Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Mingailiux, lyg prisimenu, kad turi tiesiogiai su kuo pasitarti rolleyes.gif Ar as cia sumaisiau g.gif ?

Tik patariu, kad nusipiesus su isnykstanciais markeriais, iskonturavus geriau kontura lygintuvu uztvirtinti (kad ir nedaug, nenuemus nuo remo) ir visa darbeli nuplauti dusu, kad isnyktu tas markeris mirksiukas.gif . Nes kitaip jis trukdo, sunku suprasti spalvas, arba toje vietoje, kur buvo markeris, nesilieja dazai. Tas pats liecia ir tuos specialius markerius, nes kai kuriu spalvu dazai blogai per juos sklinda.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 04 14, 17:28)
Mingailiux, lyg prisimenu, kad turi tiesiogiai su kuo pasitarti  rolleyes.gif  Ar as cia sumaisiau  g.gif ?

Tik patariu, kad nusipiesus su isnykstanciais markeriais, iskonturavus geriau kontura lygintuvu uztvirtinti (kad ir nedaug, nenuemus nuo remo) ir visa darbeli nuplauti dusu, kad isnyktu tas markeris  mirksiukas.gif . Nes kitaip jis trukdo, sunku suprasti spalvas, arba toje vietoje, kur buvo markeris, nesilieja dazai. Tas pats liecia ir tuos specialius markerius, nes kai kuriu spalvu dazai blogai per juos sklinda.

Nu juo, galiu su GV pasitarti, tik dabar ji pasinere i darbus, kazkaip nesinori labai trukdyti (kazkada labai trukdziau, bet taip ir neprisiruosiau uzsiimti silku, o dabar jau pamirsau, ka ji buvo sakiusi doh.gif )
O tai markeris pats pilnai neisnyksta po 24val (kaip kad raso ant pakuotes)? Vis tiek geriau ji nuplauti? g.gif Siaip tai iskonturavus as galiu palaukti ir para, ir daugiau, nes piesiu tik kai mazyle mano miega ir tai ne kiekviena diena iseina kazkuo uzsiimti savo malonumui per pietu miega.
Naca, aciukas uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
ne visi isnyksta, ir ne is visu audiniu.

man buvo nemalonumas su markeriu (tuo specialiu is spec patrduotuves), kai iskonturavau ant habotai silko (mano galutinis variantas buna kitoks, nei su markeriu), tai tos markerio vietos ant fono taip nezymiai ir matesi mano darbely. Kitur nieko, o va kur zydra, tai liko doh.gif
Atsakyti
Jauciu reikia isandyti tuos markerius ant sugadintos skareles, kaip jie isnyksta ir kas paskui lieka g.gif
Atsakyti
As markeri visada ispurskiu istempta silka ir nusausinu su servetele
Atsakyti
Turbut sita skarele daryta vienos is jusu? g.gif
Man ji nerealaus grozio! Bet turbut nupiesti tokio smulkumo konturus galima tik su vasku, ar ne? g.gif

user posted image
Atsakyti
Nemanau, kad Simute cia su vasku piese ax.gif . Galima su antgaliais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 04 14, 21:10)
Nemanau, kad Simute cia su vasku piese  ax.gif . Galima su antgaliais mirksiukas.gif

nu bet kad piesia gana storai is tu konturu. Pas mane lygtai Gutta. g.gif Ar buna tie antgaliai dar skirtingu dydziu? g.gif

Daug klausimu, tikiuos, kad ne visi kvaili laugh.gif
Atsakyti
Taip antgaliai skirtingu dydziu. 0,3 pats ploniausias ir tikrai visai plonutis. Jie buna atskirai pirkti, metaliniai, ant Marabu konturu dedami.
Papildyta:
Mes cia rasem, kad Gutta nepatikimas, nusilupa. Geriau Javana, marabu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 14 balandžio 2011 - 21:23
QUOTE(naca @ 2011 04 14, 21:24)
Taip antgaliai skirtingu dydziu. 0,3 pats ploniausias ir tikrai visai plonutis. Jie buna atskirai pirkti, metaliniai, ant Marabu konturu dedami.
Papildyta:
Mes cia rasem, kad Gutta nepatikimas, nusilupa. Geriau Javana, marabu  mirksiukas.gif

Oooo, geras. Nezinojau del tu antgaliuku. Reikes paieskoti. g.gif Tik kazin ar cia rasim Siauliuose... g.gif
Atsakyti
Yra Skizz galerijoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Išnykstančiais markeriais ant kaklaraiščių nepatariu piešt arba reik daryt kaip patarė, iškontūruot , nupurkšt vandeniu ir nusausint. Gal tada nebus dėmių.
Atsakyti