gyvesnė, išraiškingesnė, gal ir pati įžvelgsi kokį grožį sukūrei.
Dar kartą noriu pagirti, xiuke, man tavo lėlė GRAŽI.
xiuke, sveikinu su pirmąja lėlyte. Šaunuolė. Labai gerai gavosi. Ir nereikia taip priekabiai žiūrėti į savo pirmąjį darbą. Pasiraukšlėjęs kakliukas man nekrenta į akis, nes šelmiška šukuosena ir plaukų spalva sukuria labai gerą nuotaiką. Ir šypsosi man tavo lėliukas, tikrai šypsosi. Arba mano fantazija, kaip ir vaiko, kuriam šią lėlytę skiri. Vaikas juk įžvelgs ir šypseną, ir ašaras, ir susimąstymą tada, kai to norės, priklausomai nuo jo pačio nuotaikos ir žaidimo siužeto.
Skruostukus gali paraudoninti paprasčiausia vaikiška kreidele, jei neturi bičių vaško kreidelės. Paspalvink popierių, o tada su juo patrink skruostus, tik nepadaugink. Pamatysi, lėlytė bus gyvesnė, išraiškingesnė, gal ir pati įžvelgsi kokį grožį sukūrei.
Dar kartą noriu pagirti, xiuke, man tavo lėlė GRAŽI.
pritariu Ruginei, labai smagi lelyte ir nosiukas koks grazus gavosi
xiuke, labai miela lelyte, tokia silta
Mergaites, kokiu grazuoliu lelyciu vel prikelet
Antroji mano lelyte
Nezinau, bet mano leles man atrodo kudokos kazkokios, noreciau tokias putlesnes padaryt. niu gal su trecia pasiseks, bandysiu pagal kitokia schema siuti. Labai laukiu jusu, profiu, ivertinimo. negailekit kritikos...
Nezinau, bet mano leles man atrodo kudokos kazkokios, noreciau tokias putlesnes padaryt. niu gal su trecia pasiseks, bandysiu pagal kitokia schema siuti. Labai laukiu jusu, profiu, ivertinimo. negailekit kritikos...
QUOTE(Mamule13 @ 2012 03 02, 18:50)
bandysiu pagal kitokia schema siuti. Labai laukiu jusu, profiu, ivertinimo. negailekit kritikos...
man tai labai fainas leliukas, tox paprastas...rubeliai tinkantys...o trikotazas cia pas Jus specialus?kam skirtos bus leles?jei jau ir 3iai ruosiates
QUOTE(xiuke @ 2012 03 02, 18:20)
man tai labai fainas leliukas, tox paprastas...rubeliai tinkantys...o trikotazas cia pas Jus specialus?kam skirtos bus leles?jei jau ir 3iai ruosiates
trikotazas paprastas, tikrai ne tas specialus valdorfo lelytems. pirmaja padariau savo sunui, o si antra kitam berniukui, kurio nepazystu, mama paprase pasiut savo drauges anukui. o trecia darysiu del to, kad noriu kita schema isbandyt. manau siusiu jau mergaite, nes iki siol du berniukai buvo ir siaip man patinka siuti sitas lelytes
QUOTE(Mamule13 @ 2012 03 02, 19:31)
trikotazas paprastas, tikrai ne tas specialus valdorfo lelytems. pirmaja padariau savo sunui, o si antra kitam berniukui, kurio nepazystu, mama paprase pasiut savo drauges anukui. o trecia darysiu del to, kad noriu kita schema isbandyt. manau siusiu jau mergaite, nes iki siol du berniukai buvo ir siaip man patinka siuti sitas lelytes
viska smagu isbandyt, maciau Valdorfo tuos kudikius su lenktom kojom, bet, dar nesirysiu...fainai jei yra siuvimo masina, greiciau itariu procesas einasi...
tie kudikiai man ir labai patinka, kaupiuosi pabandyt pasiut as rankomis viska siuvu, butu gerai siuvimo masina....