Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

QUOTE(Mamule13 @ 2012 02 16, 22:48)
Sveika, va cia labai daug schemuciu rasi ir ne tik lelyciu zaislu schemos
Papildyta:
As savo lelyte jau pasiuvau, liko tik aprengti  thumbup.gif

perziuresiu... 4u.gif dabar issikirpau schemutes rastas sm, su kojytem ir bambyte neaiskumai doh.gif ir kaip suprantu kunelio tokio nera, jis daromas is isorines dalies lelytes schemos?
jau mintse zinau kaip atrodys lele, bet kaip igyvendint... biggrin.gif
Atsakyti
bandysiu siuti pagal sm patarimus, nes uzsienietiskuose parodytuose schemutese tai kunelis su kojytem kartu...
o sakykit rubelius is savo fantazijos siunat?
gaila masinos neturiu, tex viska rankomis siuti... 4u.gif
Atsakyti
taip kunelis is isorines dalies. po truputi po truputi igyvendinsi thumbup.gif o kokie neaiskumai kyla del kojyciu ir bambytes, gal galesiu kazkuo padeti?
as tai rubelius is savos fantazijos siunu, mazdaug pasiziurejau kaip ten kas, bandziau schemuciu ieskot, bet matau, kad pagal save man geriau gaunasi lotuliukas.gif
rodausi savo lele
biskuti manau kuna per ilga padariau tai kojytes man trumpokos atrodo... ka jus manot?
Atsakyti
QUOTE(Mamule13 @ 2012 02 17, 13:05)
taip kunelis is isorines dalies. po truputi po truputi igyvendinsi  thumbup.gif  o kokie neaiskumai kyla del kojyciu ir bambytes, gal galesiu kazkuo padeti?
as tai rubelius is savos fantazijos siunu, mazdaug pasiziurejau kaip ten kas, bandziau schemuciu ieskot, bet matau, kad pagal save man geriau gaunasi  lotuliukas.gif
rodausi savo lele
biskuti manau kuna per ilga padariau tai kojytes man trumpokos atrodo... ka jus manot?

visai nebloga lelyte

kunas ir kojytes as darau 1.5 galvytes matmens mazdaug smile.gif

Atsakyti
taip graziai te susiuta prie kakliuko thumbup.gif
nu bandysiu kokia iseis tokia...ir nosyte neaisku, bet kai darysiu viska palei schemutes aprasytas, jau susikarpiau...o kaip jus tuos zandukus paraudoninat?
dukrytei parodziau, jau sako noriu wub.gif miegosiu su ja, tai dbr turiu siuti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 02 17, 16:08)
taip graziai te susiuta prie kakliuko thumbup.gif
nu bandysiu kokia iseis tokia...ir nosyte neaisku, bet kai darysiu viska palei schemutes aprasytas, jau susikarpiau...o kaip jus tuos zandukus paraudoninat?
dukrytei parodziau, jau sako noriu wub.gif miegosiu su ja, tai dbr turiu siuti doh.gif

as darau sunui lele, vyr.lyties bus smile.gif tai zandu neraudoninsiu, bet ir man idomu, su kuo jie uzraudoninti???
Atsakyti
na stai lele su rubeliais
Atsakyti
Mamule13, xiuke, skruostus lėlėms raudoninu bičių vaško kreidelėmis. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Ruginė,2012 02 17, 23:28]
Mamule13, xiuke, skruostus lėlėms raudoninu bičių vaško kreidelėmis. 4u.gif

jei lėlę plausi ar nenusiplaus kreidelė?
Atsakyti
saulyte2, nesudėtinga ir vėl paraudoninti, kai išplovus nublunka. mirksiukas.gif
Juk tai medžiaginės lėlės, jei vaikai jas labai myli, anksčiau ar vėliau tenka kurią nors vietą "paremontuoti". smile.gif Išskalbti, iššukuoti, užadyti, na ir parausvinti.
Atsakyti
o kur perkat ta kreidele?
Atsakyti
oj sunkiai sekais siuti doh.gif smile.gif jetau jetau smile.gif
su rubeliais bus beda, kazka reikes mastyti, nes nera tinkamu medziagyciu namie...
Atsakyti