Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

QUOTE(Defliune @ 2011 06 16, 08:01)
Miurele - siunciuosi viska kas pigiau nei Lietuvoje - dazai, silkai, tjantingai ir t.t.
Kazkada siuliau siustis kartu, bet niekas nesusidomejo, tai daugiau nebesiuliau smile.gif

Na pas Vida pigiau, bet galima dar pigiau gauti, bet aisku reikia nemazai imti smile.gif Pavyzdziui min 20 salikeliu smile.gif

Daivut, as tai neisteku  lotuliukas.gif as jau kaip 10 metu istekejusi, tik ruosiames izadus atnaujinti, o ten suknele raso, kad silko, tai vat man buvo idomu ja ispiesti sventei, o jei netiks, tai teks parduoti. Vis tiek pigiau gaunasi nei pirkti cia silka ir siutis smile.gif

Tai tarėmės praneši kada užsakinėsi, aš tai visad gatava prisijungti
Atsakyti
Gerai smile.gif

o kiek pas Vida salikelis ponge 5 150*40? nezinot?
Atsakyti
Nežinau, pati dirbu su ilgesniais , bet galit parašyt į e-mailą jam ir paklaust.
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2011 06 15, 23:31)
Yyy grazuole zuvele wub.gif
ELIJA, Defliune jus cia susitaret kartu biggrin.gif ta prasme teketi biggrin.gif
jetau kokios naujienos.... wub.gif  mergytes meiles, laimes, santarves, pagarbos ir kantrybes jums wub.gif  wub.gif
o kada????????? ar nors po viena nuotraukyte parodysit??? ax.gif  4u.gif  biggrin.gif
apie ka??  blush2.gif

Daiva, galvojau žinai ax.gif norim patarimo kaip man pigiai pasisiūti šilkinę suknę tokią, kad būsimasis prie altoriaus nepaliktų biggrin.gif

P.s. o kokią nuotraukytę norėtum kad parodytume? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 06 16, 22:58)
Daiva, galvojau žinai  ax.gif  norim patarimo kaip man pigiai pasisiūti šilkinę suknę tokią, kad būsimasis prie altoriaus nepaliktų  biggrin.gif

P.s. o kokią nuotraukytę norėtum kad parodytume?  mirksiukas.gif

pigiai graziu vestuviniu sukneliu nebuna biggrin.gif
ir nuo sukneles nepriklauso paliks ar ne jaunikis prie altoriaus lotuliukas.gif
pries vestuves ir taip daug rupesciu ir nervu buna... gal geriau visa suneles siuvimo / modeliavimo rupesti geriau patiketi patikimam ir kruopsciam zmogenui ax.gif arba reikia labai is anksto tapyti.. taciau tada labai didele rizika, kad kol reikes eiti prie altoiaus suknute atsibos, nebepatiks, o ir labai stengiantis tapyti... galima persistengti... cool.gif
cia tik mano pamastymai biggrin.gif 4u.gif man taip buvo lotuliukas.gif , tiesa labai senokokai rolleyes.gif
o nuotraukytes ...... vestuviu biggrin.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Ir as pries 15 m siuvausi vestuvine suknele. Fasoniukas nebuvo labai paprastas, suknele pasiuvineta +pirstines , bet pasisiuvau per 3 d (ka reiskia ikvepimas rolleyes.gif ). Buvau patenkinta ir laiminga vienintele tokia ir nepanasia i kitas vilkedama bigsmile.gif Ir kainavo gal 5 karts pigiau nei nuomotis. O gal dar ir dukte apsivilks ax.gif . As patariu visoms sugebancioms pacioms ir siutis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 17 birželio 2011 - 13:44
Na taip, sunku kam būtų patikėti savo suknutę ax.gif
O dabar biskutį poster_offtopic.gif
Ogi kaip išsiaiškinome su Defliune, pasirodo, ji mano bendradarbe biggrin.gif Ir ne šiaip čia sau, bet ji buvo toji, kuri mane priėmė į darbą lotuliukas.gif Iš to pokalbio, kai darbinausi, prisimenu tik Defliunes šypseną ir ilgus gražius plaukus biggrin.gif Išvada: Pasaulis mažas 4u.gif
Atsakyti
Elija, aciu labai smile.gif skaitau ir raudonuoju smile.gif ax.gif blush2.gif 4u.gif
Sutinku, pasaulis laaaaaaaaaabai maaaaaaaazas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 17 birželio 2011 - 16:16
ELIJA, Defliune biggrin.gif thumbup.gif
niu taip...pasaulis tikrai maziukas biggrin.gif ir pati tuo ne karta isitikinau.

Atsakyti
Daivute, mazute, TAIP. Bet kaip as sakiau kitai kolegei: kokia tikimybe sutikti kolege (is 1500 galimu) kuri piesia ant silko ir priima Tave i darba :DDDD
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 06 18, 00:08)
Daivute, mazute, TAIP. Bet kaip as sakiau kitai kolegei: kokia tikimybe sutikti kolege (is 1500 galimu) kuri piesia ant silko ir priima Tave i darba :DDDD

mmmm... jo biggrin.gif user posted image

o as verkiuuuuuuuuuu ir pykstu ant saves...user posted imageturiu TIEK visko padaryti iki atostogu.... o vienas darbas dar karta ant remo nukeliavo... visi mano planai planeliai suniui ant uodegos user posted imagekoroce...

Dfliuneeeeeeeee... a...uuuuuuuuu!!! kaip garini silka, taip kaip as pasakojau ar ka patobulinai??????? ir kiek laiko????

Atsakyti
O kas atsitiko? KOdel dar vienas darbelis nukeliavo? kur?

Daivut, neverk, tikrai suprantu, ar galima dar pataisyt galima. Ar stipriai susigadino?
As garinu taip - imu salikeli, ivynioju i palute medvilnine, po to padarau sraige, apsuku siulu, daug siulu, ir gaunasi toks susuktas vinzliukas.
Uzverdu vandeni puode, nusipirkau auksta, 12 ltr puoda. Skersmuo mano virtuvines menteles, kuria prakisu per vinzliuka, per siulus, kad taip ore kabetu ir pakabinu virs verdancio vandens. Puode vandens pas mane 5 cm. Uzdedu vilnoni pleda ir dangti. Verdu iki 2 val. I puoda idedu sauksteliu, kad girdeciau, kad verda. Uzverda ant 9, kai uzdengiu sumazinu iki 5 padalos virykle.
Tikiuosi, kad aiskiai parasiau blush2.gif

Daivut, o negalima vel itempti darbeli, ir vel pereiti dazais, o po to vel isvirti.
As taip dariau ir nieko, net zymes nera, kad buvo du kartus garintas smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 18 birželio 2011 - 14:04