Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Defliune, nuostabu wub.gif wub.gif Labai grazus spalvu perejimai wub.gif

Yyy, labai grraziai vanduo ir zuvytes kunas gavosi wub.gif Kaip cia darei?
Atsakyti
Aciu bigsmile.gif Na cia liejimo budas g.gif net nezinau kaip pavadint g.gif bet vizualiai a la 3D efektas gaunas smile.gif Taskavau daug smile.gif
Atsakyti
Labai grazu YYY, cia kaip delfinukas buvo smile.gif
Atsakyti
Defliune, aga, tuo pobudziu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ant šlapio dažai lašinti?
Atsakyti
tavi, aha, tada kitaip liejas smile.gif
Atsakyti
Ojojoj kokia žuvelė, ojojoj, bigsmile.gif

Žiūrėjau ir aš YuoTube kaip tas negriukas dirba tokius darbus, fantastika.
Atsakyti
Aciu bigsmile.gif
Aga, na zodziu, noriu piest piest, o va vaiku kruvele salia, negaliu biggrin.gif
Atsakyti
Yyy super žuvytė 4u.gif fonas tas nerealus wub.gif

Merginos, nuvariau šian per pertrauką laisvės al. į vieną parduotuvę pažiūrėti medžiagų. Noriu siūtis vestuvinę suknelę ir norėjau, kad būtų natūralus šilkas (na kad nesukaisčiau ją dėvėdama), tai toji pardavėja atritina man šilkiuką ir sako va prašau. Aš pačiupinu, jis lygiai toks pat kaip kad mes piešiam jau nusipirkusios gatavus šalikus, nu tik gal čiučiuką storesnis. Pardavėja sako: 130Lt metras..... va ačiū sakau !!!! doh.gif doh.gif doh.gif
Tai ir likau nesupratus, ar čia tokia kosminė kaina kad į audinių pardę nuėjau, ar kas jiems? Man vien apatinei daliai reikėtų kokių 4 metrų, plius viršus, plius pasijonis, plius pasiuvimas ir t.t.
Atsakyti
Elija, sveikinu su artejancia svente

Mes aisku cia ne i tema smile.gif Elija, koki dydi nesioji, as siunciuosi vestuvine suknele, bet bijau, kad ji man netiks pagal dydi sad.gif Galiu atsiusti nuotrauka, jei sudominau.

As silkus siunciuosi is UK, ten tikrai ne tokios kainos. Dar yra Klaipedoje parduotuve, kur silkai labai pigiai gaunasi.
Atsakyti
ELIJA, tikrai audiniu parduotuvese fantastines audiniu kainos doh.gif Tai manau, kad tai toks pat silkas, ant kokio ir tapom. Manau DaivaV tau patartu, koki pirkti rolleyes.gif O pati juk galetum dar ir pasigrazinti ax.gif . Jei man reiktu, tai as taip ir daryciau ...
Atsakyti
Yyy, aš kaip tik rugpjutį varau į UK, gal tada ten rasčiau ax.gif

Nacyt, dėkui, Tu teisi, reiks palaukt Daivos nuomonės 4u.gif ax.gif
Atsakyti