Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

sveikos 4u.gif
na ir vargstu as su ta lele,bet jau reikes dabaigti... doh.gif akytes ir lupeles sunku be mazgu padaryti...su plaukais isvis tragedija...
dar karta isitikinau kaip svarbu geros ir kokybiskos medziagos, nes mano trikotazas maikinis kaip sakant...ir kaklas rauksletas...
drabuzeliu nesiusiu, bandziau, bet irsta per siules, o masinos neturiu, radau tokia suknyte, patobulinsiu ir uzvilgsiu...batukai nert neiseina doh.gif zodziu ne mano darbas siuti lele ax.gif
ikeliu tik veiduka, kol neaprengta ir kojytes truksta, nes pritrukau vilnos...
nu kazkokia meme man gavosi ta lele, kitu tokios besisypsancios, o man tas lankiukas nesigauna tik tiesi linija doh.gif aj zodziu...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 21 vasario 2012 - 14:24
Dabar jau nesusilaikysiu, dėl tokios neteisybės. biggrin.gif Juk visos lėlės gražios, kai kuriamos su meile, noru, ir geromis mintimis. Todėl:
xiuke, sveikinu su pirmąja lėlyte. Šaunuolė. Labai gerai gavosi. Ir nereikia taip priekabiai žiūrėti į savo pirmąjį darbą. Pasiraukšlėjęs kakliukas man nekrenta į akis, nes šelmiška šukuosena ir plaukų spalva sukuria labai gerą nuotaiką. Ir šypsosi man tavo lėliukas, tikrai šypsosi. Arba mano fantazija, kaip ir vaiko, kuriam šią lėlytę skiri. Vaikas juk įžvelgs ir šypseną, ir ašaras, ir susimąstymą tada, kai to norės, priklausomai nuo jo pačio nuotaikos ir žaidimo siužeto. wub.gif
Skruostukus gali paraudoninti paprasčiausia vaikiška kreidele, jei neturi bičių vaško kreidelės. Paspalvink popierių, o tada su juo patrink skruostus, tik nepadaugink. Pamatysi, lėlytė bus gyvesnė, išraiškingesnė, gal ir pati įžvelgsi kokį grožį sukūrei. mirksiukas.gif

Dar kartą noriu pagirti, xiuke, man tavo lėlė GRAŽI. 4u.gif

Atsakyti
pritariu Ruginei, labai smagi lelyte ir nosiukas koks grazus gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 21 vasario 2012 - 15:19
nu aciu merginos 4u.gif
baigiau savo lele...svarbu dukrytei patinka...kai viskas pasidare, biskiuka pagrazejo jin man, bet kliurku vaj vaj kiek doh.gif bet cia technikos dalykas manau ir geresniu medziagu reiktu...
nosiukas is sagutes, prisiuta ji...tiek kad neturejau baltos blush2.gif

ikeliu:

user posted image
kazkiek panasi i dukryte gavosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 21 vasario 2012 - 18:52
xiuke, labai miela lelyte, tokia silta thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, kokiu grazuoliu lelyciu vel prikelet thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos lėlyčių fėjos smile.gif
niekur nesugebu rasti kokias medžiagas naudojat (odai) siūdamos lėles ir kur jas perkate..padėkit smile.gif
Atsakyti
Antroji mano lelyte
user posted image
Nezinau, bet mano leles man atrodo kudokos kazkokios, noreciau tokias putlesnes padaryt. niu gal su trecia pasiseks, bandysiu pagal kitokia schema siuti. Labai laukiu jusu, profiu, ivertinimo. negailekit kritikos... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamule13 @ 2012 03 02, 18:50)
bandysiu pagal kitokia schema siuti. Labai laukiu jusu, profiu, ivertinimo. negailekit kritikos...  biggrin.gif

man tai labai fainas leliukas, tox paprastas...rubeliai tinkantys...o trikotazas cia pas Jus specialus?kam skirtos bus leles?jei jau ir 3iai ruosiates 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 03 02, 18:20)
man tai labai fainas leliukas, tox paprastas...rubeliai tinkantys...o trikotazas cia pas Jus specialus?kam skirtos bus leles?jei jau ir 3iai ruosiates 4u.gif

trikotazas paprastas, tikrai ne tas specialus valdorfo lelytems. pirmaja padariau savo sunui, o si antra kitam berniukui, kurio nepazystu, mama paprase pasiut savo drauges anukui. o trecia darysiu del to, kad noriu kita schema isbandyt. manau siusiu jau mergaite, nes iki siol du berniukai buvo smile.gif ir siaip man patinka siuti sitas lelytes
Atsakyti
QUOTE(Mamule13 @ 2012 03 02, 19:31)
trikotazas paprastas, tikrai ne tas specialus valdorfo lelytems. pirmaja padariau savo sunui, o si antra kitam berniukui, kurio nepazystu, mama paprase pasiut savo drauges anukui. o trecia darysiu del to, kad noriu kita schema isbandyt. manau siusiu jau mergaite, nes iki siol du berniukai buvo smile.gif ir siaip man patinka siuti sitas lelytes

viska smagu isbandyt, maciau Valdorfo tuos kudikius su lenktom kojom, bet, dar nesirysiu...fainai jei yra siuvimo masina, greiciau itariu procesas einasi...
Atsakyti
tie kudikiai man ir labai patinka, kaupiuosi pabandyt pasiut lotuliukas.gif as rankomis viska siuvu, butu gerai siuvimo masina.... g.gif
Atsakyti