Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

aciukas Defliune 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif galvojau, kad ir tu greitpuodyje garini ax.gif
taip garinti, kaip tu man nesigavo, kai kazkada tik pradejau cool.gif todel su greitpuodziu ir pradejau ax.gif bet laikas nuo laiko vis pasitaiko sh... ypac jei daugiau pasluoksniuoju doh.gif
pora kartu - garinu... kai to reikia...
o si karta pati kalta... tas ir pikciausia... nera ka aprektiuser posted imageprisiskaiciau osinkoj, kad dauguma garina greitpuodyje daug mazesni laika - vot ir prisidirbau doh.gif doh.gif doh.gif normaliai neuzsifiksavo verysad.gif ........................... ech... atsiprasau, kad cia su savo sapalionem irioglinau.....baisiai negera unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 18 birželio 2011 - 14:29
Man taip garinant tik viena karta buvo blogai, tik kai mazai suviniojau i palute. Man nieko nenutikdavo net ir sluoksniuojant, tik palute nusidazydavo ir viskas, bet salikeliui tai nieko.
As tavo vietoje paimciau vel itempciau, praeiciau dazais ir vel i puoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2011 06 18, 16:30)
Man taip garinant tik viena karta buvo blogai, tik kai mazai suviniojau i palute. Man nieko nenutikdavo net ir sluoksniuojant, tik palute nusidazydavo ir viskas, bet salikeliui tai nieko.
As tavo vietoje paimciau vel itempciau, praeiciau dazais ir vel i puoda smile.gif

aciu Defliune 4u.gif
o darbas jau nukeleves atgal ant remo ax.gif
jau apsiraminau smile.gif varau darbuotis biggrin.gif
4u.gif
Atsakyti
Sekmes ir laukiam pasirodant smile.gif 4u.gif
Atsakyti
oi merginos, atejau pasiguosti verysad.gif

paprase manes brolis nupiesti paprasta salikeli... kvadratukai, linijos

is pradziu rankos drebejo, linijos nesigavo, bet kadangi buvo tik pradzia nuemiau nuo remo isploviau ir pamirsau
uzdejau nauja silka, ispiesiau, bet nebuvau patenkinta del pralietu spalvu vietomis, mat fonas baltas, teko taisyti, bet atrode neblogai... o kai isploviau visas konturas nusilupo ...

na galvoju tiek tos, gal per mazai fiksavau,

trecia karta nupiesti pavyko puikiai ir spalvos niekur neissiliejo, lyginau 130 cm salikeli 1.5 val kiekvienam fragmentui po 10 - 15 min, bet kai isploviau, vel visas konturas nusilupo ir dar silkas iplyso vienoj vietoj, nesuprantu net kaip nes salikelio netryniau smarkiai unsure.gif

vaje, teks piesti ketvirta karta, o jei ir vel nesigaus...
Atsakyti
Labai gaiila , Daivut unsure.gif

Atejau pasirodyti kad ir su nelabai kokiomis nuotraukomis. Linine tunika. Linas gan standus, susiglamzo jau rengiantis (ir be to kaime nebuvo salygu gerai islyginti doh.gif ) , na bet linas yra linas. Rastai iprasti naciski biggrin.gif
Turiu pasakyti, kad medziaga pakietino dazai, bet kadangi linui nereikalingas kritimas, tai visiskai netrukdo mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 19 birželio 2011 - 16:46
AlinaRS uzjauciu 4u.gif

nacyte vau wub.gif wub.gif wub.gif
labai grazu! ir siuvai pati bigsmile.gif
ir virsuje apnerta? wub.gif
o kad glamzosi man dar graziau ax.gif biggrin.gif matosi, kad tikras linas biggrin.gif
Atsakyti
Naca labai labai grazu smile.gif Ziuriu, trakiske uzkrete piesti ant drobes smile.gif As irgi nusipirkau suknute balta, laukia savo eiles smile.gif

Alina, o koks konturas?
As galiu irgi pasipasakoti, turiu kontura MArabu, bet ne toki, koks buna tokiam dideliam, o toks, kaip Javanos pakuote, tai galiu pasakyti, kad nuo didelio kiekio vandens istirpsta, o nuo karscio susiburbuliuoja, sukepa sad.gif Kaip sakant, paskutinis s..., atsiprasau uz issireiskima smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Daiva, kiek ten to siuvimo rolleyes.gif

Virsuje nerinukas lininis pirktinis. Buvo baltas, bet nudaziau ax.gif .
Taip, ir man visai nieko tas lino glamzymasis, tik nuotraukose ne kaip atrodo doh.gif

Defliune, taip, uzkrete. Bet ne tik ji, senokai neprisiruosiau pabandyti. Nebeturiu laiko sau kazka pasidaryti blush2.gif . Bet kai paskaiciuoji, kiek laiko sugaisti ieskodama kokio rubelio parduotuvese, dazniausiai negauni, ko nori, o jei ir nusiperki, tai kokybe pasirodo klaiki, o kaina ohoho unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 19 birželio 2011 - 17:56
Naca laukiam nauju darbeliu ant drobes smile.gif

Daivut, tai kaip sekesi pataisyti?

Atsakyti
Defiune man patinka rezultatas biggrin.gif aisku kaip visada galejo buti dar geriau... lotuliukas.gif nesutvarkyti dar krastai, todel nesirodau biggrin.gif
si karta normaliai, t.y. kaip visada ilgai garinau ir viskas ciki biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 19 birželio 2011 - 19:03
Aplikacija suknelei, 150*40, uzsakymas

user posted image
Atsakyti