Defliune, nuostabu Labai grazus spalvu perejimai
Yyy, labai grraziai vanduo ir zuvytes kunas gavosi Kaip cia darei?
Aciu Na cia liejimo budas net nezinau kaip pavadint bet vizualiai a la 3D efektas gaunas Taskavau daug
Labai grazu YYY, cia kaip delfinukas buvo
Defliune, aga, tuo pobudziu
Ant šlapio dažai lašinti?
tavi, aha, tada kitaip liejas
Aciu
Aga, na zodziu, noriu piest piest, o va vaiku kruvele salia, negaliu
Aga, na zodziu, noriu piest piest, o va vaiku kruvele salia, negaliu
Yyy super žuvytė fonas tas nerealus
Merginos, nuvariau šian per pertrauką laisvės al. į vieną parduotuvę pažiūrėti medžiagų. Noriu siūtis vestuvinę suknelę ir norėjau, kad būtų natūralus šilkas (na kad nesukaisčiau ją dėvėdama), tai toji pardavėja atritina man šilkiuką ir sako va prašau. Aš pačiupinu, jis lygiai toks pat kaip kad mes piešiam jau nusipirkusios gatavus šalikus, nu tik gal čiučiuką storesnis. Pardavėja sako: 130Lt metras..... va ačiū sakau !!!!
Tai ir likau nesupratus, ar čia tokia kosminė kaina kad į audinių pardę nuėjau, ar kas jiems? Man vien apatinei daliai reikėtų kokių 4 metrų, plius viršus, plius pasijonis, plius pasiuvimas ir t.t.
Merginos, nuvariau šian per pertrauką laisvės al. į vieną parduotuvę pažiūrėti medžiagų. Noriu siūtis vestuvinę suknelę ir norėjau, kad būtų natūralus šilkas (na kad nesukaisčiau ją dėvėdama), tai toji pardavėja atritina man šilkiuką ir sako va prašau. Aš pačiupinu, jis lygiai toks pat kaip kad mes piešiam jau nusipirkusios gatavus šalikus, nu tik gal čiučiuką storesnis. Pardavėja sako: 130Lt metras..... va ačiū sakau !!!!
Tai ir likau nesupratus, ar čia tokia kosminė kaina kad į audinių pardę nuėjau, ar kas jiems? Man vien apatinei daliai reikėtų kokių 4 metrų, plius viršus, plius pasijonis, plius pasiuvimas ir t.t.
Elija, sveikinu su artejancia svente
Mes aisku cia ne i tema Elija, koki dydi nesioji, as siunciuosi vestuvine suknele, bet bijau, kad ji man netiks pagal dydi Galiu atsiusti nuotrauka, jei sudominau.
As silkus siunciuosi is UK, ten tikrai ne tokios kainos. Dar yra Klaipedoje parduotuve, kur silkai labai pigiai gaunasi.
Mes aisku cia ne i tema Elija, koki dydi nesioji, as siunciuosi vestuvine suknele, bet bijau, kad ji man netiks pagal dydi Galiu atsiusti nuotrauka, jei sudominau.
As silkus siunciuosi is UK, ten tikrai ne tokios kainos. Dar yra Klaipedoje parduotuve, kur silkai labai pigiai gaunasi.
ELIJA, tikrai audiniu parduotuvese fantastines audiniu kainos Tai manau, kad tai toks pat silkas, ant kokio ir tapom. Manau DaivaV tau patartu, koki pirkti O pati juk galetum dar ir pasigrazinti . Jei man reiktu, tai as taip ir daryciau ...
Yyy, aš kaip tik rugpjutį varau į UK, gal tada ten rasčiau
Nacyt, dėkui, Tu teisi, reiks palaukt Daivos nuomonės
Nacyt, dėkui, Tu teisi, reiks palaukt Daivos nuomonės