Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Defliune tikrai super wub.gif wub.gif wub.gif
aplikacija g.gif uzsius ant suknutes?
Atsakyti
Aplikacija, Defliune, superine bigsmile.gif

o konturas mano pebeo guta

Atsakyti
Daivut, Alina aciuuu, labai labai smagu, kad patiko, dabar svrbu, kad gerai issigarintu ir keliaus smile.gif
Aplikacija - iveliama bus i suknute smile.gif
Atsakyti
Nacyt, labai graži suknutė, na tik man juodos pedkelnės vaizdą gadina, bet pati suknelė superinė 4u.gif 4u.gif kaip pavydžiu Tau ir siūt moki, ir piešt ir nert ir papuošalai Tavo dieviški wub.gif

Defliune, wow bigsmile.gif žiauriai gražu...gal galima iš arčiau pamatyti? ax.gif
Atsakyti
Defliune, isivaizduoju, kad puikiai atrodys. Tik gaila, kad apvelus gali kiek apsitrinti unsure.gif

ELIJA, cia trumpi leginsiukai. Ne suknele cia, o tunika. Kaip suknute tai butu per trumpa, bent jau man biggrin.gif O leginsiukai derinti prie juodu basuciu. Siaip ir as mastau del sviesesniu ax.gif aciukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 19 birželio 2011 - 21:26
defliune, naca - kaip visada nustebinat. labai grazus darbai.

nacyt, o tu pirma ispiesei lina ir tada siuvai, ar ant jau apsiutos tunikos darbavaisi???

(p.s. as byvusi laimantas, tad dabar jungsiuosi kaip laimyna)
Atsakyti
QUOTE(laimyna @ 2011 06 20, 10:44)
defliune, naca - kaip visada nustebinat. labai grazus darbai.

nacyt, o tu pirma ispiesei lina ir tada siuvai, ar ant jau apsiutos tunikos darbavaisi???

(p.s. as byvusi laimantas, tad dabar jungsiuosi kaip laimyna)

o kodel keitei? biggrin.gif
jei nikas nepatiko galima tik ji pakeisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimyna @ 2011 06 20, 08:44)

pirma pasiuvau. Maniau tapyti pries siuvant, bet nusprendziau, kad pasiuvus geriau iskomponuoti. O siaip jokio skirtumo, vistiek istempti nereikia, tik ikisti koki skurli, kad nepersigertu i kita puse, reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
1. nika keiciu, nes anksciau naudojomes kartu su vyru tuo paciu niku, o dabar pasukom skirtingais keliais... tad bendras nebereikalingas..
Papildyta:
1. nika keiciu, nes anksciau naudojomes kartu su vyru tuo paciu niku, o dabar pasukom skirtingais keliais... tad bendras nebereikalingas..

2. nacyt, o gal galima koki,,celofana,, pakisti, kad nepersigertu. tada tikrai bus garantija, kad nepersigers.
p.s. tiesiog taip pamasciau...
Atsakyti
Zinok persigeria tik labai nezymiai. man rodos geriau jau susigertu i kokia medziagyte, nes like dazai ant celofano gali supurvinti. Bet siaip jokiu problemu tapant rolleyes.gif Tik reikia perprasti liejimasi ir nepamirsti, kad gaunasi zymiai ryskiau ant drobes, negu ant silko.
Atsakyti
Kelias dienas čia nesilankiau, o jau kiek prirašėt biggrin.gif

O va čia mano šifoninė skarelė ax.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti