Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Sveikutes, na ir groziu prikuret! Tavi, superinis darbukas thumbup.gif
Miuriele, labai grazi skarute. Ir kitu mergaiciu darbai nuostabus - zuvyte, suknyte, dovanokit kad nepakomentuoju, bet tikrai be galo zaviuosi! Jei spirito kam labai reikia galiu ipilti drinks_cheers.gif biggrin.gif Sveikinimai jaunamartem biggrin.gif
Atsakyti
Tuoj pas tavę bus eilė spiritui lotuliukas.gif
Atsakyti
Rikiuojames prie spirito lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi nebespeju komentuoti... smile.gif

visu dareliai fantastiski 4u.gif
Atsakyti
*Miurielė* tikrai grazus darbelis, tie tavo balti pataskavimai superiniai gaunasi thumbup.gif
tavi grazu thumbup.gif

butybe man irgi reikia spirituko, jei dar liko biggrin.gif nereikejo tau issizioti lotuliukas.gif

suknute pasimatavo, man super ant zmogeliuko atrode ax.gif ji tokia per puse sprindzio gero auksciau keliu isejo, tai dabar pas mane viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 21 birželio 2011 - 12:49
Ei ir aš eilėj biggrin.gif
Mergaitės, ačiū. Jūsų darbai superiniai bet jau nespėju komentuoti. Darbe užvertė darbais ir šilkų užsakymai sukrito.
Atsakyti
Visos šaunuolės, ką ir besakyt, tik pavydėt belieka, kad turit ir laiko, ir užsakymų bigsmile.gif bigsmile.gif .

Butybe ir man spirituko optikai valyt gal įvarvinsi?
Atsakyti
QUOTE(nilenilenile @ 2011 06 21, 16:09)
Visos šaunuolės, ką ir besakyt, tik pavydėt belieka, kad turit ir laiko, ir užsakymų  bigsmile.gif bigsmile.gif .

Butybe ir man spirituko optikai valyt gal įvarvinsi?

Nu, bravorelio neturiu, bet po cerkele ipilsiu lotuliukas.gif darom meeta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu kaip cia grazu pas jus bigsmile.gif thumbup.gif

as siandien turejau progele, tai irgi sukurpiau viena

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mergytes, kokie grožiai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Daivuk, issitrink zinutes, nes neina issiusti tau 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti