mergaiciukes gal kada ir raste, bet pasakykit prsau kur perkat audinius leliu kuneliui aciu
audinuku tinkamau ieskot kiekvienoje audiniu parduotuveje, tik paizurek kad butu storesnis, tampresnis trikotazas
mano nauja lelyte
mano nauja lelyte
Ir mano pirmoji Valdorfo lelyte, rubeliai dar nepasiuti, vienoje nuotraukoje sijona matuojasi, kitoje dukros marskinelius
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 01 26, 13:09)
audinuku tinkamau ieskot kiekvienoje audiniu parduotuveje, tik paizurek kad butu storesnis, tampresnis trikotazas
mano nauja lelyte
mano nauja lelyte
kokia grazuole
labai graži lėlytė man plaukai patinka, kaip juos padarei?
QUOTE(saulyte2 @ 2012 02 10, 20:54)
labai graži lėlytė man plaukai patinka, kaip juos padarei?
aciu
plaukucius dariau pagal pamokele, kuri buvo sioj temutej kazkada - nuneriau pradzioj "kepuryte" tada jau prisiuvau ir ant jos veriau plaukucius , tokiu budu plaukuciai kaip tikri atrodo, tik ju laaabai daug, bet galima visaip formuot sukuosenas
va sitoj nuotraukelej parodyta kaip tie plaukuciai daug maz darosi
laimikas - labai smagi lelyte, man labai patinka audinukas kunelio, as tokio nerandu ,norisi ne baltos o tokios kuno spalvos lelytes , gal pasakysi kur toki audinuka radai?
perle70 - aciu
As tai dovanu gavau, bet cia pirktas ne LT is specializuotos parduotuves, specialiai Valdorfo lelems. Kur tiksliai nezinau.
QUOTE(pincius @ 2012 01 16, 20:00)
mergaiciukes gal kada ir raste, bet pasakykit prsau kur perkat audinius leliu kuneliui aciu
http://www.dewitteengel.nl/en-63 nepigios bet labai labai geros medžiagos. Turiu ju medžiaga nusipirkus, nepalygint su jokiom LT randamom trikotažinėm medžiagom - tampri, stora, nepersišviečia. Prikau iš etsy.com, bet dabar ta parduotuvė nebeveikia, bet manau, kad galima ir per šį puslapį nusipirkt. Verta kokiam etsy bandyt ieškot "doll skin fabric", tikrai specialiai tam pritaikyta medžiaga bus nepalyginamai geresnė už paprastus trikotažus.
QUOTE(Pupeliukas @ 2012 02 12, 15:39)
http://www.dewitteengel.nl/en-63 nepigios bet labai labai geros medžiagos. Turiu ju medžiaga nusipirkus, nepalygint su jokiom LT randamom trikotažinėm medžiagom - tampri, stora, nepersišviečia. Prikau iš etsy.com, bet dabar ta parduotuvė nebeveikia, bet manau, kad galima ir per šį puslapį nusipirkt. Verta kokiam etsy bandyt ieškot "doll skin fabric", tikrai specialiai tam pritaikyta medžiaga bus nepalyginamai geresnė už paprastus trikotažus.
aciu uz pasidalinima, manau reikes uzsisakyti, nes turejau nemaza gabaliu is "fabriko" uzsienietisko trikotazo, bet balto, kaip tu ir sakiai, storas, tmaprus ir nepersisviecia
nuostabios man sitos leles jusu visu lelytes labai grazios, saunuoles
vakar sedejau ir perziurejau visas tris temutes apie lelytes sitas, tai jau taip uzsidegus pasiut... jau susiveikiau trikotazo ir vilnos, snd turetu privest tai jau kibsiu i darbus. lele bus skirta suneliui, tai darysim vyr.lyties nekantrauju pradet...
vakar sedejau ir perziurejau visas tris temutes apie lelytes sitas, tai jau taip uzsidegus pasiut... jau susiveikiau trikotazo ir vilnos, snd turetu privest tai jau kibsiu i darbus. lele bus skirta suneliui, tai darysim vyr.lyties nekantrauju pradet...
sveikos
skaitau Jusu temute, norisi r man pabandyti, nuo paprasciausios lelytes
info paziurejau, kaip siuti ir pan...bet gal kuri turt iskarpas su visais ismatavimais? ar cia paciai jau reikia braizytis ir matuotis, ar kazkur yra ta iskarpele? kas zinot imeskit nuorodele ar i az parasykit aciu
nes siuvimui jau viska susipirkau...
info paziurejau, kaip siuti ir pan...bet gal kuri turt iskarpas su visais ismatavimais? ar cia paciai jau reikia braizytis ir matuotis, ar kazkur yra ta iskarpele? kas zinot imeskit nuorodele ar i az parasykit aciu
QUOTE(xiuke @ 2012 02 16, 21:33)
sveikos
Sveika, va cia labai daug schemuciu rasi ir ne tik lelyciu zaislu schemos
Papildyta:
As savo lelyte jau pasiuvau, liko tik aprengti