Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

QUOTE(zirziliux @ 2011 04 14, 22:18)
nu bet kad piesia gana storai is tu konturu. Pas mane lygtai Gutta. g.gif Ar buna tie antgaliai dar skirtingu dydziu? g.gif

Tai patiko tau mano atsiusti issisaugot salikai smile.gif As tai negaliu atsigrozeti tais smulkiais rastais thumbup.gif Paisiau su ta Gutta ir niekaip neikirtau kaip tuos smulkius rastelius mergios pagaro. Pasirodo ten dar antgaliai skirtingi.
Zirziliux, varom pas GV i kursus wink.gif

QUOTE(naca @ 2011 04 14, 22:24)
Taip antgaliai skirtingu dydziu. 0,3 pats ploniausias ir tikrai visai plonutis. Jie buna atskirai pirkti, metaliniai, ant Marabu konturu dedami.
Papildyta:
Mes cia rasem, kad Gutta nepatikimas, nusilupa. Geriau Javana, marabu  mirksiukas.gif

Va va, patryniau ir man luptis pradejo (aisku, as jau ten persistengiau trindama visa ta broka doh.gif ) Tai reiskia reikia Marabu ieskoti g.gif
Naca, turiu tavo salikeli, o ten pas tave konturai su kuo daryti (labai kruopsciai viskas ir plonos linijos)?

QUOTE(naca @ 2011 04 15, 07:36)
Yra Skizz galerijoje  mirksiukas.gif

Eisim ziuret i Skizza
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2011 04 14, 20:18)
nu bet kad piesia gana storai is tu konturu. Pas mane lygtai Gutta. g.gif Ar buna tie antgaliai dar skirtingu dydziu? g.gif

Dar nebaigiau savo salio:). O man irgi neiseina daryti smulkiu konturu.. Kazkaip isivaizdavau kaip kruopsciai as viska darysiu ir smulkiai, o bandziau kelis smulkiai ispiest piesinukus - bet niekaip neisejo.. o ten kur jau plonai nupiesiau - tai pratekejo dazai pro sona g.gif
Aisku as kai dariau uzsakyma, netycia buteliuke kai kuriuos konturus nusipirkau doh.gif Teko ant salio teptuku konturuoti daug ka biggrin.gif Nes tubeleje netinkamos spalvos mano idejai buvo.. O dar kadangi ir markerio neuzsisakiau pirma karta, tai niekaip neisejo eskizo perkelt ant skaros.. Bet uz tai dabar buvo proga pasireikst kurybai biggrin.gif
Tai va laukiu naujo siuntinuko, kuriame uzsisakiau buteliuku su angaliais, ir markeri ax.gif

Mingailiux, neismesk savo pirmo blyno biggrin.gif Ir mums parodyk kas ten gavos, idomu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brukniukas: 15 balandžio 2011 - 08:24
QUOTE(brukniukas @ 2011 04 15, 09:20)
Mingailiux, neismesk savo pirmo blyno  biggrin.gif  Ir mums parodyk kas ten gavos, idomu  4u.gif

Parodysiu antra blyna, kai bus. Pirmas nerodomas publikai (nors MV sako, nesk i turgu, prastumsi uz gera. Ka ten supranta zmones lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 04 15, 06:36)
Yra Skizz galerijoje  mirksiukas.gif

Kur ta Skizz galerija? g.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2011 04 15, 07:16)
Tai patiko tau mano atsiusti issisaugot salikai smile.gif As tai negaliu atsigrozeti tais smulkiais rastais  thumbup.gif Paisiau su ta Gutta ir niekaip neikirtau kaip tuos smulkius rastelius mergios pagaro. Pasirodo ten dar antgaliai skirtingi.
Zirziliux, varom pas GV i kursus wink.gif
Va va, patryniau ir man luptis pradejo (aisku, as jau ten persistengiau trindama visa ta broka  doh.gif ) Tai reiskia reikia Marabu ieskoti  g.gif
Naca, turiu tavo salikeli, o ten pas tave konturai su kuo daryti (labai kruopsciai viskas ir plonos linijos)?
Eisim ziuret i Skizza

Zinok, as ta skarele jau seniau buvau macius. Kaip suprantu cia naca dare. Tai ir puslapis ten buvo turbut jos. Atsitiktinai radau. Va ten tai kokiu grooooziu doh.gif
Pala, o tai tie antgaliai dedasi ant tu konturiuku? Vietoj dabar esamo to balto galiuko, dedasi kazkoks kitoks. Nu reikes pasidomet.
Reiketu konsultacijos pas GV. Bet kad klausimai kyla bedarant laugh.gif

Laba diena.
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2011 04 15, 09:42)
Kur ta Skizz galerija? g.gif

Nu tu pavarai biggrin.gif Pati gi mane nusiuntei i Skizz, o dabar klausi kur randas. Prie Egles
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2011 04 15, 07:32)
Parodysiu antra blyna, kai bus. Pirmas nerodomas publikai (nors MV sako, nesk i turgu, prastumsi uz gera. Ka ten supranta zmones  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )

lotuliukas.gif Kai kuri pats viska, tai kas benutiktu visada gali sakyt, kad toks uzmanymas ir buvo biggrin.gif

zirziliux, tokie antgaliai
user posted image
ir jie dedasi ant plasmasiniu buteliuku.. Reikia kontura tada pirkt irgi buteliuke 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brukniukas: 15 balandžio 2011 - 08:58
QUOTE(Mingailiux @ 2011 04 15, 07:16)

Nebezinau g.gif Kazin, ar as tada jau turejau ta galiuka doh.gif Greiciausiai su javana ten. Jie taip pat nestorai piesia. Bet man marabu labiau prie sirdies.
Atsakyti
Gal kam reik pas Vidą yra mediniai rėmai
slankiojancius,galimas istempimas200x60,kaina 100lt..
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2011 04 15, 08:54)
Nu tu pavarai biggrin.gif Pati gi mane nusiuntei i Skizz, o dabar klausi kur randas. Prie Egles

Ane? As nezinojau kaip vadinas ta parduotuve laugh.gif Dabar zinau laugh.gif

QUOTE(brukniukas @ 2011 04 15, 08:55)
lotuliukas.gif Kai kuri pats viska, tai kas benutiktu visada gali sakyt, kad toks uzmanymas ir buvo biggrin.gif 
zirziliux, tokie antgaliai
user posted image
ir jie dedasi ant plasmasiniu buteliuku.. Reikia kontura tada pirkt irgi buteliuke 4u.gif

Hm, tai jei as turiu gutta konturiukus, man netiks, nes ten i tuos plastmasinius buteliukus pilasi konturai... g.gif Teks ieskot tada kai isnaudosiu jau visus konturus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 04 15, 13:37)
Gal kam reik pas Vidą yra  mediniai rėmai
slankiojancius,galimas istempimas200x60,kaina 100lt..

Man reik , bet tik po kokiu 3 sav doh.gif
koks jo el.pastas? uzmeciau kazkur smile.gif
Atsakyti
Atsakiau į AŽ
Atsakyti
Mano pirmasis darbas tapytas ant šilko 4u.gif

"Pegasas" biggrin.gif
[IMG=http://img8.imageshack.us/img8/2983/1000189copy.jpg][/IMG]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaukineBite: 15 balandžio 2011 - 16:43