DISKUTUOJAME, SIŪNAME IR RODOME TOLIAU
Naudingos nuorodos:
zidudu pamokėlės
Kaip siūti lėlytę
ir dar truputį
Dar apie siuvimą
Plaukučių gamyba
Plaukučių gamyba vąšeliu
Pirštuota lėlytė
Įdomu siuvančioms ne tik Valdorfo lėlytes
Tikrai šį tą rasite savo lėlytėms: SM kuriami rūbai ir baldai lėlėms
PIRMA TEMA
ANTRA TEMA
SM AUKSARANKIŲ KŪRINUKŲ ALBUMĖLIS
Žiogeli, kokia miela lėlytė
Noriu jau ir aš antrą lėlytę siūti, tik kad jau nebeturiu laiko pradėt darbus Na, kai pagimdysiu, susidraugausim su leliuku, tada bus galima žiūrėt kažką
Noriu jau ir aš antrą lėlytę siūti, tik kad jau nebeturiu laiko pradėt darbus Na, kai pagimdysiu, susidraugausim su leliuku, tada bus galima žiūrėt kažką
Na va, Agotėlė norėjo būti žvaigžde, bet jai nepavyko pasiliko senojoj temoj
laukiam kitų lėlyčių pasirodant
laukiam kitų lėlyčių pasirodant
QUOTE(ziogelis2 @ 2011 04 12, 21:36)
na, mnao trecioji beveik baigta irgi, plaukai prie pabaigos, ir tada drabuzeliai laukia
Susipažinkite - mūsų Agotėlė
Suknelę nėrė mano dukra, tikra šaunuolė
Susipažinkite - mūsų Agotėlė
Suknelę nėrė mano dukra, tikra šaunuolė
Meilutė Agotėlė Ir dukrytė auksarankė
O jau tempai pas jus, mergaitės , kad man taip. Šiandien po pietų pradėjau plaukuoti savo lėlytę, nakčiai ir gumytę surišau
ziogeli2, lauksim ir trečios lėlytės
Kirameki , kaip tavo dukrytė, gal vis gi susidraugavo su Kuzia?
QUOTE(eling @ 2011 04 12, 23:24)
Kirameki , kaip tavo dukrytė, gal vis gi susidraugavo su Kuzia?
Pažaidžia kartais. Bet tikrai netapo mylimiausiu iš visų žaislų Kita vertus, nepasakyčiau ir šiaip, kad lėlytės yra jai mylimiausi žaislai. Gal per maža dar. Ji ten su indukais žaidžia, košes verda, bet maitina ne lėles, o mane su vyru Stato ką nors iš duplo kaladėlių... O lėles tik kartais prisimena
Agotele nuostabi
kiek iziuriu plaukucius, tai tie mazgeliai silpnai susiverzia, ar silpnai uzverziai ar tiesiog tokie siulai kurie "atsipalaiduoja" ?
kiek iziuriu plaukucius, tai tie mazgeliai silpnai susiverzia, ar silpnai uzverziai ar tiesiog tokie siulai kurie "atsipalaiduoja" ?
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 04 13, 10:43)
Agotele nuostabi
zinok tikrai, siuliukai slidoki, atsipalaiduoja mazgiukai ir man gadina vaizda... uzverziau net antra karta, ir vel atsileido..
isitikinau, kad geriausi plaukai - is vilnos. o sitie - medvilne. bet labai norejau geltonu, o tik medvilne teturejau
Vau lėlyčių naujų užderėjo. Grožiai kokie taip ir norisi kuo greičiau pabaigti.
O aš prisiregistruoju, kad lėlytę jau pasiuvau, tiksliau dvi, bet dar be plaukučių, be drabužėlių, tikiuosi spėti iki velykų
O aš prisiregistruoju, kad lėlytę jau pasiuvau, tiksliau dvi, bet dar be plaukučių, be drabužėlių, tikiuosi spėti iki velykų
QUOTE(belkaa @ 2011 04 13, 18:10)
Vau lėlyčių naujų užderėjo. Grožiai kokie taip ir norisi kuo greičiau pabaigti.
na labai laukiam pabaigtuviu, dar daug nerodytu lelyciukiu
Labas rytas!
Ar labai rimtai dirbam? Turime laiko iki šeštadienio vakaro
Aš su rūbukais užstrigusi, o tiksliau - labai sunku rasti laiko tęsti ir užbaigti. Bet labai labai pasistengsiu :ax Kaip kitom sekasi?
O, KIRAMEKI , tik dabar atkreipiau dėmesį - Nuoširdžiausi sveikinimai sulaukus
Ar labai rimtai dirbam? Turime laiko iki šeštadienio vakaro
Aš su rūbukais užstrigusi, o tiksliau - labai sunku rasti laiko tęsti ir užbaigti. Bet labai labai pasistengsiu :ax Kaip kitom sekasi?
O, KIRAMEKI , tik dabar atkreipiau dėmesį - Nuoširdžiausi sveikinimai sulaukus
QUOTE(eling @ 2011 04 18, 09:12)
ačiū ačiū