Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Ziuriu Klimta beveik visos isbando (as nebandziau) biggrin.gif Aurelija, labai ispudingas antrasis wub.gif

LaukineBite, labai kruopstus pegasas bigsmile.gif
Atsakyti
aha ir as nebandziau g.gif biggrin.gif
nu labai cia super dirba mergaites wub.gif
Atsakyti
LaukineBite grazus darbelis, aurelija_ma tikrai neatrodo, kad cia butu pirmasis darbelis thumbup.gif

Defliune isbandziau Javanos konturus fiksuojamus lygintuvu suderinti su garais fiksuojamais dazais - viskas super, niekas nenusilupo, laikosi labai gerai!
o gama garais fiksuojami dazai superiniai!!!!!!!!! skiedziau tikrai daug (soda su virintu vandeniu) o jie vistiek TOKIE ryskus gavosi - vyras burokeliu selsmu pavadino lotuliukas.gif tik prie spalvu labai priprasti reikia... maisiau tarpusavyje kaip AvantGarde dazus - gavosi visai kitaip cool.gif .
dabar suprantu kodel pas mergytes piesiancias siais dazais ir Davydovo dazais tokios sodrios ir ryskios spalvos. Koncentratas nerealus!!!!!!!!!! neisivaizduoju kokiam laikui ju galetu uztekti biggrin.gif silkas blizgantis!
cia pasiskaiciau... siunciant is rusijos dazus muitas 6.5% dazams + 21 PVM + siuntimas apie 100 Lt + tarptautinis pavedimas ~80 Lt, siunciant didesni dazu kieki gaunasi kaina su viskuom puse AvantGardo kainos, vat sedziu ir galvoju gal pabandyti atsisiusti g.gif
Atsakyti
Tai gal ir manę priimsi?
Atsakyti
ir mani 4u.gif
Atsakyti
Per jus aš irgi greit užsimanysiu garais fiksuojamų dažų blink.gif Pasigirsiu, kad jau baigiau savo paveikslus, bet kiek problemų su apsiuvimu doh.gif nešiu ryt į siuvyklą verysad.gif
Atsakyti
Susideliojusi Mozaika, o kam tau apsiuvineti paveikslus?
Atsakyti
o kaip supratau, tai Jus perkat silka ritiniuose ir apsiuvinejat pacios (skareles/salius)?
Atsakyti
Man atrodo dauguma perka jau apsiūtas skarutes smile.gif
Atsakyti
mergiukai dabar tikrai neuzsakinesiu, turiu AvantGardo nemazai, gal veliau 4u.gif pasidalinau pamastymais ir info su jumis.
idomu ir naudinga isbandyti vis ka nors nauja, vat ir nerimstu biggrin.gif

Atsakyti
O kur jus dedat remus, pvz tuos dvimetrinius, kur piesiat? g.gif
Atsakyti
Aš rūsy turiu savo dirbtuvėlę, ten ir laikau smile.gif o kiek maždaug kainuoja tie išnykstantys markeriai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susidėliojusi mozaika: 17 balandžio 2011 - 17:38