Susideliojusi mozaika, aa pas mane tokio gerio ner
Artinn toks markeris 11lt
as rema dedu ant grindu...arba ant stalo (turiu toki knyga vadinama)
Labas vakaras.
Kaip jus ireminat i paveikslus savo darbelius? Ant virsaus plastikas ar stiklas, plius remas. O kas po tuo stiklu ir silku?
Kaip jus ireminat i paveikslus savo darbelius? Ant virsaus plastikas ar stiklas, plius remas. O kas po tuo stiklu ir silku?
Didelius darbus dedu ant dviejų stalų. Čia kai dirbu su 210 cmx90 šilku
Mingailiux, brukniukas, tavi, ELlJA, naca, daivaV aciukas mergaites kad neispeiket, jums po balioneli , nuotaika is karto pakilo prisiskaicius pagyru labai man patiko tas liejimas ant silko, jau mastau ka cia dar gero padarius, idejas tai aisku kad internete semiausi, ziurinejau visokiausius paveiksliukus, niu ir kas gavosi tai matot, o klimto tie raizginiai tai grazus tai ir as neatsispyriau pazaisti bet kaip reiktu skareles kokias dideles lieti tai neisivaizduoju, kaip reikia didelius plotus suvaldyti, nacyt pas tave reikes eiti i pamokas nes tavo darbai fantastiski
ai piesta buvo su gutta konturiuku
zirziliux as tai zinok su visu remu remininkui daviau, isirinkau remukus stikla pasporta ir gavau jau ireminta darbeli, o pati remuka ant kurio buvo istemptas silkas atidave atgal remintojas
ai piesta buvo su gutta konturiuku
zirziliux as tai zinok su visu remu remininkui daviau, isirinkau remukus stikla pasporta ir gavau jau ireminta darbeli, o pati remuka ant kurio buvo istemptas silkas atidave atgal remintojas
QUOTE(aurelija_ma @ 2011 04 18, 11:49)
/zirziliux as tai zinok su visu remu remininkui daviau, isirinkau remukus stikla pasporta ir gavau jau ireminta darbeli, o pati remuka ant kurio buvo istemptas silkas atidave atgal remintojas
Aaa, supratau. Ir kiek daugmaz kainuoja toks reminimas? Kokio dydzio pas tave buvo silkas ir koks gavosi pats remas.
Panos, ponas Vidas siūlo tokį variantą
,SIULAU H DUPONT(prancuziskus) dazus 125ml. apie 25 lt.GERAI PASISKAICIOUKIT ir pamatysit,kad labai gera kaina.Jie profesionalus ir tikrai ,sake,kad net geresni uz avangard.SAKE DIRBANTYS DAUG METU PROFAI.(dabar konsultuojuos su tik su jais del nauju produktu) O del rusisku gerai pagalvokit.Dar ju buna ir po 250ml
,SIULAU H DUPONT(prancuziskus) dazus 125ml. apie 25 lt.GERAI PASISKAICIOUKIT ir pamatysit,kad labai gera kaina.Jie profesionalus ir tikrai ,sake,kad net geresni uz avangard.SAKE DIRBANTYS DAUG METU PROFAI.(dabar konsultuojuos su tik su jais del nauju produktu) O del rusisku gerai pagalvokit.Dar ju buna ir po 250ml
Sveiki
Kai kas nors pabandys su Dupont, lauksiu atsiliepimu, kol kas Avangard turiu daug Tai labai labai lauksiu
Marabu konturas tinka ir gariniams dazams Cia siaip, jei kas nezino dar
Na va mano antrasis pazaidimas su gariniais dazais, esu labai patenkinta, aisku salikelis meniniu poziuriu nieko nevertas Kadangi turejau tik dvi spalvas, tai bandziau kaip piesiasi. Bandziau garinimo procesa ir pan. Na super
Kai kas nors pabandys su Dupont, lauksiu atsiliepimu, kol kas Avangard turiu daug Tai labai labai lauksiu
Marabu konturas tinka ir gariniams dazams Cia siaip, jei kas nezino dar
Na va mano antrasis pazaidimas su gariniais dazais, esu labai patenkinta, aisku salikelis meniniu poziuriu nieko nevertas Kadangi turejau tik dvi spalvas, tai bandziau kaip piesiasi. Bandziau garinimo procesa ir pan. Na super
Defliune,
Labai labai grazu Tokia sodri ir silta spalva isgauta.. Na tikrai labai miela skaryte
O su kuo smagiau dirbt, su lygintuvu fiksuojamais dazais, ar garais?
Labai labai grazu Tokia sodri ir silta spalva isgauta.. Na tikrai labai miela skaryte
O su kuo smagiau dirbt, su lygintuvu fiksuojamais dazais, ar garais?
Aciu Brukniuk
Na, kiekvieni turi savo pusiu Kadangi esu aliejines tapybos propoguotoja, tai gariniai dazai man labai primena aliejine tapyba, o su lygintuviniais man primena grafika ir akvaarele
Na, kiekvieni turi savo pusiu Kadangi esu aliejines tapybos propoguotoja, tai gariniai dazai man labai primena aliejine tapyba, o su lygintuviniais man primena grafika ir akvaarele
Defliune pabandei kaip tau silkas, a? ir Javanos konturai gerai su garais fiksuojamais dazais - nesilupa ir etc.
o kur pirmasis
o as bandziau sluoksniuoti su gamma dazais ir sh.... gavosi gryzau prie avantgardo cia is serijos - pabegiojai ir grysk
o kur pirmasis
o as bandziau sluoksniuoti su gamma dazais ir sh.... gavosi gryzau prie avantgardo cia is serijos - pabegiojai ir grysk
Taip, Daivut, pabandziau ir labai patiko Druska ir cukrus nebegs taip ir nepaliks tokio efekto kaip lyg. dazais, nes dazas sunkus, tirstas, ant gariniu dar kitokie efektai gaunasi. Man labai patiko kaip galima taisyti klaidas.
O kas del sloksniavimo su Gamma, veliasi dazai?
Dabar bandysiu spalvine gama, kol priprasiu prie spalvu
O kas del sloksniavimo su Gamma, veliasi dazai?
Dabar bandysiu spalvine gama, kol priprasiu prie spalvu