Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

mergaiciukes gal kada ir raste, bet pasakykit prsau kur perkat audinius leliu kuneliui 4u.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
audinuku tinkamau ieskot kiekvienoje audiniu parduotuveje, tik paizurek kad butu storesnis, tampresnis trikotazas

mano nauja lelyte wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ir mano pirmoji Valdorfo lelyte, rubeliai dar nepasiuti, vienoje nuotraukoje sijona matuojasi, kitoje dukros marskinelius smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 01 26, 13:09)
audinuku tinkamau ieskot kiekvienoje audiniu parduotuveje, tik paizurek kad butu storesnis, tampresnis trikotazas
mano nauja lelyte  wub.gif

kokia grazuole wub.gif
Atsakyti
labai graži lėlytė wub.gif man plaukai patinka, kaip juos padarei?
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2012 02 10, 20:54)
labai graži lėlytė  wub.gif  man plaukai patinka, kaip juos padarei?

aciu

plaukucius dariau pagal pamokele, kuri buvo sioj temutej kazkada - nuneriau pradzioj "kepuryte" tada jau prisiuvau ir ant jos veriau plaukucius , tokiu budu plaukuciai kaip tikri atrodo, tik ju laaabai daug, bet galima visaip formuot sukuosenas wub.gif

va sitoj nuotraukelej parodyta kaip tie plaukuciai daug maz darosi

user posted image

laimikas - labai smagi lelyte, man labai patinka audinukas kunelio, as tokio nerandu ,norisi ne baltos o tokios kuno spalvos lelytes , gal pasakysi kur toki audinuka radai?

perle70 - aciu 4u.gif
Atsakyti
As tai dovanu gavau, bet cia pirktas ne LT is specializuotos parduotuves, specialiai Valdorfo lelems. Kur tiksliai nezinau.
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2012 01 16, 20:00)
mergaiciukes gal kada ir raste, bet pasakykit prsau kur perkat audinius leliu kuneliui  4u.gif  aciu  4u.gif

http://www.dewitteengel.nl/en-63 nepigios bet labai labai geros medžiagos. Turiu ju medžiaga nusipirkus, nepalygint su jokiom LT randamom trikotažinėm medžiagom - tampri, stora, nepersišviečia. Prikau iš etsy.com, bet dabar ta parduotuvė nebeveikia, bet manau, kad galima ir per šį puslapį nusipirkt. Verta kokiam etsy bandyt ieškot "doll skin fabric", tikrai specialiai tam pritaikyta medžiaga bus nepalyginamai geresnė už paprastus trikotažus.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2012 02 12, 15:39)
http://www.dewitteengel.nl/en-63 nepigios bet labai labai geros medžiagos. Turiu ju medžiaga nusipirkus, nepalygint su jokiom LT randamom trikotažinėm medžiagom - tampri, stora, nepersišviečia. Prikau iš etsy.com, bet dabar ta parduotuvė nebeveikia, bet manau, kad galima ir per šį puslapį nusipirkt. Verta kokiam etsy bandyt ieškot "doll skin fabric", tikrai specialiai tam pritaikyta medžiaga bus nepalyginamai geresnė už paprastus trikotažus.

rolleyes.gif aciu uz pasidalinima, manau reikes uzsisakyti, nes turejau nemaza gabaliu is "fabriko" uzsienietisko trikotazo, bet balto, kaip tu ir sakiai, storas, tmaprus ir nepersisviecia thumbup.gif

Atsakyti
nuostabios man sitos leles wub.gif jusu visu lelytes labai grazios, saunuoles 4u.gif
vakar sedejau ir perziurejau visas tris temutes apie lelytes sitas, tai jau taip uzsidegus pasiut... jau susiveikiau trikotazo ir vilnos, snd turetu privest tai jau kibsiu i darbus. lele bus skirta suneliui, tai darysim vyr.lyties lotuliukas.gif nekantrauju pradet...
Atsakyti
sveikos 4u.gif
skaitau Jusu temute, norisi r man pabandyti, nuo paprasciausios lelytes smile.gif

info paziurejau, kaip siuti ir pan...bet gal kuri turt iskarpas su visais ismatavimais? ar cia paciai jau reikia braizytis ir matuotis, ar kazkur yra ta iskarpele? kas zinot imeskit nuorodele ar i az parasykit mirksiukas.gif aciu 4u.gif

nes siuvimui jau viska susipirkau... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 16 vasario 2012 - 20:34
QUOTE(xiuke @ 2012 02 16, 21:33)
sveikos 4u.gif
skaitau Jusu temute, norisi r man pabandyti, nuo paprasciausios lelytes smile.gif

info paziurejau, kaip siuti ir pan...bet gal kuri turt iskarpas su visais ismatavimais? ar cia paciai jau reikia braizytis ir matuotis, ar kazkur yra ta iskarpele? kas zinot imeskit nuorodele ar i az parasykit mirksiukas.gif aciu 4u.gif

nes siuvimui jau viska susipirkau... smile.gif

Sveika, va cia labai daug schemuciu rasi ir ne tik lelyciu zaislu schemos
Papildyta:
As savo lelyte jau pasiuvau, liko tik aprengti thumbup.gif
Atsakyti