aciukas Defliune galvojau, kad ir tu greitpuodyje garini
taip garinti, kaip tu man nesigavo, kai kazkada tik pradejau todel su greitpuodziu ir pradejau bet laikas nuo laiko vis pasitaiko sh... ypac jei daugiau pasluoksniuoju
pora kartu - garinu... kai to reikia...
o si karta pati kalta... tas ir pikciausia... nera ka aprektiprisiskaiciau osinkoj, kad dauguma garina greitpuodyje daug mazesni laika - vot ir prisidirbau normaliai neuzsifiksavo ........................... ech... atsiprasau, kad cia su savo sapalionem irioglinau.....baisiai negera
Man taip garinant tik viena karta buvo blogai, tik kai mazai suviniojau i palute. Man nieko nenutikdavo net ir sluoksniuojant, tik palute nusidazydavo ir viskas, bet salikeliui tai nieko.
As tavo vietoje paimciau vel itempciau, praeiciau dazais ir vel i puoda
QUOTE(Defliune @ 2011 06 18, 16:30)
Man taip garinant tik viena karta buvo blogai, tik kai mazai suviniojau i palute. Man nieko nenutikdavo net ir sluoksniuojant, tik palute nusidazydavo ir viskas, bet salikeliui tai nieko.
aciu Defliune
o darbas jau nukeleves atgal ant remo
jau apsiraminau varau darbuotis
Sekmes ir laukiam pasirodant
oi merginos, atejau pasiguosti
paprase manes brolis nupiesti paprasta salikeli... kvadratukai, linijos
is pradziu rankos drebejo, linijos nesigavo, bet kadangi buvo tik pradzia nuemiau nuo remo isploviau ir pamirsau
uzdejau nauja silka, ispiesiau, bet nebuvau patenkinta del pralietu spalvu vietomis, mat fonas baltas, teko taisyti, bet atrode neblogai... o kai isploviau visas konturas nusilupo ...
na galvoju tiek tos, gal per mazai fiksavau,
trecia karta nupiesti pavyko puikiai ir spalvos niekur neissiliejo, lyginau 130 cm salikeli 1.5 val kiekvienam fragmentui po 10 - 15 min, bet kai isploviau, vel visas konturas nusilupo ir dar silkas iplyso vienoj vietoj, nesuprantu net kaip nes salikelio netryniau smarkiai
vaje, teks piesti ketvirta karta, o jei ir vel nesigaus...
paprase manes brolis nupiesti paprasta salikeli... kvadratukai, linijos
is pradziu rankos drebejo, linijos nesigavo, bet kadangi buvo tik pradzia nuemiau nuo remo isploviau ir pamirsau
uzdejau nauja silka, ispiesiau, bet nebuvau patenkinta del pralietu spalvu vietomis, mat fonas baltas, teko taisyti, bet atrode neblogai... o kai isploviau visas konturas nusilupo ...
na galvoju tiek tos, gal per mazai fiksavau,
trecia karta nupiesti pavyko puikiai ir spalvos niekur neissiliejo, lyginau 130 cm salikeli 1.5 val kiekvienam fragmentui po 10 - 15 min, bet kai isploviau, vel visas konturas nusilupo ir dar silkas iplyso vienoj vietoj, nesuprantu net kaip nes salikelio netryniau smarkiai
vaje, teks piesti ketvirta karta, o jei ir vel nesigaus...
Labai gaiila , Daivut
Atejau pasirodyti kad ir su nelabai kokiomis nuotraukomis. Linine tunika. Linas gan standus, susiglamzo jau rengiantis (ir be to kaime nebuvo salygu gerai islyginti ) , na bet linas yra linas. Rastai iprasti naciski
Turiu pasakyti, kad medziaga pakietino dazai, bet kadangi linui nereikalingas kritimas, tai visiskai netrukdo
Atejau pasirodyti kad ir su nelabai kokiomis nuotraukomis. Linine tunika. Linas gan standus, susiglamzo jau rengiantis (ir be to kaime nebuvo salygu gerai islyginti ) , na bet linas yra linas. Rastai iprasti naciski
Turiu pasakyti, kad medziaga pakietino dazai, bet kadangi linui nereikalingas kritimas, tai visiskai netrukdo
AlinaRS uzjauciu
nacyte vau
labai grazu! ir siuvai pati
ir virsuje apnerta?
o kad glamzosi man dar graziau matosi, kad tikras linas
nacyte vau
labai grazu! ir siuvai pati
ir virsuje apnerta?
o kad glamzosi man dar graziau matosi, kad tikras linas
Naca labai labai grazu Ziuriu, trakiske uzkrete piesti ant drobes As irgi nusipirkau suknute balta, laukia savo eiles
Alina, o koks konturas?
As galiu irgi pasipasakoti, turiu kontura MArabu, bet ne toki, koks buna tokiam dideliam, o toks, kaip Javanos pakuote, tai galiu pasakyti, kad nuo didelio kiekio vandens istirpsta, o nuo karscio susiburbuliuoja, sukepa Kaip sakant, paskutinis s..., atsiprasau uz issireiskima
Alina, o koks konturas?
As galiu irgi pasipasakoti, turiu kontura MArabu, bet ne toki, koks buna tokiam dideliam, o toks, kaip Javanos pakuote, tai galiu pasakyti, kad nuo didelio kiekio vandens istirpsta, o nuo karscio susiburbuliuoja, sukepa Kaip sakant, paskutinis s..., atsiprasau uz issireiskima
Daiva, kiek ten to siuvimo
Virsuje nerinukas lininis pirktinis. Buvo baltas, bet nudaziau .
Taip, ir man visai nieko tas lino glamzymasis, tik nuotraukose ne kaip atrodo
Defliune, taip, uzkrete. Bet ne tik ji, senokai neprisiruosiau pabandyti. Nebeturiu laiko sau kazka pasidaryti . Bet kai paskaiciuoji, kiek laiko sugaisti ieskodama kokio rubelio parduotuvese, dazniausiai negauni, ko nori, o jei ir nusiperki, tai kokybe pasirodo klaiki, o kaina ohoho
Virsuje nerinukas lininis pirktinis. Buvo baltas, bet nudaziau .
Taip, ir man visai nieko tas lino glamzymasis, tik nuotraukose ne kaip atrodo
Defliune, taip, uzkrete. Bet ne tik ji, senokai neprisiruosiau pabandyti. Nebeturiu laiko sau kazka pasidaryti . Bet kai paskaiciuoji, kiek laiko sugaisti ieskodama kokio rubelio parduotuvese, dazniausiai negauni, ko nori, o jei ir nusiperki, tai kokybe pasirodo klaiki, o kaina ohoho
Naca laukiam nauju darbeliu ant drobes
Daivut, tai kaip sekesi pataisyti?
Daivut, tai kaip sekesi pataisyti?
Defiune man patinka rezultatas aisku kaip visada galejo buti dar geriau... nesutvarkyti dar krastai, todel nesirodau
si karta normaliai, t.y. kaip visada ilgai garinau ir viskas ciki
si karta normaliai, t.y. kaip visada ilgai garinau ir viskas ciki
Aplikacija suknelei, 150*40, uzsakymas