mano nauja lėlytė
kokia grazute ir sukuosena
o zanduku ruzavuma is audinuko ar padazyta? neiziuriu
o zanduku ruzavuma is audinuko ar padazyta? neiziuriu
ačiū mama-gulbe, žandukai padažyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 11 29, 12:52)
ačiū mama-gulbe, žandukai padažyti
nuostabi lelyte saulyte2
o kuo zandukus dazei?
rodau savo lelyte su kirpciukais
"Adelytės lėlytė"
"Adelytės lėlytė"
saulyte2 - labai graži lėlytė. Patinka man visiškai viskas joje. Nuo plaukų iki duobučių keliukuose.
mama_gulbe - kaip visada miela ir jauki mergytė-lėlytė, o tie pirščiukai ant rankyčių ir kojyčių .
Galima ir aš parodysiu?
---
Mano pomėgis - siūtos lėlės
mama_gulbe - kaip visada miela ir jauki mergytė-lėlytė, o tie pirščiukai ant rankyčių ir kojyčių .
Galima ir aš parodysiu?
---
aciu Rugine
labai grazi tavoji garbane
as ir noriu garbane padaryt, bet kazkaip siuliuku neuzmatau, reikes geriau paieskoti
as ir noriu garbane padaryt, bet kazkaip siuliuku neuzmatau, reikes geriau paieskoti
labai lelytes...
patarkit, kur ta trikotaza perkat?
nusipirkau is devetu maikute, bet nk dar nedarau...audiniu parduotuvej uzmaciua trikotazo(jis toks plonas, tamprus???), bet ten spalvotas, vienspalvio nemaciau, o jusiskes lelytes tokios nat kuno spalvos...
schemutes ieskotis internete?
patarkit, kur ta trikotaza perkat?
nusipirkau is devetu maikute, bet nk dar nedarau...audiniu parduotuvej uzmaciua trikotazo(jis toks plonas, tamprus???), bet ten spalvotas, vienspalvio nemaciau, o jusiskes lelytes tokios nat kuno spalvos...
schemutes ieskotis internete?
pas mane baltas, perku storesni ir kad maziau tampytusi ,
Vilniuj Danesoj
schemutes rasi ja inepatingesi pervesrt temute...viskas yra su pamokelem
Vilniuj Danesoj
schemutes rasi ja inepatingesi pervesrt temute...viskas yra su pamokelem
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 12 02, 15:53)
aciu Rugine
Bukle siūlų yra Mezgimo zonoj (sudėtis - Alpaka) ir Casa Lana (sudėtis - moheris, vilna) - bet šukuosena gaunasi labai prabangi, dėl tokių siūlų brangumo.
---
QUOTE(Ruginė @ 2011 12 03, 23:09)
Bukle siūlų yra Mezgimo zonoj (sudėtis - Alpaka) ir Casa Lana (sudėtis - moheris, vilna) - bet šukuosena gaunasi labai prabangi, dėl tokių siūlų brangumo.
---
---
del sukuosenu tai taip... bet graziai atrodo, reikes lekt paieskot
Mergaites, gal turit rubu iskapru lelytems? Dukterecia uzsiprase rubeliu savo kudikiui, as su siuvimu nelabai draugauju, tai tik pagal iskarpas ka ir sukurpciau